Inlägg av C2

Inlägg som C2 har skrivit i forumet

Skrivet av Araxes:

Helt klart sämre: Mindre information på mer yta, på trendigt men värdelöst manér.

Instämmer, ser inte varför hemsidan ska göras om? Den här gamla trotjänaren håller väl minst 30 år till!
Finns väl ingen anledning att göra en fullt funktionabel hemsida till ett Win10 skrivbord!

Skrivet av Wrexthor:
Skrivet av MEG:
Skrivet av landy:
Skrivet av MEG:

Jag som är gammal som fan minns att det fanns en tid för länge sedan när spel kom ut, och de var utan buggar.....jo det är sant (och vi behöver inte gå så långt tillbaka i tiden som PacMan)
Men idag så är det nästan standard med dag ett patch, och de flesta tycker inte att det är konstigt. Skyrim är en nyrelease med upphottad grafik (finns moddar för det, iaf på PC) och även det har en patch dag ett, tragiskt.

Kan dra en liknelse.
Ni går och köper en ny bil och när ni ska dra i väg så startar den inte, ni svär och får reda på att bilen måste uppdateras, när ni äntligen får den att starta så fungerar den ändå inte som en ska.
Jag tror inte att det bilföretaget skulle bli gammal på marknaden

Tydligen så lever dessa företag kvar.
Och då har du ändå betalat över 500k för bilen jämfört med 400kr för spelet.
http://teknikensvarld.se/volvo-har-kvalitetsproblem-332330/

Hade missat den artikeln, tragiskt dock att detta nu sprider sig från spelindustrin till bilvärlden, men det kommer också att accepteras av kunderna, bara Volvo hittar på en ursäkt

Eventuellt så att spelen är mer komplexa också? Komplexitet = mer buggar. Precis som med bilar, komplexare, fler fel som kan uppstå.

Hade kunnat skippat mitt förra inlägg och bara quotat det här!

Skrivet av neohasse:
Skrivet av C2:

Därför man gett upp bethesda för länge sen... om det nåt dom är bra på så är det att göra bugginfesterade spel...

Haha, ååh... Klagar när ett spel får en patch... Du måste vara en höjdare på fest

Haha nej det gör jag faktiskt inte! Men jag har tappat förtroendet helt på bethesda efter dom senaste buggfesterna dom bjudit på dom senaste åren. Och visst är det bra att dom patchar, men jag har personligen aldrig upplevt att bethesdas spel blir bättre av patcherna, det skulle vara från ospelbart till spelbart i det närmaste, inte för att vara sån men jag är ganska kräsen om jag köper ett spel för 600 spänn och sen får ett spel som inte ens är klart och knappt fungerar är inte riktigt min uppfattning av hur en färdig produkt ska vara när den kommer ut till konsumenten. Därför, lät jag kanske aningen småbitter. Annars är jag en väldigt glad och trevlig person! SPECIELLT på fest!^^

Skyrim Special Edition-patchen har fått en patch

Därför man gett upp bethesda för länge sen... om det nåt dom är bra på så är det att göra bugginfesterade spel...

Jag måste faktiskt säga att jag är sjukt besviken på mafia 3 när man har den suveräna föregångaren mafia 2, jag tycker att gameplayen har en tendens att bli enformig, åk hit döda han, åk dit döda han, det blir liksom inte nån riktig omväxling, detta är ju dock ett riktigt open world spel till skillnad från mafia 2s linjära story i semi-öppen karta, och man får inte riktigt samma känsla av att storyn går framåt. men det som jag tycker är så snyggt gjort i mafia 2 är bilkörningen, oslagbar känsla av bladfjädring och alldeles för smala däck, med mafia 3 som får alla bilar från 60-talets new bordeaux att till synes vara gjorda i ren pansar och krossar knappt en lykta om man kör rakt in i ett brofundament i 160kmh... samt att alla texturer är så matta i färg och ljussättning att dom ser ut att vara gjorda i paint... vad hände egentligen?

det räckte inte med det extrema klivet från serien i MGSV?...
Då var ju den här spelserien officiellt död och begraven utan räddning... saknar dom första tre spelen alltså, bästa spelupplevelserna jag haft... jag förstår inte vad dom vill åstadkomma med detta?!

Standard, så jävla standard det här med att tvspel skapar våldtäktsmän och mördare och att allt ont i dagens samhälle har sin grund o botten i tvspel, såna här sinnesslöa händelser med folk som våldtar och stjäl och slåss har helt enkelt med att folk av nån anledning slutat uppfostra sina jävla ungar och låter dom göra precis som dom vill redan från 3-4 års ålder, det skulle då jag vilja påstå är den största anledningen till att samhället är på väg dit det är.... nog för att det finns mycket folk som spelar spel som dom inte ska,men det är ju knappast spelens eller spelstudions fel, det faller ju direkt på en förälder som måste kunna göra en bedömning vad ens egna barn får och inte får göra...

Skrivet av Devan:

Helt bedrövligt, sämsta rean hittills

+ de gör samma idiotiska card givaway de gjorde på förra vinter rean

Verkligen, alldeles för mycket indieskräp och knappt några riktiga rabatter alls...

Vad är det för prat om jocke som om han försökte utföra en stadskupp?! Det här är ju helt sjukt hur man ens kan jämföra spel och porr överhuvudtaget, speciellt den biten när att alla människor, nej män, som nånsin spelat ett spel eller sett omslaget på en porrtidning är en total spel och porrmissbrukare... jag förstår inte vad dom får alla vanföreställningar ifrån.

Skrivet av stege99:

Jag kommer ihåg en tid innan DLC och förbokningar, när spelen släpptes med allt innehåll från start.
Det är länge sedan nu, men det var innan spel blev en mångmiljardindustri och man istället hade demos och sedan fullvärdiga expansioner.
Jag saknar den tiden.

Jag kan inte göra mer än att hålla med! det här nya sättet att släppa spel driver mig till vansinne tamigfan! varför kan man inte få köpa ett spel en gång, och inte behöva köpa det i 18 episoder, eller 2 säsonger, eller bli tvungen att köpa till "season pass" för att spelet ska ha nåt slags innehåll alls... nu låter jag ungefär 60 år äldre än vad jag är men, det var bättre förr!

Nu vart jag sjukt förvånad på bethesda faktiskt, inte skulle väl dom mjölka ur en 5 år gammal jävla buggfest? Näää, inte bethesda inte! Det här är ju ett dåligt skämt

Fallout 4 "bästa spel 2016", surprise! snarare "kortaste och minst handlingsfulla", witcher 3 är då bättre än samtliga bethesdas buggfester tillsammans..

Jag blir så less... ständigt detta skattande... snart är det väl skatt på att andas, istället för att öka alla skatter och skatta på allt som finns då kanske man ska börja tänka på vad man lägger pengarna på och ha nån slags budget. INNAN vi blir grekland 2.0...

Skrivet av Bennii:

Så kommer vi att få brottas med 10-20 minuter långa cutscenes även i det här spelet? Det var nämligen anledningen till att jag gav upp MGS efter tvåan.

Cutscenes är det som gör denna spelserie till det episka äventyr det är min bäste herre!!...

Skrivet av Sapiens:
Skrivet av von_lidl:
Skrivet av magma:

Och folk förhandsbokar detta?

Varför inte?

https://www.youtube.com/embed/ZVpNKLPC6Ps

"du får köpa grisen i säcken och chansa! det är ju det som är tjusningen med att köpa spel!"

Givetvis är man en exemplarisk kämpe för rättvisan!
Smyger sig fram bland elakingar och fulskurkar och undsätter dom svaga och utsatta, funkar inte sneakypeakyapproachen så går man in swords blazing!

Skrivet av Apministern:

....Inte vad jag förväntade mig.

Resident Evil 4 säger jag bara.

Kan inte hålla med mer! fick mitt i brevlådan 2 dagar innan release (tror att spelbutiken gjorde en jättetabbe), springer ut och hämtar posten och river upp brevet som en besatt och börjar givetvis sträckspela, men efter en stund så kan jag bara tänka "resident evil 4?.." och det blir ju knappast bättre ju längre in i spelet man kommer, det slutade med att jag stängde av skiten tre fjärdedelar in i spelet(ungefär), vad är det som har hänt? var tog alla bra spel vägen?

Asså, är folk totala idioter? Det är ju nästan så man tappar tron...

Skrivet av Nelfie:

Casuals grinar som vanligt för att dem inte orkade spela spelet för att få sina items för att klara av Inferno för dem kände sig "tvingade" att använda AH. Det är gulligt faktiskt!

Medan ni sitter och gnäller om hur dåligt det är, så ska jag med glädje köpa den nya expansionen, för jag älskade verkligen storyn i 3:an, även om den var lite kort.

Bra mycket mer berättad än den var i 1:an och 2:an. Det enda jag saknar med D3 är väl möjligtvis avsaknaden av player-created modifications.

D2 i sig var skittråkigt efter 5 - 10 replays, men alla moddarna som verkligen tänjde spelet på dess gränser fick mig att älska det i åratal.

Skrev inte att man kände sig tvingad till AH men när du har spelat över 15-16 timmar på samma kapitel för att få tag i nå grejer för du inte kommer för du bara får skit finns det inte så mycket till val än AH. jag har spelat ut trean på de tre första svårighetsgraderna o inte hittat en enda legendary, spela MP10 hell, inte en pryl

Lite sent o börja tänka på att förbättra spelet med en expansion 2 år efter det släpps? Diablo 3 var garanterat det sämsta skit jag spelat, dessutom betalat 600 spänn för, det var en sak Blizzard ville få ut av diablo 3, det var inte en bra uppföljare på dom 2 typ grymmaste spelen nånsin, det var bara cash. och som det skrivs i artikel, VARFÖR är detta spelet så jävla färgglatt som wow för? Tacka vet jag spelåret -96 och -00