Inlägg av Shinjed

Inlägg som Shinjed har skrivit i forumet

Oj, snacka om att hitta denna tråd i sista stund. Hade gärna prövat detta ifall man blir en av de lyckliga få som vinner en nyckel.

Skrivet av Gertzy:

https://youtu.be/kS7xV4IzeX4?si=zGwlvGY86Yv2pV3u

Kan Switch 2s ray-tracing-kapacitet överstiga den i PS5? Digital Foundry spekulerar.

Ett tips bara, ta gärna bort det första http:// från dina länkar fungerar inte att klicka på dem annars. Intressanta saker som kommer fram nu dock, känns verkligen som att det bygger upp till ngt stort.

Villhöver lite mer Dragon's Dogma 2 gameplay Ett datum vore kul också, även om det skulle vara preliminärt.

Måste erkänna att jag länge var relativt ointresserad av detta men Server Slam fick en på andra tankar rätt omgående! Vore gött att få ett nytt tillägg i samlingen

Skrivet av Kazutoyo:

Det jag saknar mest är remaster-versionerna av Wind Waker och Twilight Princess. Ja, och så Virtual Console också.

Nintendo Land kanske?

Saknar dock inte Xenoblade Chronicles X, det kan mycket väl vara min största spelbesvikelse från dom senaste 20 åren, gillade första Xenoblade Chronicles till Wii så mycket mer.

Ser det inte som del av vanliga Xenoblade Chronicles serien direkt, gillade hur öppen världen var när man flög omkring Sinnessjukt att det spelet var på Wii U av alla konsoller.

xenoblade chronicles x

Är lite svårt att få till ett spel som ska vara snyggare eller kännas som en ny version av något när de begränsas av sin hårdvara i klass med en WiFi brödrost antar jag.

Switch var löjligt svag vid release och tiden är den inte nådig Väntar ivrigt på att nintendo släpper en konsol som kan mäta sig med de andra, som vid Gamecube tiden.

Ja

Den som redan är en serie och är bäst idag är nog MH, enligt "läckan" väntas dock Dragon's Dogma 2 och om det stämde såvida det inte är otroligt dåligt, är det enligt mig en bättre serie.

Skrivet av Swedengamer:

Är alternativa? verkligen rätt ord. Om man i vanliga fall talar om "alternativa medier" (tidningar, radio och TV) menar man ofta sådant som är rasistiskt, nazistiskt eller fascistiskt (de kallar sig själva det).

Kan inte påstå att jag läst att någon s.k. alternativmedia, iaf inte ngn av de större, skulle kalla sig själva för sådana saker, däremot utmålas de alltid som det av gammelmedia. Finns säkert något exempel men då är det en försvinnande liten del som själva skulle kalla sig sådant. Däremot kan de kanske påstå att de enligt de nya spelreglerna i samhället som uppstått de senaste åren skulle klassas som det, men det är ju för att folk tämjer på och förändrar meningen bakom orden.

Det som jag tror menas här med alternativ media är helt enkelt en plats där man inte måste tänka fem år frammåt vad som kan tänkas bli känsligt och tala mer som en normal person, eller helt enkelt inte stödjer en uppenbar politisk vinkling i innehållet som får lov att delas s.k. propaganda.

Min lösning på detta problem blir en Denon X3700H när de kommer, stöd för HDMI 2.1 input, som går till datorn samt 2 outputs varav en går till TVn och har hand om eARC. PS5 kommer kopplas direkt i TVn och så får man ut ljud via arc. De övriga portarna har hdmi 2.0 men samtidigt stöd för alla viktiga funktioner från HDMI 2.1 som man vill ha till en konsol.

Alternativt om du redan har TV med hdmi 2.1 är att köpa en 3600H redan nu och enbart köra ljudet via den, dator och nya konsoller i TV samt resten i AVR.

Xenoblade Chronicles X eller helt enkelt en uppföljare. Sedan vill jag ha 3DS spelet Fantasy Life eller en uppföljare. Garanterade köp ifall de skulle komma.

Skrivet av Godofcheese:

Exklusivitet är en dålig sak :>
Sure, det kan hjälpa mindre företag att bli större
Som Sony gjorde med FromSoft, gav dom funding till Demon's Souls.

Men i helhet är exklusivitet något man inte ska sträva efter, då orsakar en typ av monopol-ish och gynnar nästan enbart konsollskaparen

All Platform Master Race

Visst, det bästa vore så. I detta fallet tror jag dock inte Sony är så snälla på den fronten, iaf inte ännu så om det krävs att det skall vara exklusivt för att det ens skall komma så lever jag hellre med det än utan.

Skrivet av Godofcheese:

Det skulle vara något
Men det skulle bara hända om Sony var med på det.
För det är Sony som äger "Demon's Souls" varumärket, inte from soft.

Och vill vi verkligen ha ett till From Soft spel låst till en konsoll?
Demon's Souls har fortfarande inte fått en remaster och är fast på PS3 platformen.

Om det är vad som krävs för att få Demon's Souls 2 så får det vara så Skulle inte ha ngt emot en renodlad DS remaster heller.

Hoppas på Demon's Souls 2 till PS5 som launchtitel xD

Skrivet av Freffo:

@Shinjed: Fyfan! Det låter inte skoj. Hoppas det löser sig med kortet. Jag har ett kort med referenskylare. Så det väsnas lite mer men fick det för ett enastående pris då det släpptes av en privatperson som ville bli av med det.

Ska sälja hel rubbet för att bygga i en Ghost S1 är tanken i höst.

Jo, hoppas EVGA lever upp till ryktet om bra support Nice med S1, funderar med på mITX eventuellt

@Freffo: Mitt 980Ti dog för tre dagar sedan Luktade bränt o hela köret. Skickat in till EVGA då jag lyckligtvis registrerade det där så jag fick ett års extra garanti xD Hoppas ditt 980Ti har bättre VRM kylning då jag misstänker att det var det som dödade mitt.

Woot, inget MH Generations Ultimate /wrist

En plågsamt besök?

ezpz 10/10, roliga quizar det senaste, hade varit trevligt med en större dock, som ovanstående sa också mer från 90-talet xD