Inlägg av zymax

Inlägg som zymax har skrivit i forumet

Elder Scrolls III: Morrowind

Morrowind

Snart klar med ME1. De buggar jag stött på är följande (PC):

- Ibland när man kliver ur Makon så kan man inte interagera med objekt. Workaround: spara och ladda om.

- Ibland följer inte karaktären med när man rör musen utan man ser sig bara omkring. Oklar på om detta är en bugg eller om man kommit åt någon funktion. Irriterande dock. Workaround: spara och ladda om.

- Karaktären fastnar och kan inte röra sig. Workaround: ladda den senaste sparningen.

Väldigt snygg och välproducerad trailer måste jag säga! Elder Scrolls-serien är min absoluta favoritserie gällande spel, men de senaste iterationerna har varit undermåliga. Att försöka göra en bra modd på ES:Oblivion/Skyrim osv är ungefär som att försöka att bygga ett lyxhus på en trasig grund. Förr eller senare så rasar det pga en eller flera anledningar.

Bethesda måste bygga om, och det rejält. Dock var trailern så pass intressant att modden möjligtvis laddas hem. Annars återgår jag till att spela Morrowind i vanlig ordning. Todd har tappat det totalt de senaste 10 åren tyvärr. Lyssna på spelarna/community!

Använder ett Microsoft Ergonomic Keyboard. Har testat en stor mängd andra tangentbord men efter en tids användande så återvänder jag alltid till detta. Enda nackdelen är att tangentbordet inte har mekaniska tangenter, men det får man leva med.

Är sugen på att testa ett Kinesis Advantage 2 tangentbord så småningom.

BF1942! Det är nog spelet (tillsammans med World of Warcraft) som jag lagt mest tid på. Spelade även BF Vietnam och BF2 men de kom inte upp i samma standard. Musiken i BF Vietnam var dock underbar.

Hoppas att Microsoft kan styra upp Zenimax och Bethesda, det behövs! Finns ju helt klart saker att förbättra, t ex testning. Sen kan man ju hoppas att de skippar Gamebryo motorn till nästa spel, men det är väl att hoppas på för mycket antar jag.

Bästa Battlefield-spelet! Detta har man nött seriösa timmar, förmodligen det spelet jag har lagt mest tid på av alla jag spelat. Saknar det fortfarande 18 år senare....

Trevligt initiativ att göra intervjuer med spelutvecklare, ser gärna mer sådant på FZ framöver.

Nya Wolfenstein är ett givet köp för min del, de tidigare alstren i serien från Machine Games har levererat. Riktigt kul spel med bra gameplay samt intressant story.

Skönt att det finns spelföretag som avskyr kopieringsskydd lika mycket som jag själv.

Go CDPR!

Verkar lovande. Är det Sean Bean som är voice actor för huvudpersonen i spelet?

Var är Lo Wang? Röstskådisen gör ett halvhjärtat försök känns det som.

https://www.youtube.com/watch?v=QOVDxAJFiY8

Fan vad kul det ser ut! Gillar att det är total disciplin och att folk faktiskt följer order eller kommandon.

Kul initiativ, ska kolla fler såna här streams i framtiden.

Känner varken till spelet, eller har hört om lillgrabben förräns nu.

Vila i frid! Skänker en tanke åt dig och familjen.

Bokat och klart. Ser fram emot betan samt det färdiga spelet vid release. Kan bli bra det här.

Stämningsfull trailer för Rambo-spelet

Ser ju tyvärr skitfult ut.

Efter att ha sett diverse klipp på nätet och läst recensionen så blir det inget köp för min del. Sjukt dåligt att de inte släpper en PC version vid release!

Bortsett från det så tyckte jag inte GTA 4 var speciellt bra, och PC "porten" var horribel. Hoppas dock att ni som köper spelet får en bra spelupplevelse.

12 månader med avgift sen blir det F2P. Kommer att bli en fet flopp.

Såg gameplay från nån mässa eller vad det var, såg riktigt ointressant ut, tyvärr. Det sista hoppet dog där. Hater? Absolut inte, är ett stort fan av Elder Scrolls, men det här är inte bra.

Witcher 3! Om det nu släpps 2013.

Enda spelet värt att "vänta" på.

Trent Osters beslut låter helt sunt. Att skeppa en undermålig produkt "bara för att" är en dålig idé. Bra med pengar i början, tills helvetet brakar löst. Då är det Beamdog som åker på det.

Med undermålig menar jag att det inte finns tid eller pengar att finslipa och förbättra, utan man släpper skiten ändå.

Go Trent!