Inlägg av Ravengaard

Inlägg som Ravengaard har skrivit i forumet

1

100% gåshud för mig, speciellt delen i slutet där det hintas om nya äventyr.
Jag förknippar det indirekt med expansionerna och verktygen som släpptes med spelet för att göra egna moduler.

Ofta tittar man tillbaka på saker man lagt mycket tid på och tänker hur onödigt det var. När jag tittar tillbaka på NWN och NWN2 och hur mycket tid jag lagt där, skapandes eller spelandes så är det bara varma minnen.

Skrivet av Dunder:

Då vet du helt enkelt inte vad pay-2-win är för något.

Självklart vet jag det. Det är in p2w i den meningen att du kan direkt köpa dig bättre gear. Men om du spenderar pengar får du chansen att progressa otroligt många fler gånger i veckan än personen som endast lifeskillar, grindar eller på annat sätt tjänar ingame pengar.

Skrivet av marcus8958:

Du kan farma pengar och köpa cron stones från en blacksmith.

Allt du ser i butiken kan du antingen farma, köpa av loyalty point (av att spela spelet) eller köpa från auction house. Bdo är mindre p2w än tex Star Citizen.

Allt förutom Valk's Cry...

Jag förstår ditt resonemang och hör vad du säger, jag sa likadant för ett tag sedan. Mest eftersom jag hade spenderat så mycket tid att geara upp för att köra PvP drabbades jag av ett svårt case av sunk cost fallacy. Släpp det bara och se spelet för vad det är.

Skrivet av marcus8958:

Då är det samma som BDO. Där kan du bara köpa fördelar som gör att du kan farma snabbare eller tjäna pengar snabbare än att göra events eller quests för att få bättre saker snabbare.

Det gör dig inte till en bättre spelare eller ger dig någon möjlighet att köpa bättre utrustning eller kläder. Det enda du kan göra att köpa saker som gör att det går snabbare.

För ett par patcher sedan har BDO blivit helt p2w. Man kan nu köpa costumes i shoppen och förstöra dessa för att få cronstones, vilket gör att du indirekt kan göra flera försök att uppgradera din gear (Armor, vapen) utan att vara rädd att du går ner en nivå.

Såhär har det sett ut på andra marknader sedan länge, men inte på EU/NA.

Min känsla är att CCP har något i görningen som Pearl Abyss kan hjälpa till med.
Det florerar ett rykte om att CCP köpt en licens för UE4.

Den som lever får se!

Skrivet av Dahlis87:

Spelar inte BDO, eller har spelat runt 2 timmar i det. Men har hört det ska finnas p2w i det. Vet inte om det riktigt stämmer, om det gör och sen blir dessa uppköpta. Låter inte bra i mina ögon, kan alltid hoppas inget blir förändrat.

Jag har spelat BDO sen release, det har varit "pay-for-convenience" ett bra tag, som ett slags förtäckt p2w. Nu för ett par patcher sedan har spelet gått helt p2w.
Det diskuteras i det är ett led i att föra samman alla regioner till en global version. Därav att man måste ha tillgång till samma prylar i marknaden för riktiga pengar.

Rätta mig gärna om jag har fel angående det här, har inte spelat Diablo III sedan kanske 4-5 månader efter release.

Saknar spelet fortfarande items att bygga sin karaktär runt? Jag minns Diablo II som ja la oräkneliga timmar på för att bygga helt galna out of the box-builds med specialitems. Vem kommer ihåg Wolfhowl-hjälmen till exempel, helt underbar item.

Deekin 4 President!

Jag lirar också den Koreanska releasen, level ~20 just nu. Måste säga att spelet är otroligt roligt, ska inte hypa för mycket innan jag fått testa på PvP.

Men jag kommer garanterat spela den europeiska releasen när den nu kommer.

Oj, en ny mus hade inte suttit fel. Jag är inne på min sjätte (6) Microsoft Intellimouse Explorer 3.0. Jag har alltid förknippat Razer med kvalité, jag köpte en Boomslang och en Icemat när båda var helt nya på marknaden. Trots avsaknaden av optisk sensor gjorde Boomslangen smågrus av dess optiskt försedda konkurrenter.

Mer Razer åt folket

Billen, det stämmer på ett sätt. Jumpgate har och existerar fortfarande i sin grundform. JG:E är en vidareutveckling av samma idé.

Någon som har koll på fall detta kommer inkludera co-op ?
Fanns ju en mängd 3dje-parts moddar till Oblivion som gjorde nätverksspel möjligt, buggigt men lovande.

Hoppas på co-op

Värt att nämna är att detta är en singelplayer-patch. Multiplayerfolket har haft denna patchen ett bra tag. Snart släpps patch 0.7 för multiplayer. Den skall bland annat ta kål på en hel del minnesläckor samt en hel del annat smått och gott.

Skrivet av raslon:

Undrar om inte jag har spelat detta.. Är det det spelet jag tror det är så är det inte ens värt att pissa på.

Spelet du tänker på är nog Ragnarok Online, vilket var en av de tidigare 2D-mmo'sen från asien. Ragnarok Online är inget dåligt spel om man omfamnar den asiatiska spelstilen, det krävs hårt arbete både från dig och dina kamrater om man skall nå nya nivåer. Det roliga i ett sånt här spel är att när man är bra, då är man "gud". Många pratar med dig just för att du är så hög level, eller har just den item'en.

Rave, nu tycker jag du är negativ. Det kommer många "vuxna" titlar till Wii nu också. Resident Evil och Manhunt t.ex

Tackar!

ooh, vad hade man inte gjort för att få lägga labbarna på filmen som visade Avataren i rymdstationen.
Spelat eve länge nu, underbart att både höra och se att det är lika livfullt som när det startade, om inte mer!

1