Inlägg av MaLiBu

Inlägg som MaLiBu har skrivit i forumet

hade gärna skippat dom där "KAPOW!" texterna som dyker upp när man hamnar i strider

blod för...blodguden liksom

GW2 mest troligt. Har spelat det mer eller mindre sen 2012 och man har spenderat irl pengar på kosmetiska saker då och då.

såg den idag
hade inga förväntningar då det är inte en kandidat för oskars pris för bästa film direkt men den var riktigt kass

jag förstår att man ska försöka klämma in alla dessa karaktärer inom den tid filmen har på ett sätt som icke MK fans förstår men saker gick på tok för snabbt
sedan att man hittade på en egen karaktär som huvudroll med 0 personlighet gjorde inte saken bättre

menmen, det var snygga effekter, fightingscenerna var riktigt bra och Sub Zero var helt klart den bästa karaktären i filmen

2/5

Skrivet av Lolflakes:

Har ni på senare tid börjat spela nya genrer som ni tidigare aldrig kunnat tänka er spela ?

Jag har det. Av en slump. Tidigare kunde jag inte för mitt liv tänka mig att spela turn based combat spel. Blev så uttråkad så fort jag såg rutnätet med action points. Nu är jag helt såld!

Empire of sin släpptes till game pass nyligen. Jag visste att det var turbaserat men jag gillade idén med att bygga ett gangster imperium. Jag spelade ett tag och började läsa recensioner och förstod kritiken mot det direkt. Det var för simpelt. Genast ville jag ha nya spel och nu sitter jag och spelar Wasteland 3 och Divinity 2. Helt såld och kan sitta flera timmar i sträck nu vilket jag har haft svårt för andra spel.

Kanske "mognar" man inte för vissa spel förrän en viss ålder.

Har ni fastnat för nya genrer ? Har game pass, ni som har det lett till att ni spelar fler olika sorters spel eller kör ni vidare med samma stil?

Är på samma bana som du.
Var inte så mycket för tur baserade spel tills jag provade Divinity Original Sin 1. Initialt så var jag inte imponered men ju längre jag spelade, ju mer roligt blev det. Såklart så har jag spelade 2an och även XCOM 2.

Nu sitter jag och längar till Baldurs Gate 3.

saknar inte det men vill ha ett riktigt avslut på serien

Om det släpps 2021 så är det Baldurs Gate 3 helt klart.

GW2 runt 5000 timmar

jag gungar med huvudet medans denna låt spelar i hjärnan

Måste säga att jag blir förvånad över hur folk fortfarande försöker försvara CDPR efter det här. Misstänker att samma personer inte hade försvarat EA om dom gjorde samma soppa.

3080 fast min 1080 räcker gott o väl fortfarande så jag har inte behovet av att uppgradera än

Diggar den rena simpla designen över PS5ans utseende.

@Baronova: Det kommer säkert vara som Vermintide där du spelar som Imperial Guard mot horder av Nurgle zombies och annat mysigt. Beskrivingen på Steam pekar mot det iaf.

"From the developers of the best-selling and award-winning franchise Vermintide, Warhammer 40,000: Darktide is a visceral 4-player co-op action game set in the hive city of Tertium. Fight together with your friends against hordes of enemies in this new Warhammer 40,000 experience. "

Som en warhammer nörd man är så är jag svintaggad på detta lir och tacka gud att man inte spelar som en space marine. Släpps nångång i 2021.

Nåt jag stör mig på är när man är på gymmet och ser hantlar på golvet, skivstänger med vikter på och bänkar med svett som man skiter i att torka bort för vem fan bryr sig om vett o etikett eller att det pågår en global pandemi.

Min dröm är att ha ett hemmagym så man slipper sånt här skit från idioter.

åt nåt som jag har inte ätit sen man gick gymnasiet, vilket är 15 år sen ungefär

gorbys piroger!

smakade inte så gott som jag trodde men inte fan var man en finsmakare på 18 bast

@Jiminy: Ett gäng kids som hittar något spooky i skogen. En av pojkarna lever med sin mamma och han är kär i en tjej som är ihop med en douchbag. Jag tappade lusten rätt snabbt eftersom jag tvingade mig igenom att se Stranger Thing för att ge den en ärlig chans men jag kunde inte klara av första säsongen så jag tror inte Dark skulle vara bättre.

Watchmen tv serien.
Intressant serie vars händelser är någorlunda aktuella med dagens klimat i USA.

Dark.
Fick för mycket Stranger Things vibbar (som jag inte tyckte om) från första avsnittet så jag såg inte mer.

vet inte om jag vill leva i någon spelvärld överhuvudtaget

de flest är livsfarliga att leva i ju