Inlägg av håkane

Inlägg som håkane har skrivit i forumet

Editerat.

Redigerat

Star wars galaxies var superbra. ! Med bättre quests. å snyggare grafik

Får man köpa /godmode on ?

Spelade detta en del då jag donerade pengar när det var som kickstarter.
Ultima Online lirade jag alldeles för mycket under en hel del år. Catskills först sedan Europe servern.

@Chiefen: var fan inte lätt å vara pally. .noll dps. främsta skillen var bubble hs. i endgame slänga BOK BOW eller vad det nu var var 5 min. tog 3 min innan alla 40 hade fått det

Lirade Ultima online i nästan 8 år. kosta runt 100 spänn per månad. dock hade man väldigt hög telefonräkning tills man fick radiolänk.. som inte var så mycket billigare än teleräkningen. Dock var det 3 mb på tiden de flesta satt med 56k modem eller isdn.

så jag törs inte räkna på vad man har betalat

Haha. vafan. Vi håller till både i Sandviken och i Trollhättan med våran Backstage . Jag har rockklubben i Sandviken. Då vi inte kör här uppe jämt.. Samt att Rockbaren är nere i Trollhättan som kör varje onsdag till söndag

Japp. Sedan att man fick sitta å prata med de några timmar den dagen gör ju inte saken sämre

Ja. Steel Panther blir nog grymt bra å se med

Skojsröjet

Är det nån av er alla som läser bloggar här på FZ.se som ska väg till Skogsröjet i sommar ?
Det blir en galen [http://www.skogsrojet.se/news.php]lineup där

#blogg

Bennii. Ja det gick faktiskt fortare genom mörkret än vad jag kunde tro. Det hände väldigt skumma saker som jag inte kan förklara på nått annat sätt än att både mamma å pappa kom tillbaka för å säga hejdå åt mig . Från helt knäckt till att må bra på 30 minuter.

Hipshot. Japp det stämmer det .

Det var länge sedan nu ?

Ja det var ett tag sedan jag skrev nått i denna blogg. Så det har runnit massa vatten under broarna som det så fint heter.

Först lite tråkiga nyheter. Jag förlorade min mamma i september förra året i Cancer.
Det tog inte många dagar från vi alla fick reda på det hela till mamma lämnade oss alla fort å brutalt. Men livet har väl sin gång och vi alla ska ju dö förr eller senare.

Sedan lite roligare nyhter

Pretty maids giget vi hade på Backstage Rockclub var hela jävla grymt. Det var fullsatt. 400+ människor som sjöng allsång hela tiden. Vi var nöjda. Bandet var ännu nöjdare. Så det hela började med en vänskap med det barndomsfavorit band.

Sedan nu i april hade vi gig med Magnum . Vilket var asgrymt med. 400+ människor då med.

--

Blev en ny motorcykel i slutet av april. En Triumph Tiger Explorer 1200 kubik. Rolig leksak är det kan jag lova

---

#blogg

Ja. De har väl inte gjort en dålig skiva egentligen. De försvann bara under radarn efter future world .

Väntans tider

Sitter och väntar på att en bokningsagent ska höra av sig. Så vi kan få kontraktet och gå ut officiellt med nästa spelning.

Då detta är nått jag brinner för så kan jag tala om att det känns som att vänta på jultomten när man var liten. Fast musikbranchen är lite annorlunda mot andra brancher jag har jobbat emot. Inte alla jobb där man kan dricka grogg under arbetstid. Eller få jobbsamtal halv 3 på natten. Men det är ju det som gör det roligt.

18 oktober kommer Pretty maids att lira på min klubb. Jag har inte förstått det riktigt än. Då Pretty Maids är ett band jag lyssnade otroligt mycket på när jag var yngre. Får se hur nervös jag är då :),

Dags å ta ut hojen på en liten sväng nu. Så ni får ha det så bra

#blogg

Skrivet av Luftman:
Skrivet av håkane:

Ja. Det är väl iofs mer än han som heter Angus misstänker jag. Men det är förjävla goda hamburgare. 99% kött

Tänkte mer som rock-referens! Vad är den sista procenten?

salt å peppar är de i den sista procenten. enligt tillverkaren.

Ja. Det är väl iofs mer än han som heter Angus misstänker jag. Men det är förjävla goda hamburgare. 99% kött

Hårdrocksfredag.

Äntligen helg kan man säga.

Blir å steka på 2 angus hamburgare. Lyssna på hårdrock å ta det lugnt. Ska väl ta å lira lite Diablo III med.

Nått jag har funderat på under veckan var MaX uttalande om att de ska satsa hårt på att anställa 50 st utlandsfödda och ge de chefsjobb för mångfalden.

Ja, Tanken är god att få in utlänskt födda i arbetslivet. Har inga bekymmer alls med det.

Men undrar hur reaktionerna hade varit i media ifall de hade skrivit. "Vi ska göra 50 nya jobb endast för personer födda i Sverige"

#blogg

Nya sångare är ju guld.. Han låter som Udo på sång med. Samt han är en grymt trevligt person med. De låter precis som de gjorde förr.

Sedan kan jag tala om att UDO verkligen ogillar accept numera. Samt att han inte tillåter nån i sin närhet å ha accept tröjor på sig

Titel

Efter varit medlem i 2000 dagar + så kanske det var dags å börja med en blogg med ?

Dataspel och hårdrock är två av mina passioner. Första låten jag minns eller har ett minne till är Accept - Balls to the wall. Tror nog många kan gissa vad som hände.

Detaljerna är. Jag å min bästa vän då jag var 6 år. Vi skulle bära på en stor ( å våra mått mätt ) stock. Sedan gick vi å sjöng på just den låten. Men av nån anledning så tvärstannar jag. Min kompis får stocken just i sina bollar. Det gjorde väldigt ont då på han. Fast vi har lika roligt åt det nu som han hade ont då i lekparken 1984,

När jag träffade accept på en festival jag jobbade på så kan jag tala om att de skrattade gott åt den historian.

Mer hårdrocks historier kommer väl upp här framöver.

Första dataspelet jag lirade. Jag kommer ihåg spelet som man lirade på en texas instrument dator. Men inte vad det hette. Man skulle iaf klättra upp för ett berg medans det ramlade ner saker å ting mot en. Kanske nån läsare vet vad det är för nått ? ( om jag får några då )

#blogg