Inlägg av Acatoth

Inlägg som Acatoth har skrivit i forumet

Medborgarskap kräver tjänstgöring.

Skrivet av Slimebeast:

4 stycken? Fan vad egoistiskt. Du byter, vi andra betalar.

Jag menar att de gick på garanti förstås. Vet inte om nåt missuppfattats här?

Utav alla grafikkort så måste jag säga mitt gamla GTX980. Har nu ett 2080 Ti som jag bytte 4 stycken utav pga coil whine, innan jag fick en variant med "bara" högt o inte skithögt coil whine. GTX980:n va som en dröm i jämförelse.

Tror detta är andra gången i hela FZ:as quiz historia som jag fått alla rätt
Dags att bjuda in halva kvarteret på fest

Skrivet av employed:

"Åhh nej... En stark kvinna utan G-tuttar i vanliga kläder istället för bikini, hjälp... skydda min oskuld!" Ser framför mej hur kränkt du vart över Tomb Raider [2013].

Hahahha, snygg strawman. Direkt på personangrepp. Stay classy. Inget intresse att förstå hans synpunkt alls.

Skrivet av Sapiens:

Wackey hipster med en attityd har blivit en mer uttjatad stereotyp än flintskallig soldat.

Hahahah, så bra sagt! Den här "Zoomer Barnprograms-Punk" estetiken får det att verkligen vrida sig i magen på mig.

Ja, mycket besvikelse över usla uppföljare har det blivit de senaste 3-4 decennierna

Skrivet av delli:

Lirat genom Doom och Doom 2, satsar nu på Witcher 3 vilket kom bra nu efter säsong 2

Witcher 3
<3 <3

Skrivet av gorbatjov:

Dock gärna fler spelbaserade tv-serier tack! Har precis börjat kolla på Arcane League of Legends på Netflix och utan att ha det minsta intresse av spelet så, tre avsnitt in tyckter jag serien varit helt fantastisk. Magisk art style som påminner mycket om Dishonored.

Kan hända att jag är sen på bollen men har ni inte kollat så gör det, direkt! Nu!

Hade mycket låga förväntningar, o sen högg Arcane mig lika oväntat som Brutus. De har skapat ett enastående verk. Hoppas att samma sak sker med Hunt Showdown, för se har en jäkla grym H.P. Lovecraft-esque setting

Förvånad då jag aldrig varit ett stort Konami-fan. Kanske är det allt fz-läsande?

Yayyy, mitt första 10 av 10 på vad som nog är år

Näe fyfan, nu blir "surgubben" i mig uppgraderad till "hytta-med-näven surgubbe"

Det här stinker "nickle and diming" på lång väg, de vill säkerligen försöka trycka in så många "free-2-play" element som de bara kan i paketet så de kan skinna oss för mer än spelen borde vara värda.

För min del blir det en hel del Solasta, ett C-RPG väl värt pengarna. Liten studio som satsat på klassiskt Baldur's Gate-aktigt spel. Klart man ska sponsra goda initiativ Annars ska jag försöka ploga mig genom Borderlands 3, men det känns rätt "same same" efter ett tag. Blir väl att varva med lite "Days Gone", som kan lida utav lite samma problem (men det är lite roligare story iaf)

Bilderna ser lite väl "cartoony" ut. Eller kanske lite väl.. WoW? Lite nyvaken, så kanske är jag lite grumlig i hjärnan. Jag är väldigt tveksam till Bioware nuförtiden. De har bränt all sin "good will" med mig.

Körde hela kvällen och natten igår med brorsan o själv. Det finns en a ledning till att spelet har "overwhelmingly positive" på Steam. Älskar spelet. Det är en riktig pärla i min mening

Skrivet av Kleptoman:

Måste nog säga Doom Eternal p.g.a. hur mycket bättre Doom 2016 var. En stor besvikelse.
Största missarna var att ammo går slut hur snabbt som helst vilket hade fungerat i andra typer av fps spel men verkligen inte i Doom.
Sen var andra missen att utvecklarna tvingar en att använda ett visst vapen beroende på vilken demon man slåss mot, t.ex. gör vissa vapen nästan ingen skada alls om man använder dem mot "fel" typ av demon.
I Doom 2016 hade man friheten att använda vilket vapen man ville, men i Eternal säger alltså utvecklarna åt en vilket vapen man måste använda.

Kan bara hålla med. Näe, det var verkligen inte för mig. Doom 2016 var helt fantastiskt!

Hearts of Iron. Jag ÄLSKAR grand strategy spel, men denna bara mördar min hjärna och själ av någon anledning. Jag börjar spela, men inom 60 minuter så stänger jag bara av. Och jag förstår inte riktigt varför, det ser ju på ytan ut att vara perfekt för mig. Men inom mig så saknas det där "klicket" helt. Så märkligt.

Ett annat är Path of Exile. Har runt 1000 timmar i det, men har aldrig riktigt gillat det, men optimistiskt väntat på att det när som helst bara ska "fånga mig". Jag startar jag det varje ny league och efter en stund så bara.. näe.. vetetusan.. usch.. Escape -> Exit Game

Förr i tiden så fick man fusk-koder gratis. Nu får man betala för fusken. Tycker inte det går att ursäkta sånt beteende bland spelföretag. Speciellt inte när spelen görs med mer grind än nödvändigt för att öka på incitamenten att köpa deras betalda fusk. Nu var de bara smarta nog att vänta ett litet tag så det inte påverkar deras metacritic-score osv. Ubisoft är verkligen skamliga.

Det skulle inte förvåna mig om de nu vill öka sin köpkraft genom att rekryta "investerare" bland vanligt folk, och därmed skapa ett pyramidspel. Säger inte att det är så, men lite röda flaggor höjs här