Inlägg av anon1410

Inlägg som anon1410 har skrivit i forumet

Macht schnell!

btw. vart jag köpt det.. känner en som känner en som känner en som...osv som har en kontakt som får tag i spel.
gears of war (NTSC) i morgon. men det är regionsfritt så ska funka. skulle jag berätta vem som jag känner som känner en som känner en som..osv.. skulle jag måsta döda dig

åter till topic:
har märkt en sak som jag tänker på att det ser lite lustigt ut i spelet,.. att vissa kläder i spelet ser ut att vara nån form av regnställ. gummiaktigt utseende. det stör inte men ser lite fånigt ut. typ armekläder av latex.
för den som gillar gräs finns det massvis av gräs i spelet. det blir tom spår i gräset där något har tagit sig fram. det böjs ner liksom.

i detta spelet så ska man själv göra en massa grejer med sin kontroll med. tex när du plantar en sprängladdning så ska du fört tex trycka på X, sedan snurra på RS och till sist trycka på X igen. du får även ro båt osv. samt ett antal närkamper med tyskar som inte ser allt för kramgoa ut. inget utav något är dock svårt, utan man borde klara det alltid.

a just,.. granater som fiende kastat mot dig kan du snabbt plocka upp och kasta tillbaka:)

(COD 4: Vända på bössan och slå tillbaka en granat? )

fuck NDA. tell us!

nerå, kan gissa att det är skoj. ser att det finns en pre-release och att man i december kanske får spela beta. vet inte hur vida det stämmer. men hoppas det.

HAHAHA.

Tycker det är bra att de använder healing potions. Sökte själv efter en inställning där man kunde ställa in NÄR de ska ta dom, men det fanns inte. (ex de dricker potion när de har 50% HP lvar osv..)

Tycker AIn på gubbarna verkar lite si och så, var de verkligen så dumma i NWN (1) ? Ofta det händer inomhus att man springer på och märker att hälften av gubbarna står kvar på samma ställe. Någon fler som märker det?

Tror man helt enkelt får leva med att AIn gör en tokig
Kanske där man får ut mest av att spela multiplayer med kompisar

Jag berättade det för honom.

anus heter det ja:) aja, same same..

Spelat mer nu. Singleplayer delen har fått mig hooked. Har inte ens kommit på tanken att testa multiplayer än:)
Har idag krämat på volymen (grannarna duckar säkert av ljudet till granater), och det klåter som i vanlig cod anda bra.

Ser endast 2 problem med spelet. Helst sett det till pc, då man är inbiten mus+keyboard fps spelare. Och tycker att sådana spel ska iaf i multiplayer spelas på pc.
Det andra är att spelet kom ut för sent.... skulle släppts en månad tidigare... just pga att Gears of War kommer ut nu med:)
Man ska kanske inte klaga på att det kommer ut många bra spel, men man blir lika förvirrad som en bäver mellan två träd.

Call of Duty 3: bra eller bajs?

Satt mig ner i soffan...orolig över att det inte skulle vara en värdig uppföljare. Sådan oro som vilken CoD-fan som helst skulle ha. Men min oro släppte direkt efter start!
Den korta tutorialn (par minuter lång) gick snabbt över till att vi skulle ut och slåss. Action, love it.

Många häftiga scriptade händelser leder till en annan och snart ska man över en mur, på andra sidan hör man gevärselden. Tveksamt kastar sig över och rakt in i stridens hetta. (Hollywood here we come)

Styrningen är precis som CoD2 mkt enkelt även på en 360 kontroll. Grafiken är bättre. Knivskarp. Ansikten ser bättre ut på nära håll. Röken och ljuset som ibland bryter igenom är toppen. Ljudet vet jag inte riktigt än hur det är, lät ok. Kunde inte vrida på direkt då min dotter låg och sov så sött:)

Pappa dödade tyskar på livet iaf. Och kul var det.
Idag ska jag ge mig på multiplayer.

Så, frågan ..bra eller bajs. Än så länge mkt bra
Sweeet.

*osäkrar bössan*
Beger mig tillbaka till fronlinjen.

ditt inlägg var coolare

klockrent

jag har hållit ett vakande öga på detta spelet länge.

hmm..Gullefjun, ..det lät inte bra. och de som själv skrytit med att det inte kommer bli som det äckliga grafiklagget i EQ2.. att det ska flyta på så bra osv. hoppas verkligen att det är enbart något skumt med betan.
vad säger de på beta forumet om det? har alla andra samma problem?

kan inte spela spel som har grafiklagg,.. stör mig så mkt jag stänger av det direkt.

bra fråga, jag vart så förvirrad av alla raser och klasser att jag valde tillslut human fighter, för att testa lite bara. så jag har aldrig själv tänkt på det.

men hur hade du tänkt att din "tank" ska gå först om du vill styra med din egen gubbe? jag har märkt att gubbarna springer iväg rätt fort om de har melee vapen,..så fort de får syn på motståndarna nästan. räcker inte det?

sjukt vilken nostalgi jag fick direkt då jag skulle skapa min karaktär. och jesus vad med raser och yrken det var.

gillade man nwn så gillar man nog oftast denna uppföljare med. jag var stort fan av nwn och detta faller mig i smaken faktiskt. grafiken är väl inget man hänger i julgranen, men den är precis så bra den behöver vara för denna typen av spel. betydligt bättre än hack-n-slash dungeon siege 2.

ne nu har jag inte tid att prata så mkt mer. ska köra par quests till.

trevlig helg

zolidznake: amatörsnack ?

...du bör för ditt eget bästa köra med så nya drivrutiner som möjligt (så du får ut all kraft möjlig samt mer stabilt).
de lägger in mer stöd för enstaka spel samt fixar vissa buggar som har med just drivrutinerna att göra.
när GRAW kom ut och jag skulle köra det trodde jag inte det var sant så låg fps jag hade. installerade nyaste drivrutinerna för mitt grafikkort, och helt plötsligt hade jag lätt 2-3x ökat min fps.

skoj singleplayer. mutliplayer här görs sig bäst med polare. för mkt "solo-spelare" på servrarna har jag märkt. ingen som healar osv.., inget teamplay alls.

Kul du tog upp det med gear. tycker valfriheten som du nämner i gear är dåligt. men det är inget de troligtvis kommer att ändra på. sedan utseendemässigt är det ju tråkigt när alla mer eller mindre (inom klasserna) ser likadana ut.
som en dålig halloween fest där de flesta är utklädda med en "scream"-mask. de hade ju i alla fall kunnat gett en möjlighet att sätta egen färg på utrustningen. räcker väl liksom med att det springer omkring folk som har likadant hår osv
ganska opersonlig karaktärsutveckling i WoW, från start till slut.

man får väl hoppas att mmo´s utvecklas ännu mer inom mångfalden och valfriheten. WoW var ju en höjdare. men hoppas på en snar tronföljare som tar steget ännu längre.

fy fan va dåligt demot var inget att var ledsen över.
sämsta jag spelat på 360n nästan tror jag. brrr..läskigt dåligt

först trodde jag SpeedTree var olagligt, typ marijuana...

ps3:an är knappast den enda plattformen att ha användning av speedtree
http://www.speedtree.com/

de har ett gäng partners som har skrivit kontrakt att använda deras "trädgårds-knep"

hade faktiskt aldrig hört talas om dem tidigare, men verkar som om det går riktigt bra för de utvecklarna. Nice work.

ingen som fått ett riktigt svar från dom än?

mmm bland annat

"What we do at Sony echoes into eternity"