Inlägg av Ajoli

Inlägg som Ajoli har skrivit i forumet

Säljes: 2x Kinnarp-stolar

Har två stycken stolar till salu, Syncron 8000. Använt men bra skick! Bilder kan ordnas vid intresse.

Stolarna finns i Hallstahammar och skickas inte.

Pris: 1500 / st. Bägge för 2800.

Google Pixel 3 XL (64gb, vit)

Säljer en Google Pixel 3 XL, vit färg, 64gb minne. Ingår gör alla tillbehör förutom USB-adaptern, samt två skal. Ett Spiggen och ett officiellt Google-skal. Kvitto finns digitalt och kan fås via mail. Kan skickas.

Finns i Hallstahammar/Eskilstuna.

Pris: 5800kr.

Skrivet av SuBOnez:

Hej. Släpper du båda för 1600 så kan jag hämta dem under kvällen i morgon. Mvh Håkan

Alright, deal!

Säljes: 2x HP ZR30w - 30" bildskärm, 16:10, 1600p

Säljer två stycken HP ZR30w.

Bildstorlek: 30"
Bildförhållande: 16:10
Upplösning: 2560x1600

https://www.dustin.se/product/5010461710/zr30w

Pris: 1000 kr / st. Skickas ej!

Skärmarna finns i Hallstahammar, kan också tas med till Eskilstuna då jag jobbar där.

Ett gäng tips kom det!

Jag ska dubbelkolla allt.

Tack!

@conthox: provade detta utan resultat.

Installera om Windows har jag gjort. Kanske blir till att uppdatera bios då.

Klockan ställer om sig, helt, slumpmässigt

Nu ger jag snart upp.

Jag har ett ASUS ROG Hero VII moderkort. 4770K, osv. Oviktigt så långt jag kan se, men kan lista fulla spec efter behov.

Klockan ställer om sig helt slumpmässigt. Tycks inte finnas någon reson till dig. Oftast mellan ett par minuter till ett par timmar, ibland ett helt dygn.

Den står inte kvar där den var när jag stängde av datorn, utan ändrar slumpmässigt. Om jag går in och tvingar en sync så löser det sig i allt mellan flera dagar till en minut, innan den oundvikligen ändras igen.

Skulle ju gärna vilja slippa byta moderkort då det är lite svårt att få tag på vettiga moderkort i 1150-socket idag.. Och känner inte riktigt att jag vill kasta ut pengarna på att uppgradera just nu.

Jag har bytt CMOS-batteriet en gång. Någon som har tips på vad jag kan kolla för att lösa detta?

Whaaaaaaat!

Tidig jul, detta var ju fantastiska nyheter. Så lycklig!

GTX 180, måste vara det senaste!

Assassin's Creed Origins... Bara jag som inte är såld?

Verkar som att spelvärlden är ganska enig med att spelet är fantastiskt. Och här står jag på utsidan och är inte övertygad. Såklart kan vi inte alla gilla alla spel, och tur är väl det! Det jag vill säga dock är att spelet ser ordentligt bra ut, och flyter felfritt för mig (än så länge). Nedan är mina tankar kring varför jag inte gillar spelet.

  • Ljudet är otroligt platt. Enligt Reddit verkar Full och Night mode ha bytt plats, och det verkar stämma. Byter man till Night mode får man bättre range på ljudet och mer surround-känsla. Ljudkvalitén känns fortfarande redigt kass jämfört med andra AC-spel, och andra spel överlag. Tyvärr blir inlevelsen rejält lidande när man spelar till praktiskt taget stereo i taskig kvalitet.

  • Combat-systemet känns väldigt oinspirerat. Ett spjut är mest ett svärd som når lite längre och lite andra animationer. Jag upplever inget djup i combaten alls, medan jag i tidigare spel kunde göra ursnygga counters med mera. Nu tycks det mest bestå av att låsa på fienden, ha skölden uppe och därefter veva tills denne är död.

  • Typ... Alla vakter ser identiska ut. Bara en liten grej jag kom på. Vet inte om det är avsiktligt eller inte.

  • Mocap eller inte, kamelridandet är skitfult animerat.

  • Spelet känns lite för lätt. Har sett det på flera håll, så verkar vara en vanlig tanke.

  • Väldigt mycket nytt förklaras inte alls. Till exempel systemet med pilar fick jag ingen förklaring för. Efter att ha googlat fick jag veta att olika bågar använder olika pilar, och endast kan använda sin egen typ. En av Uplay Rewards-bågarna kan således bara skjuta fem pilar åt gången... Kändes lite ovärt.

Som ett bra exempel... Första striden med livvakten, vad han nu kallades. Den stora herren. Hela striden kändes otroligt oinspirerad till punkten av dodge, veva lite, dodge, veva lite... Osv.

Jag kommer ge spelet mer tid att sälja sig på mig, men är det bara jag som känner att det inte är så fantastiskt som många säger?

Riktigt coolt spel! Rose Leslie som gör voice acting också tydligen.

Har dock en del problem med stuttering.. Har googlat, men det är ju för f*n omöjligt att hitta något vettigt när ett spel heter något så generiskt som Echo.

Edit: Om ni som har Nvidia-kort springer på problem, dra igång Shader Cache i Control Panel så löser sig problemet! Butter smooth nu, och snyggt som få!

@waeress som om Bethesda inte gör bra spel.... Däremot kanske inte rätt stil.

@McNord, jag vill nästan säga att Arkane Studios borde göra det! Vet inte varför men... Det kändes rätt?

@Walter S.A. Iego: Morgondagen blev sen! Blev lite upptaget så har inte kunnat ta tag i det riktigt, men jag återkommer!

@Walter S.A. Iego: Goddag! Länge sen nu. Bloggarnas nedfall skapar klyftor. Mer bloggar åt folket, säger jag!

Bråttom i sig är det inte, vi kan säkert lösa någe bra. Hör av mig i PM under morgondagen!

Skrivet av Shinnichi:

Tjena!

Kan inte webbdesign så bra men kan du göra en simpel nyhetswebbsida åt mig?
Tar väl inte många minuter, bjuder på kaffe och bulle

Att bjuda på kaffe och bulle är ett gammalt skämt när det kommer till att köpa tjänster. Självklart får producent ersättning. "Inte många minuter" är också ett idiomatiskt uttryck, och är alltså inte bokstavligt... Men gud så roliga vi var!

Skrivet av moggen:

Tjena, jag tycker verkligen att du borde kika på https://www.fiverr.com/ där kan du få det du önskar för under hundrigen. Jag har själv köpt lite material till podden och tycker det är väldigt bra.

Grymt! Visste inte om denna sida, hittar säkerligen något bra här! Thanks!

Söker designer för simpelt grafiskt jobb (logotyp + banner i en färg)

Tjo!

Jag är del av ett gäng som håller på att sätter upp en hemsida för recensioner, artiklar, blogg, med mera.

Vi börjar närma oss färdigställning, men saknar fortfarande en logotyp och en banner. Dessa ska göras i en simpel grafisk design (tar förmodligen inte många minuter för en kunnig designer). Bannern kommer bestå av logotypen samt namnet, och även en version utan logotypen (för att undvika redundans om det redan finns en logotyp synlig) som i övrigt är identisk.

Designen specifikt tar jag helst privat, men det rör sig om transparent bakgrund med linje-design på. Minimalistiskt och simpelt. Jag kan även släppa in dig på hemsidan så att du kan se hur övriga designen ser ut för att få en idé av designen jag söker.

Vi är inget ekonomiskt stort projekt, men någon liten ersättning kan vi säkert ordna. Om inte annat bjuder jag på kaffe och bulle!

Hör av er om ni känner er träffade...

Skrivet av Cenorida:

Det mesta tyder på att AOE 4 utspelar sig på samma tidsålder som AOE 3.

Om så vore det märkligt att man också släpper en Definitive Edition av AOE3 (och AOE2).

@Hipshot: manualen visade nu någon form av tidslinje för 1-3 stämde. Vi får väl se om det fortsätter stämma! Jag skulle gärna se medeltid igen.

Får se om AOE3-manualen har rätt då. Isånafall blir detta AOE WW2.

@Pawbeltolaf, fast inte riktigt... Kolla på t.ex Remaster-versionen av MW. Man tar $15 för en Map-DLC till en remaster av ett åtta år gammalt spel. Det är kasst på en rätt hög nivå.

On topic: T2 är sjukt underskattat. Extremt bra lir och fenomenal support från utvecklarna! Ni som inte har det, köp det! Kostar inte massor nu och ger mängder med kul lir. SP-kampanjen är dessutom första-klassig även den.