Inlägg av Cypher

Inlägg som Cypher har skrivit i forumet

Diablo 3 känns som en rätt stor besvikelse eftersom det enligt min personliga åsikt saknar det där extra som gjorde 1;an och 2:an så bra, Dawn of war 3 for att tja det spelet säger sig självt hur dåligt det blev när det hade all chans att bli det bästa i serien.

Company of heroes 2 blev helt enkelt ett spel där man satte fokus på östfroten och allt skit som hände där, men man focuserade för mycket på Sovjets brutalitet och helt enkelt tog bort alla spår av dom hemskheter som nazisterna gjorde. Ska man kasta skit på Sovjet så ska man kasta skit på Nazisterna också och inte peka finger på en stridande sida och låtsas som att den andra sidan inte gjorde något dåligt. Guild wars 2 trots att det är ett bra spel känns som om det kunde har blivit så mycket bättre om man tog det som gjorde det första spelet så bra som det var och utveckalde det hela istället för att göra det enklare, dock gillar jag det spelet och spelar det rätt mycket men jag är fortfarande besviken på det.

Ska nog avsluta Dawn of war 2 och hoppa in i Chaos rising samt lira lite Guild wars 2, Xcom och Destiny2. Eventuelt installera Borderlands igen.

Guild wars
Battle realms
Castlevania Symphony of the night
Battle for middle earth 2
Legacy of Kain soul reaver 2

Destiny 2 är bättre and vad jag trodde att det skulle vara, att det sen var gratis for en tid är ett stort plus. Det enda dåliga är att man inte har någon att lira det med.

Dock finns ju detta som liknar en remake extremt mycket.

C&C redux

Känns riktigt bra att veta att ett nytt Darksiders är på gång eftersom jag gillade 1:an och 2:an, dock så måste jag nog hålla med om att själva stilen känns underlig om inte lite Overwatch influerat på det sättet man har beslutat att designa protagonisten.

Stör mig lite ocksa på att man har valt att gå ifrån dom fyra ryttarna, dvs War,Death,Famine och Plauge, för att istället ersätta en av dom med en upphittat ryttare istället som i det här fallet är Fury som ersätter Famine. En Kvinnlig Famine samt Plauge hade kännts bättre och som sagt passat in bättre med det hela Four horsemen of the Apocalypse saken som dom kör på.

Jag har testat ett par mmo spel,tex Neverwinter,World of tanks samt War thunder och The old republic men fastnade inte direkt för något av dom.

Just nu så har jag typ sex mmo's installerade på datorn som jag ibland spelar när jag känner för det.

Pfft dom har ju pratat om att ta med Svenska vagnar i Armored Warfare också, så det ska bli intresant att se hur det kommer att gå.

Kommer dock inte att gå tillbaka till WOT på ett bra tag,om dom nu inte får för sig att lägga till ett PVE läge för oss som är trötta på PVP'en.

Känns liksom som hela SC2 har tappat det som gjorde det första spelet så bra, och nu mera är bara en enda lång Kerrigan och Reynor kärleks driven story där alla andra karaktärer antingen hammnar i skymundan eller bara saknar djup och finns där enbart för att driva storyn framåt.

Altså det har kan bli en väldig lång lista minst sagt,men ett par titlar som skulle vara trevligt att se in en mer modern version skulle nog vara:

Vampires: The Masquerade
Battle Isle
Moonstone
Wings
Red Alert 1-2+ Yuri's revenge
KKND 1-2
Submarine Titans
History line 1914-18
Warcraft 1-2
Lords of the realm
Master of Orion
X-wing + Tie Fighter
Rock n Roll racing, fast man skulle typ kunna göra sin egen karaktär också..

Skönt att man vet vad FZ prioriterar, objekfitering av mannen är ok men hade detta handlat om kvinnor och deras bröst storlek så hade det blivit ett ramaskri och vissa ej namngivna personer hade skrivit ett ex antal artiklar om det.

Objektifera och kränk mannen så mycket det går på alla sätt det går,men rör inte ens kvinnorna för annars!...typ mentalitet.

Jag kan första att fok blir sura bara för att man inte kan spela som en kvinna, men samtidigt ar det ingen som tvingar en att köpa spelet eller inga lagar som kan tvinga Bethseda att göra så att man måste kunna spela som en Kvinna bara för att. Om det görs tex ett Fallout 5 där man bara kan spela som en kvinna,eller ett annat rpg spel där man bara kan spela som en kvinna sa kommer ingen att gnälla på det utan istället uppmuntrar det hela med starka kvinnliga karaktär svammlet så när det galler köns indelning på spel rent allmant så är det en snevriden dubbel standard utan like som handlar mer om pr och liknande än att lösa problemet så att man spela som bägge könen i fler framtida spel.

Ska nog kanske spela lite Terraria, eller eventuelt Civ4 med Fall from heaven 2 moden.

Detta må låta knasigt och kanske lite extrement, men jag tycker det är lite underligt att man måste focussera på Anita nar det säkert finns massor med hot om andra skolmassaker som aldrig ser dagen ijus i media just för att dom inte involverar kända personer ifråga .

Visst att hota med massaker är mycket extrememt och ska aldrig vara ett medel för att uttrycka ens åsikter genom andras lidande.. ,jag gillar själv inte Anita men hon har all rätt att säga vad hon vill precis som alla andra ska ha rätt att tycka och tänka vad dom vill.

Nu vill inte jag verka paranoid eller liknande men jag har mycket svårt att ta något som har med Anita att göra på allvar eftersom det inte skulle forvåna mig om hon fabrikerar mycket skit for att få uppmärksamhet.."There are no news like Bad news" för alla dom som har sett James Bond Tomorrow never dies vet att folk kan enkelt skapa vilka nyheter dom själva vill med varierande medel vare sig dom är sanna eller inte spelar ingen roll eftersom folk ofta är naiva nog att tro på allt dom ser och läser samt hör i media.

Wildstar har en möjlighet att bli ett mycket bra spel, problemet i sig ligger inte så mycket i att det har vissa likheter med tex Wow utan snarare i att dom fortfarande inte verkar veta direkt vart dom vill att spelet ska gå och utvecklas till.

Wow ar lang ifrån ett perfect spel då deras tecknade spel still inte ar nagot att skryta över om man jamför med tex den grafik som RIFT och TERA bjuder på,plus att dom flesta Wow spelare nog stannar kvar mest för att deras polare spelar det och att dom har investarat for mycket tid i spelet isig för att sluta med det..och inte för att spelet är specielt bra.

WOW har liksom dom flesta spel kopierat massor från andra spel och är fortfarande rätt nytt i jämforelse med tex Everquest och dom spel som kom före Wow..så ge Wildstar ca 10 år som Wow har, så ska du snart se ett helt annat Wildstar spel

Jag köper både digitalt och fysika kopior av spel, köper mesta dels mulitplayer spel digitalt och försöker att hålla mig till fysika kopior av spel när det gäller single player spel som inte har någon mulitiplayer funktion alls. Men i vissa fall så beror det på spelet också.

Och detta skall komma från EA som har lyckats förstöra hur många varumärken..C&C tex lol. är väl snarare dåliga utvecklare eller företag som förstör spel varumärken.

Fattar inte riktigt hypen över Coh serien, Visst dom är bra action spel som bäst men inte alls några realistisk ww2 spel,dock skulle det vara kul att ha det i samligen.