Inlägg av Nidus

Inlägg som Nidus har skrivit i forumet

1

9/10!

Men SMÄRTSAMT att jag missade på Grim Fandango som är ett av mina favoritspel genom alla tider.

Fråga 2 är ju sjukt taskig med tanke på att bilden inte motsvarar rätt svar.

Så.. titeln är "Jag går in: Vi går in" -- grymt, verkligen.

UT - Deck 16

Shout-out också till musiken i UT, bästa soundtracket genom tiderna.

Har också fått, hoppas jag kan klämma in ett par timmar spel i helgen.

Olaf är en av få riktiga favorithjältar i spelvärlden för mig, hade varit enormt kul att kunna spela honom.

Jag hade nog kanske aldrig satt tänderna i Dead Space 3 om det inte vore för Humble Bundle. Dead Space-spelen har på förhand inte tilltalat mig, men ack så fel jag kunde ha, så tack för det! En fantastisk coop-upplevelse som jag rekommenderar starkt.

Är det Black & Decker som ligger bakom design och färgval?

Framför allt tycker jag man har för mycket överseende med bristande kontroller, kamera och styltiga animationer (känns som man i japan inte använder mocap?) när det gäller japanska spel. Allt som oftast är dessa aspekter långt sämre än västerländska spel. Jag gillar verkligen JRPGs och tycker det är synd att ofta bli besviken på dåliga animationer och kontroller.

Men att kalla det rasism? Snälla. Ett fenomen snarare.

Jag var lite rädd att Grid skulle få stå åt sidan medan man gjorde F1-spelen (som jag också älskar), men det här är naturligtvis en MYCKET trevlig nyhet!

Inför C64:ans födelsedag som nationell helgdag!

Skrivet av TryNotD[oo:

"]För dom som inte spelat ettan, Defense Grid: The Awakening, så är det lägligt på Steams daily-deal idag.

Det är snudd på brottsligt att inte hoppa på det tåget!

Chippar gärna in lite där, har lirat ca 40 timmar av ettan och skulle verkligen uppskatta en uppföljare. Hoppas det går bra för dem!

Om det nu inte är pengarna han är ute efter kan han ju donera dem (eller en stor andel) till valfri behövande organisation för att visa lite goodwill.

Nog är han allt lite galen, men det kan vara ett ganska intressant experiment trots allt.

Är det bara jag som är ruggigt taggad på den yngre och råare Lara Croft? Såg fantastiskt ut! Lite animationsfixar bara så är jag helt såld.

Jag kan tycka att med den erfarenheten som Blizzard faktiskt har efter dels många år av WoW och även releasen av StarCraft 2 borde dem varit bättre förberedda. Förväntar man sig att 5 miljoner människor (obs, hypotetiska siffror) ska sitta och hamra sig in på releasenatten borde man förbereda för 10 miljoner, osv. Samtidigt är jag naturligtvis väl medveten om att det sätter en fruktansvärd stress på tekniken, men ja, förberedelse.

Skrivet av DarkZide8:

Tbh är det ingen som bryr sig om Diablo 3 är bra eller inte. Alla spelsidor kommer ge det max-betyg ändå och det får mig känna mig äcklad angående allting med gaming. It's Mass Effect 3 all over again...

Trots att jag är en stor diablo-nörd måste jag hålla med dig, speljournalistiken behöver verkligen sluta ge automatiska nior och tior till allt som är nytt, dyrt, och stort från stora spelstudios. Jag ger mig ogärna in i den oändliga spelbetygsmatchen, men faktum är att något som får en femma borde enligt den 10-gradiga skalan vara ett okej spel. Som det är nu är allt under 7 pest och borde inte spelas.

1