Inlägg av Sheep

Inlägg som Sheep har skrivit i forumet

Söker bra filmer.

Som ämnets namn lyder, är jag ute efter bra filmer (som om det inte finns nog med sådana trådar. Jag känner dock att jag vill sätta egna ramar för vilka sorts filmer som föreslås).

Filmen behöver inte vara "epic" i denna tids vanligt förekommande mening, där fienden är ett monster stort som en skyskrapa och attackerar det vita huset, eller något sånt skit. Det behöver inte heller vara action, science fiction eller någon speciell genre, bara det är en STARK story, utan irrationella val sett från filmens universum och med hänsyn till karaktärerna. Också utan en twist som finns där för att filmskaparen ville sätta in ett misslyckat djup, i stil med Mass Effect 3-slutet.

Gillar inte the Avengers, Man of Steel, 2 Guns (eller var det z?). Det ger kanske en (lite vag) uppfattning om mina nuvarande preferenser.

Tack på förhand. Alla inlägg uppskattas.

Skrivet av m_g_karlsson:

Lägg ner med dom här satans bilderna nån jävla gång, snälla?

Jag röstar MOT. Många är klockrena

Skrivet av wallde:
Skrivet av bleak:
Skrivet av Gameboy:
Skrivet av bjosarn:

Moba-spel är det nya FPS?

Håller med, bara för ett spel går bra så ska alla hänga på så himla töntigt..

Så jävla töntigt att företag försöker tjäna pengar på en populär genre. Fy!

De är väll hela poängen med ett företag är de inte de? Hade väll knappast varit en ide att starta upp något som ingen efterfrågar...

Du ser inte sarkasmen antar jag?

Skrivet av Nowly:

Dock så förstår jag inte ironin eller det roliga i halomakis kommentar "Nude mode or GTFO".

http://d22zlbw5ff7yk5.cloudfront.net/images/uncaptioned-movdc...

Jag har inga problem med hans kommentar... Hade inte heller haft problem med en kvinnas eller tjejs kommentar om det hade varit en man som personlig tränare och om de hade kommenterat exakt likadant, eller hade du det?

Om du hade varit okej med det, men inte i detta fall så tycker jag nog att det är mild diskriminering, eller vad man nu ska kalla det.

Skrivet av saru:

Skit i PK:s vara eller icke vara. Läs krönikan. Fundera, och diskutera sedan huruvida ni håller med eller inte. Gör det under god ton och med respekt för varandra. Who am I kidding...

Håller med otroligt mycket!

Lone Survivor till PS3 och Vita nästa vecka

Awesome!

Sounds too much to be true...
Conclusion: Probably is...

Skrivet av Gameboy:
Skrivet av Redstar:

Star citizen snart 20m$, jag hade trott att detta skulle dra in lite mer än 80k.

Star Citizen har de mest hängivna fans i form av utsvultna medelålders rymdsimulator fans med feta plånböcker villiga att betala vad som helst för att projektet ska lyckas och deras barndomsdrömmar ska uppfyllas. Star Citizen ekonomiska framgång är redan skiven i sten med en sådan ekonomisk motor i bakgrunden.

Detta projekt bygger på ett IP från ett spelföretag (Blizzard) som på sista tiden bränt fans i två av sina största produkteter, Diablo (lansering, innehåll, uppföljning misslyckad) och world of warcraft (förändring och förenklingar som fått många att lämna). Att denna produkt skulle få samma fötroende är högst tvivelaktig. Finns allt för mycket tvivel och dåliga minnen.

Förstår vad du menar med att Star Citizen går före (såvida man inte stormgillar starcraft).

Däremot tror jag inte man förknippar Starcraft med blizzards andra titlar riktigt till den graden, Starcraft är ju skitbra. WoW har utvecklats, precis som allt annat, men många gillar det fortfarande. Vet att Diablo 3 får en att tänka på dåligt utförande, men..

Kommer aldrig hända... men men ._.

Va e det med er? LoL e ju bra!

Let's go! May the best man not win.

Skrivet av Tulley:

Som jag har längtat efter detta spel. Har börjat lira lite wow igen bara för att få lite nostalgi trips tills hearthstone släpps=)

I thought I was the only one :')

Seriöst dock, ge oss Eldstadssten nu!

Skrivet av anon_276063:

3 av 5?! Jag hoppas verkligen att det är på grund av att The Brigmore Witches får spelet att krascha helt (har kontakt med Bethesda om detta), för spelet är ju asgrymt! Verkligen inte tomt och att Daud snackar, är ju bara bra. Hans röst är mycket djup och lugn.

Kände faktiskt också att det var lite färre alternativ gällande smygvägar. Och jämför man med originaltiteln och till exempel granny rags, slackjaw och sånt, så var det nog faktiskt lite tomt. Men det var ett grymt spel hursomhelst, och räknar man in kostnadsskillnaden så finns det int mycket att klaga på

Rykte: Playstation 4-spel måste stödja fjärrspel med Vita

Bra om det är lätt och inte så kostsamt för skaparna...

Annars kanske inte. :/
Men det kanske inte är en dealbreaker (för skapare) i frågan om ett spels existens/portning.

Matte C, Nationella prov

Hallå där FZ, jag skulle gärna vilja ha hjälp med ett problem som uppkom i ett prov jag haft nyligen.

En rektangulär sandlåda ska byggas med area 30 kvadratmeter. Precis utanför och intill, omringande sandlådan, ska man lägga gummiasfalt.

Längs med sandlådornas långsidor ska bredden på gummiasfalten vara 1 meter, och längs med kortsidorna ska den vara 2 meter bred.

Kalla sandlådans långsida för X.

Vilket värde på X ger minsta arean för gummiasfalten?

sorry för dåliga paint skills.

Första backningen. MÅSTE... HA... beeeetaaaa

Skrivet av Soulless:

Inför en varningsetikett som meddelar alla trångsynta fantasilösa hycklare att spelet kanske inte är något för dem så slipper vi förhoppningsvis mer gnäll från religiöst pack...

Fantasilös och religiös. Är inte det ömsesidigt uteslutande?

Skrivet av Atlas Redscale:

Gör det till smartphones istället. Handhållna spelenheter hör hemma i en tid där smartphones inte fanns.

Vissa spel kan bli helt ok på en smartphone, men de flesta är ett jävra helvete att spela. Nej tack, skit i smartphones för spel.

Härligt jag som både tänkt skaffa det till PC - men inte har ännu - OCH letar efter PSVita spel!

Men i HELVETE