Inlägg av n0sferatu

Inlägg som n0sferatu har skrivit i forumet

1
Skrivet av Mortaigne:
Skrivet av Antifeminist:
Skrivet av Kleptoman:

Alla dessa VR spel har dålig grafik och gameplayet är uruselt, typ 10 år för gammalt. Nä jag håller mig till icke VR spel..

Du kanske borde testa VR innan du uttalar dig.

Varför är det alltid svaret när någon kritiserar VR? Jag har testat, det är obekvämt, man blir åksjuk efter mer än typ 20 min användande och spelen är trams.

Fast "man" blir inte åksjuk, av alla som testat min Vive så är det ingen som klagat på det, inte ens ena dottern på 13år som har problem som fan när hon åker bil i baksätet. Det enda spelet som framkallat åksjuka är Windlands, men det går mer eller mindre över efter 20min och blir då en sjukt härlig upplevelse. Mina enda negativa åsikter om VR generellt är den lite låga upplösningen, spec när man tittar åt sidan, och att man måste ha en lång sladd. Sen att det är så nytt att inga bra längre spel har kommit såklart, men det visste man ju och det får man räkna med när man vill vara tidig med en produkt.

Ett nytt Quake samt ett nytt Blood står högt på önskelistan!

Skrivet av karbon:

Är det värt att köpa ett geforce gtx 970 och stoppa in i en dator med en i5 2500 3.3ghz processor?.

Har googlat som en tok men hittar ingenting om just det, kommer man kunna spela division på high eller kommer processorn sätta stopp för det?

Absolut, 2500k hänger med hyffsat fortfarande, och 970 är riktigt bra för pengarna. Och om du sen bestämmer dig för att byta upp resten så hänger fortfarande 970 på rätt bra vid high/medium settings.

Skrivet av Red_warning:

Hmm, har alltid tyckt att jaktspel är lite underliga. Vill folk jaga så är det bara att ta jägarexamen och gå med i det lokala jaktlaget, jakten är öppen för alla i Sverige

Fast iofs så finns det nog en del människor som inte orkar med "the real deal" och bara vill rollspela lite.

Ja, sen är ju bilspel rätt underliga med. Vill man köra folkrace så krävs ju bara att man tar en racelicens, det är öppet för alla i Sverige

1