Inlägg av Bi0HaZZarD

Inlägg som Bi0HaZZarD har skrivit i forumet

Skrivet av NoxValen:

Det är en annan typ av smärta när du ser folk som säljer koderna när du har försökt få en i flera månader

Jag är ganska säker på att det finns en speciell plats i helvetet för scalpers.

Skrivet av NoxValen:

Tyvärr är han bara intresserad av att scalpa koden för 1000kr men det kanske är någon som nappar.

Skrivet av autumnsong:

Nice! Jag har en bokning via Webhallen som en vän håller. Han bokade den i September. Han fick den digitala utgåvan i vintras som han själv tog och jag har hans andra bokning där. Fick mail PRECIS om att det ännu är oklart när man kan köpa nästa.

Bittra är att jag hade två bokningar på webhallen själv att hämta ut men valde att ge bort dem då jag just då inte hade pengar. Vilken bra idé det var haha

Jo tack. Jag bokade en PS5 i november 2019 men bokade av i oktober 2020 då jag heller inte hade pengar för stunden. Det känns också ganska fånigt med facit på hand.

Skrivet av ExiGe:

Haha nu 5 minuter efter jag mitt inlägg om otur så fick jag mejlet att jag är utvald hos Elgiganten! Fy satan vad roligt!

Grattis! Jag blev inte utvald denna gången heller. (Fick en själv hos MM men jagar kod åt två vänner som har försökt köpa ett längre tag.)

Skrivet av kalaspuffar:

I fredags 15.54.

Tack! Då kanske jag får vänta lite till. Min beställning gick inte igenom förens natten till söndagen.

Skrivet av ivanhoe68:

Fick mail nu att den har skickats från Mediamarkt. 😃

Skrivet av Birchoff:

Fick mail från MediaMarkt idag med om att det skickats och det är reggat i postnod-appen som nån tidigare sa

Skrivet av kalaspuffar:

Skickat från MediaMarkt idag! Blir väl torsdag då.

Vid vilken tid och dag gjorde ni era beställningar?

Om någon var i samma sits som jag och gick tekniskt fel när jag försökte använda koden så verkar det som att det är åtgärdat nu för jag kunde beställa min nyss.

Skrivet av MasonDixon:

Jag fick tekniskt fel också när jag fyllde i koden i första steget. Testa att lägga en ny ps5 i varukorgen och gå till kassan. Du kan fylla i rabattkoden lite längre fram i steg 3.

Tack! Funkar inte ändå tyvärr. Dock gick det ut ett Mail nu att de har problem med vissa koder så än finns det hopp.

Jag vann också en kod på MM. När jag skulle genomföra köpet så blev något fel hos Klarna och betalning avbröts. När jag försöker med koden igen så står det tekniskt fel. Någon som har några tips? MMs support har ju stängt tills på måndag och koden upphör ju på söndag(Underbart genomtänkt)

Nvidida? Ny aktör på marknaden Mattias Frost?

Det är fascinerande att se alla som kommer in direkt och direkt klankar ner på spelet och ratar det. Skulle vara väldigt intressant att se hur många av er som faktiskt spelat spelet en avsevärd mängd timmar själva? Jag har själv lagt gissningsvis 25 timmar på spelet redan och tagit mig till "max level". Det är inte det bästa spelet jag spelat någonsin men jag tycker faktiskt det är riktigt bra. Coop delen är intressant och lättanvänd och multiplayer är riktigt roligt. Stort plus från min sida för de välgjorda miljöerna. Skulle nog själv satt ett betyg på 4 av 5.

Portal 2 DLC 1?

Hejsan!

Jag brukar inte skriva mycket här på forumet men när jag kom o tänka på denna frågan var det ju bara ett ställe att vända sig till. Portal 2 DLC 1 skulle släppas "mid-september" men då detta nu har passerat undrar jag om något hört någonting om detta DLC?

Mvh Ludvig

Blev att damma av sin age of conan collectors edition box efter denna nyheten. Just när man funderat på att testa igen dyker detta upp! Klockrent!

Hittade denna bilden postad på ett annat forum.

http://i47.tinypic.com/2j3paw5.jpg

Ganska roligt att läsa alla dessa fanboy posts från båda sidor.

Jag spelar aoc för fullt och måste säga att spelet är väldigt bra och förbättras för varje patch. Visst kanske det var buggigt vid release men till alla de som säger att det är "sönder buggat" eller totalt ospelbart pga buggar har nog inte spelat spelet sedan release dagen eller beta stadium. Ge spelet en rimlig chans!

Jag tror dock aldrig någonsin att något MMO kan peta ner WOW från tronen som största MMO. De hade trots allt en story från de extremt storsäljande spelen Warcraft 1-3 samt blizzards alla tidigare bästsäljande spel i bakfickan. Om wow sedan är bättre eller sämre än AOC ska jag låta vara osagt då det är upp till var och en. Men jag måste ändå säga att med Funcoms utgångspunkt för spelet så är det extremt bra jobbat.

"The basic rule is that you can never attack anyone that's in your group. But then we have a different type of PvP set up which comes into play in the Battle Keep zones. In those zones, even though you're not on their team, you cannot attack guild members. But outside of Battle Keep zones, you can definitely gank guild members, and many guild members enjoy doing that."

citat från en intervju med Godager

http://pc.gamespy.com/pc/age-of-conan-hyborian-adventures/870...

Skrivet av Kibb:

The Witcher är faktiskt riktigt bra. Baldurs Gate kan man aldrig spela för mycket. Fallout 2 regerar. Never Winter Nights1 + shadows of undrentide är ball. Titan Quest är kul också faktiskt. IceWindDale 2 är riktigt bra. Du kan i princip ta vad som helt från D&D och spela i några veckor tills AoC släpps. Eller så kan man lira betan nu om man vill! MUAHAHAHA!!

The witcher lirade jag igenom så fort jag fick min nya dator. älskade spelet. Problemet är att jag är en sån idiot som har svårt att spela spel och se handligen före grafiken. :/ behöver något spel med hyffsad grafik och en bra story.

Skrivet av Kibb:

Spela Test Drive Unlimited sålänge! The game will be here soon.

Jag måste hitta ett rpg som jag kan spela. Kan inte lugna nerverna med ett bilspel.

Gah. Längtan får mig att bli galen

Skrivet av Urkalak:
Skrivet av Bi0HaZZarD:
Skrivet av Urkalak:
Skrivet av Bi0HaZZarD:

Det kan ju dock vara som det snackas om på D3.com att D3.com går över i blizzard's ägo vilket skulle mer eller mindre innebära en tillkännagivelse utan att vara det.

Kan hålla med dig men din teori brister eftersom det står att det inte handlar om någon sammanslagning med hemsidor. Jag tolkar även det som att det skulle gälla vid det här tillfället också men jag kan ha fel.

Han säger att det inte blir någon sammanslagning. Det är stor skillnad på en sammanslagning och ett ägarbyte av diablo3.com

Jo visst. Jag håller med dig men det är bara en känsla jag har. Jag tror att många kommer att blir väldigt besvikna när de får veta vad som sägas skall.

Jag hoppas på att det har något med d3 eller blizzard som företag att göra, men jag vet inom mig att det till 99% säkerhet inte har något med ett d3 att göra. Oavsett vad som kommer hända kommer jag iaf följa nedräkningen och alla roliga spekulationer xD

Skrivet av Urkalak:
Skrivet av Bi0HaZZarD:

Det kan ju dock vara som det snackas om på D3.com att D3.com går över i blizzard's ägo vilket skulle mer eller mindre innebära en tillkännagivelse utan att vara det.

Kan hålla med dig men din teori brister eftersom det står att det inte handlar om någon sammanslagning med hemsidor. Jag tolkar även det som att det skulle gälla vid det här tillfället också men jag kan ha fel.

Han säger att det inte blir någon sammanslagning. Det är stor skillnad på en sammanslagning och ett ägarbyte av diablo3.com