Inlägg av PvtNils

Inlägg som PvtNils har skrivit i forumet

Min röst faller nog på att du borde skaffa en Ps4a Pro.

Har både Pro och VR headsetet, gillar båda skarpt. Men om jag skulle behöva välja mellan att behålla min Pro eller PS VR, så kommer jag utan tvekan välja själva konsolen.

Skärmen jag oftast spelar på är endast 1080p, men Pron kan i många fall downsampla bilden för ökad kvalité, vilket är trevligt. Men skulle tipsa att kolla in Digital Foundrys jämförelsevideor om du själv vill kolla på skillnader mellan PS4 OG och Pro.

Sitter ganska ofta inloggad på Elite i väntan på Horizon nuförtiden, så det är bara att lägga till "Nils Gaewin" i spelet för den som vill ha lite stöd. Flyter för tillfället omkring i rymden i en stridsduglig 300 milles Anaconda.

Dock så har jag en ganska tung studieperiod atm utanför spelvärlden, så vet tyvärr inte riktigt hur mycket "Wing" spelande jag hinner med innan nyåret.

Älskar verkligen Rune Factory serien, så min röst faller på RF4. Hade helt missat att Rune Factory 4 släppts i europa, så supertack för att du skapade denna tråd! Blir ett direktköp när jag kommer hem från arbetet.

Köpte Harvest Moon: A New Beginning i sommras, men lyckades inte riktigt fastna för det. Ett helt okej harvest moon, men svårt att gå tillbaks till den serien efter att jag spelat Rune Factory.
Gillar verkligen möjligheten till att kunna ge sig ut på mer actionorienterade äventyr i Rune Factory serien och sen komma hem trött på kvällen och fixa till min farmsysslor.

Är ganska säker på att jag såg någon video på Youtube för inte så länge sedan där någon försökte jämföra skadorna i Driveclub med Forza 5. Han smygfilmade när han körde fram och tillbaks in i ett räcke i DC. Letade nu efter videon, men kunde tyvärr inte hitta den.

Men vad jag minns så var det mest lackskador med en smula deformering på bilen i Driveclub

Sweet Skickade in en request, PSN namnet är PvtNirusu.

Betygen till InFamous: First Light

Är riktigt nöjd med spelet, speciellt för den lilla summa det kostat mig. Är en sucker för horde mode-lägen, så överlevnadsarenan passar mig perfekt

Cool, lägger till dig lite senare idag om det är okej. Min main för tillfället är en Crusader med paragon 70, påbörjade också precis det episka äventyret mot en level 70 HC gubbe (lvl 36 atm)

Diablo 3: Ultimate Evil Edition (PS4). Vänner sökes.

Tja! Tänkte bara höra efter om det inte finns några glada personer som sitter och spelar Diablo 3 på Ps4an som skulle kunna tänka sig att lägga till "Pvtnirusu" på sin PSN friends list.

Gillar skarpt att kunna samla ihop presenter och skicka över onda monster som växer i styrka till andra spelare på min lista. Alltid lika trevligt att logga in och se en ny present från en vän.
Ju fler vänner desto bättre

Köpte det också igår, riktigt positivt överraskad. Spelade drygt 2-300 timmar i pre 2.0 på PCn, så var lite orolig över att det skulle kännas alldeles för likadant. Men kan knappt sluta spela på Ps4an. Testade även precis couch co-op och det fungerade oerhört smidigt och bra. Då det skett så mycket förändringar inom spelet sedan release så är jag riktigt nöjd med mitt köp.

Har haft en hel del trevliga stunder i Simcity med ytterst få problem. Blev dock en aningen frustrerad över hur brandkåren fördelade sina styrkor när flera bränder uppstod i min stad vid release (Då de envisades om att åka i samlad tropp).
Men överlag så har det varit 80 timmar av trevligheter och total miljöförstörelse.

Tyckte mig läsa för ett tag sedan att de fixat till just detta problem, så köpte faktiskt framtidens städer paketet inför denna helg

Bara att lägga till PvtNirusu! Alltid kul med nya vänner

24år och äger en hel del spel på Ps4an, dock är det piratlivet som avnjuts mest atm.

Jag är en av få verkar det som, som verkligen försöker gå 100% digitalt med den kommande (nuvarande) generationens konsoler.
Avskyr verkligen att byta skiva (#Lazyface)

Men problemet som jag möter nu är ryktena om att de "digitala" spelen inte går att starta om man inte har internetuppkoppling. Självklart är internetuppkoppling inget större problem då man har ett stabilt telefonabonnemang i värsta fall, men ändå..

Så känner mig småtvingad till att köpa alla release-spel på fredag på skiva. Även tanken av att behöva ladda ner 30-40GB på release-dagen är aningen avskräckande (då Sony varnat för överbelastning).

Men om du inte ser något problem med att behöva internet för att kunna starta spelet och vänta en stund på nerladdningen, så go for it!

Har bara spelat drygt en timme, men tycker att det är ett riktigt skoj mobilspel.

Nope, standard.

Jodå både N64 och SNES funkar prima, även PS1 flyter på utan problem.

Sitter med den första Z-modellen och är oerhört nöjd med mitt val. Men självklart är jag ändå sugen på den nya snabba Z1.
Det går väldigt bra att läsa både böcker och textsidor på telefonen, utan att behöva anstränga ögonen för mycket.

Mest efterlängtade spelet detta år! Så nära! Men ändå så långt bort.

Suck, när man vaknade upp i morse så var lvl 15 gubben borta
Hoppas verkligen att patchen hjälper mig hitta min borttappade gangster.

Jag har även lite smådåliga erfarenheter av spelbutiken. Beställer alltid spel därifrån som är släppta. Aldrig mer vill jag sitta vid brevlådan på releasedagen och inte få något paket.

Jag har haft turen att få de produkter jag förbokat från komplett någon dag innan eller på releasedagen, aldrig efter.