Inlägg av fork_

Inlägg som fork_ har skrivit i forumet

1

Tackar för svar! Efter vidare forskning nöjer jag mig nog med 670, om inte 770-priserna skulle droppa en del den närmsta tiden.

Hijackar lite.
Har en i5 2500k + gtx560 ti. Klarar jag mig om jag bara uppgraderar till, låt säga, gtx770 eller behöver jag även ersätta min gamla cpu för att hänga med? :/

Skrivet av eine_petule:

https://www.youtube.com/embed/XLrZ1KCDUD0

Denna låt river upp så många fina minnen för mig, att logga in på release-dagen i mitt första MMO, mina vänner var med, alla bodde de kvar i stan, vi spelade och hade kul, allt var så nytt och så underbart, problemen var få. Inte mycket som slår känslan( spelväg) att logga in och höra denna slinga spelas, så vacker.

Nu är alla mina vänner utspridda över hela världen, livet som vuxen har tagit sin kraft och jag skulle ge massor för att få uppleva just denna känsla, en oslagbar sådan som aldrig någonsin kommer infinna sig igen för den var unik.

Då jag ser tillbaka på alla dessa minnen vill jag gråta vilket jag förmodligen kommer göra om cirka 2 minuter.

EP2013

Så jävla rätt. Just denna musiken väcker nostalgi-känslorna på ett sätt inget annat kan. Sätter igång denna nån gång i månaden och blir lika smyg-grinig varje gång. MINNENA!

Är KOTOR värt att plocka upp nuförtiden? Älskar mycket ur BioWares katalog (DA: O, ME1/2/3 etc) men får känslan av att KOTOR-spelen inte åldrats så värst bra när man snabbkikar några youtube-klipp från dem.

Att Darren Korb står för soundtracket räckte för att jag skulle bli intresserad.
Han gjorde det jävligt rätt i Bastion!

Makalöst ironiskt.
Enda anledningen till att Jay Wilson och co sitter och pekar på sina försäljningssiffror är att Brevik gjorde det möjligt för dem.

Skrivet av chrisragnar:

Jag som flyttar samma dag som pre-launch. :c

Vafan. Det gör jag också.

...är du jag?

1