Inlägg av Aggur

Inlägg som Aggur har skrivit i forumet

Skrivet av Fiddi:

Tycker den är bra hittills!
Visuellt helt sjuk, bra musik och mycket bra design på kläder, miljöer, karaktärer etc.. Känns väldigt "high fantasy" och inte lika mörk och dyster som filmerna (om det är bra eller dåligt är en smaksak, men jag tycker det är bra).

Men som andra varit inne på så hoppar det lite väl mycket mellan de olika händelserna. Längre sammanhängande sekvenser hade varit trevligt. Gillar Robert Aramayo, tycker han passar som en yngre Elrond, lite mer positiv och "ung" men man kan fortfarande se hur allvarlig han kan vara, som han blev ett par tusen år senare.

Ska bli intressant och se hur det utvecklas!

Håller med dig till fullo!

Nu dök det upp lite bilder på Jupiter.... Aaaahhhh Jupiter sådan härlig planet och dess månar.

Tack Jocke. Du, Calle och Gustav tillsammans har gett mig många skratt och fina stunder. Lycka till

Gött! Ska testas!

Mycket bra film. Tack för tipset! Gillade speciellt ”förhållandet” mellan huvudrollsinnehavaren och rovdjuret. Hon spelade ut rovdjuret med det klassiska budskapet underskatta inte din fiende.

En annan rolig historia vart när det hamnade öl i styrspaken till flygsimulatorn. Det fungerade efteråt, inga problem. När jag flytta ut vr/flygutrustning utomhus för att ha det till ett teambuilding-event, började myror krylla i styrspaken. Myrorna rensade helt enkelt bort ölen ur spaken :). När utrustningen väl vart inne igen var det inga myror kvar ^^.

Jag gjorde likadant. Öl över hela tangentbordet. Det blev rätt klibbigt dagen efter. Jag plockade bort varenda tangent, sköljde hela bordet + tangenterna under ljummet vatten. Därefter torkade jag allt i ugnen runt 70c (såg till att ha ugnsluckan lite på glänt), 2 timmar senare vart allt ordentligt torrt. Plockade ihop det och därefter fungerade det galant :).

Ser spännande ut. Påminner till viss del om generation zero, vilket jag inte tyckte var så bra…

Ser den ikväll. Återkommer med vad jag tyckte

LAN tidigt 2000-tal. Vi lirade Viper Racing. Racingspel där du kunde köra som vanligt men, som vi gjorde körde ett slags krasch-derby med helt sjuka inställningar. Har minnen av flygande bilar och oproportionerliga storlekar på bildelar.

Ett annat spel var Bf:Vietnam. Sjukt kul att vinscha saker med helikoptern och bygga torn med olika slags fordon. Favoriten var att vinscha en vinschande helikopter :).

Vi kallade oss för TBAB, tragiska barn AB.

På nätterna för att få lite frisk luft, vandrade vi rundor och kunde hitta på smågalna saker. Det var ju runt den tiden jackass vart hett. Behöver inte gå in på detaljer men jag minns speciellt en natt då orden kundvagn, lång nedförsbacke och maxiparkering var nyckelord.

TBAB hänger fortfarande i viss utsträckning, några lan per år, grillträffar m.m. Mindre jackass :). Det är ju inte bara spelandet som gäller som någon skrivit tidigare, utan det sociala runtomkring.

Kul att se så många glada minnen!

Roligt! Ravenholm var ett riktigt bra men obehagligt kapitel i orginalet :)!

Enkelt svar: ja!

Halo

Något sånt här har jag väntat på :). Hurra!

Fantastiskt!

Tack för hooden! Så bra passform, bra kvalité och riktigt snygg!

Jag fick en fråga efter jag klarat huvudstoryn i Rage 2. "Tyckte du att boss-fighterna var utmanande?" Jag svarade nej, där flertalet hade svarat ja. Men så körde jag på lätt svårighetsgrad också....

Citerade du just en låt från Nerf Herder :D?

Köp en med kvalite. Jag köpte en budget och det ledde till frustration och att jag knappt använder den ( byter inte port när jag vill och gör det när jag inte vill ).

Skrivet av loerk:

Har för mig att kollektiv påverkar hur helikoptern tenderar att "snurra runt".
Eller så är jag helt fel ute, helikoptrar är rätt avancerade grejor.

Men är rätt säker på att det är ett måste att justera om man ska flyga helikopter.
KA-50 är nog mer förlåtande eftersom de har två huvudrotorer som snurrar i varsin riktning.

Ja det stämmer, mer collective= mer motstånd och då är det trycka pedal som kompensation så stjärtrotorn får jobba lite. Tvärtom om du släpper på collectiv, då blir det till att trycka pedal åt andra hållet ^^