Inlägg av Aggur

Inlägg som Aggur har skrivit i forumet

Oj, jag tänker på ett sidospår, nämligen Diablo 2. Det sköttes snyggt med svårighetsgraderna normal, nightmare och hell. För dom som minns :).

Oavsett hur bra din karaktärsuppbyggnad var och hur mycket unik utrustning din karaktär hade kunde du allt dö när du minst anade det. En bra balans mellan lätt/svårt.

The Crones från The Witcher 3.

Visserligen tre stycken, men jag ser dom som en enhet.

Riktigt bra ju! Väntar med spänning på del 2.

The Witcher 3 överraskar mig varje år :D!

Nooooo!

Min dotter på 7 år älskar Super Mario. Har varit 3d world och odyssey som introducerats (det som väntar i framtiden är väl sm 1,3 ). Jag har köpt wonders till henne och tänkt ge på födelsedagen i December. MEN det är lång väntan och med tanke på recensionerna blir en ju allt sugen på att riva upp paketet :). 3D world, Odyssey och Wonders har fått väldigt höga betyg på fz.

Kul! Kan ni inte köra en fz-f där ni djupdyker lite mer i favoritspelen, dvs även visar lite bilder/filmer från spelen och drar lite anekdoter från nåt speciellt minne? Förstår att en lista på 30 kan vara för lång men kanske 5-6 spel var?

Han hade definitivt passat som Leo Bonhart!

Smart av Epic? Att under många år ge ut gratistitlar, sen helt plötsligt klippa banden. Många konton skapas och det är fina siffror som presenteras, men hur många konton kommer vara kvar som betalande konton?

Starcraft: Brood War

Jag minns att jag skrev till Blizzard för cirka 15 år sen om en önskan att göra Starcraft till film. Jag fick faktiskt ett svar vilket gjorde mig glad, men inte över svaret. ”Vi är ett spelföretag som tillverkar spel, inte ett filmföretag som tillverkar film.”

Nu i efterhand är jag nog glad för det torra fantasilösa svaret :).

Mycket fint

En rabattkupong + 65% rabatt på guardians of the galaxy så trillade priset ner till 138:-, så testar en runda ikväll.

Tack för julklappen!

Skrivet av Daniel Sjöholm:

Börjar redan få ångest över att den snart är slut 😱

Samma här! Men tänkte se om Rouge One som en liten tröst.

Jag gillar den

Tråd till allt

Det var en gång en kung. Kungen ville lukta godast i hela landet. En dag kom en bonde fram till kungen och presenterade en mycket exklusiv flaska parfym. Bonden sa att doften kommer få varenda dam i kungariket att vilja åt hans håll, köpmännen kommer sänka sina priser och fienden lägga ner sina vapen.

Kungen sniffade, blev häpen på hur gott det luktade och överlycklig att han nu skulle lukta godast i landet. Kungen var nyfiken och frågade bonden flaskans innehåll. Varpå bonden svarade: Bäste kung, parfymen är tillverkad på min gård av dom enklaste ingredienserna ni kan tänka er. Grispiss, kogödsel, örter och sur mjölk.

Axe

Att du ens vågar fråga. Modigt! Svårt att putta ner The Witcher 3 från tronen. Det må hända i framtiden.. Men kommer ta tid 😄