Inlägg av totte08

Inlägg som totte08 har skrivit i forumet

Mech Arena

Hej alla, jag söker efter folk som skulle vilja spela mech arena med mig. Att spela ensam är helt okej men skulle vara ännu mer kul med en gaming polare eller fler. Om du inte vet vad mech arena är så är det ett PvP spel till både mobilen och PC: https://plarium.com/en/game/mech-arena/

Spelet är perfekt för oss småbarnsföräldrar eftersom matcherna är snabba och okomplicerade.

En varning: Om du ska spela med samma konto på PC och Mobilen så krävs det att du skapat och loggat in på ett palarium konto på båda, då syncar det. Om du råkat göra som mig och ha ett Palarium konto + ett google konto så räknas det som två separata konton.

Om det finns några intresserade så klicka gärna på referral länken nedan så får jag lite boost:
Mech Arena https://link.plrm.zone/sdlgo/f0z2i

Hoppas att vi ses i spelet gubbar och gummor!

Den var riktigt bra! Tycker om högtider

Dröjde inte länge innan V blev en seriemördare av rang.

Skrivet av Margy:

...eller så får Last of Us 2 bra betyg för att de flesta tycker det är ett bra spel.

lol "ok" XD

Fragclockers ftw

Jag tog den första dåliga nyheten relativt bra och tänkte: "Aja det kan inte bli värre än så här". Och så blev det värre... *djup suckning från avgrunden*

Det låter härligt! Play2Win ftw!

Skrivet av Neatherblade:

Kommer nog bli som Dreamcast, hamnar bakom giganterna och sakta försvinner.

Mjo jag håller med... Man vet ju vilket "spel" dom större bolagen spelar. Och självklart så har de större bolagen enorma summor pengar att spendera.

Prislappen skrämmer iväg mig i alla fall. Men den verkar ju bra...

Äntligen! Hoppas att detta blir bra!

Det är bara bokstavsbarn som klagar på stavningar.

Sen får de lite kontroll över piratkopieringen. Eller jag kanske har fel?

Skönt att det var nån CoD fanboy som tummade ner alla positiva kommentarer om BF3. Jag tummade upp alla :-3 Balance in teh force!

Till dig som tummade ner, P12!

Trollen flockas redan...

Testade en stund. Garanterat bra potential !!

Min bror sade något väldigt vist till mig, och det var att de säkert kommit åt ett annat konto som jag använder samma lösenord till. Jag som använder flera olika lösenord annars, och säkert med maximal otur så fick dom väl tag på "rätta" kontot och testade. Men det löste sig i alla fall, ändrat lösenord på båda mina konton -,-

Jag har inte besökt skumma sidor eller gett ut mitt lösenord till någon. Sunt förnuft har man ändå?

Så ni menar alltså att ALLA spelare har lämnat ut sina uppgifter?
Sluta spy ut ord om ni inte vet vad det handlar om. Det var blizzard som snubblade. Jag har definitivt ingen keylogger på datorn eller gett ut någon information och ändå blev hackad. Jag har få vänner jag spelar med, och spelar endast med dom eller inte alls på multiplayer.

Så sluta upp med att bete er som universal genier med alla lösningar på problemen, det ser extremt patetiskt ut.

Mitt konto blev hackat, förlorade ALL gear.. MEN.. mina karaktärer är kvar! Dom rörde aldrig min gear på min ChuckNorris munk! För de vågade inte... De hade fått roundhouse kick to the face! haha.. Bara geara om! Inget annat! Tacksam för det i alla fall. Helt hjärtlösa var dom inte!

Edit: For the record så hade jag ett password på 20 tecken, procent, nummer, upper och lower cases överallt. Omöjligt att knäcka OM dom inte hade kommit åt blizzards databas. Bara som en fet info till dom som tror att man hade ett lätt password.

Skrivet av Jozher:

Kanske vore ett alternativ då CDON inte ens skickat sina spel än ...

Jag själv har haft jättemycket problem med CDON. Det är en lista i sig, så jag beslutade att sluta handla där. Jag handlar endast där när det är prissänkta varor som jag inte behöver ha så fort som möjligt.

Åh jag tankar! Giev me! No-life on standby!