Inlägg av Pijt

Inlägg som Pijt har skrivit i forumet

TW3 igen. Blev sugen på att köra det efter att ha sett serien. Riktigt kul då jag glömt mycket

Nej tack. Så som dom ljög och lurade alla innan, under och efter släppet har mitt föetroende för dom försvunnit. Finns bättre spelutvecklare att lägga sina pengar på.

Skrivet av Belfry:

Räkenskapsåret för Take-two slutar först i Mars, så det vore väldigt lägligt för dem att släppa en PC-version innan dess. De har dock The Outer Worlds, Borderlands 3 samt lanseringen av Google Stadia.
Det är inte alls ovanligt att vilja samla "stora intäkter" innan räkenskapsårets slut för att siffrorna ska se extra fina ut. Det skulle kunna vara så att RDR2 kommer efter nyår för att ge en sista skjuts till intäkterna, alternativt att de väntar för att få mer "jämna" intäkter genom att ha det på samma räkenskapsår som Kerbal Space Program 2 som släpps "våren 2020".

Eller så struntar de i RDR2 till pc och släpper ett separat casino med western-tema. /s

Bara en tanke jag fick när jag läste ditt inlägg: Det släpps på Google Stadia.

Men Jag har ingen koll om något när det gäller Take-two, RDR2 eller Google stadia.

Såg skittråkigt ut, så trött på parkour och korridor-pangare. Hade hoppats på mer rpg och open world. Nu har jag inte följt utveckling mer än kollat på teaser trailern så mina förhoppningar var kanske helt fel från början.

Skrivet av dannme:

@Halvars90: Yes, siffrorna tyder på det. Men du behöver inte oroa dig, för Bethesda jobbar även på Elder Scrolls 6.

Mm, men 10 år+ mellan spelen.

Skrivet av hannes.theorell:

Du har ju självklart ett större ansvar för företagets väl och ve i en företagsledande position än vad den generella arbetaren har på golvet. Det är väl ingen som ifrågasätter? En felaktig tweet på twitter eller en dålig "damage control" från din PR-avdelning och du kan packa dina saker och gå hem på dagen.

Lönen speglar aldrig arbetsinsatsen, inte ens för en arbetare såvida det inte rör sig om ackord. I övrigt baserar den sig till största del på lönsamhet, kollektivavtal och individens egen förmåga att förhandla om sin position och ersättning. Dessutom har arbetstagare flera fördelar i det svenska samhället genom diverse lagstadgade bestämmelser. Lagar som jag personligen tycker ska vara kvar medan folk på högerkanten vill se dessa försvagade in absurdum.

Styrelsen kan när som helst välja att sparka ut dig när de inte är nöjda och det är i mångt och mycket aktieägarna som lägger tryck på styrelsen. Sparkas du på den här situationen så har du inte en särskilt jättebra arbetsmarknad framför dig. Hur ofta ser du annonser för VD för större bolag i Sverige? Det kan gå lång tid till nästa uppdrag och eftersom du inte har anställningsskydd så måste du själv se till att ha ett avgångsvederlag; en summa du kan leva på till nästa jobb dyker upp.

Nu tycker jag att företagsledningarnas ersättningar inom det privata näringslivet har sprungit iväg något extremt i jämförelse med arbetstagarnas ersättningar. Framför allt ser vi negativa följdverkningar genom att det offentliga får allt svårare att rekrytera dugligt folk till ledande positioner.

Och eftersom ersättningarna är fullständigt orimliga kompenserar dom med råge för alla "nackdelar" att vara en högt uppsatt chef.

Skrivet av trickeh2k:

Vet inte riktigt varför du förklarar det för mig, men ok

För att du skrev fel i ditt inlägg.

Det som smakar fel för mig är att dom säger upp väldigt många människor för att företaget inte uppnåt deras ekonomiska mål, samtidigt som cheferna ändå plockar sina sinnesjuka bonusar.

Skrivet av trickeh2k:

Ok?

EDIT: ser att du redigerade ditt första inlägg. MB/s = Megabyte per sekund Mbit/s = Megabit per sekund.

Du delar Megabit i 8 för att få fram teoretisk maxhastighet i MB/s. Eller, tvärtom för att få fram motsvarande Mbit.
13MB * 8 = 104Mbit. Nu har jag inte riktigt koll på utvecklingen när det gäller DSL-lösningar, men trodde att det var upp till 54Mbit som gällde för dessa, därav min förvåning

Det går åtta bitar på en byte och åtta Mbit på en MB. En fil på 10 MB innehåller alltså 80 Mbit.

Nej spelet är inte klart. I princip allt utom gameplay och grafik/ljud skulle behöva förbättras/utökas. Men shit vad kul det är att spela. Hoppas innerligt att Bioware gör spelet till vad det kan bli.

"the great work by our team in Vancouver continues and will evolve into future Star Wars content..."

"we’ll share more about our new projects when the time is right."

Tolkar det som att EA Vancouver släppt sitt orginalspel och påbörjat andra star wars projekt/spel. Möjligen kan "evolve" antyda att orginalspelet tagit en annan form än vad som var tänkt från början.

Skrivet av Jaxalot:

Undrar vem som är på första plats och hur mycket i miljardärer dollar det är.

Jeff Bezos, grundare av Amazon. 137 miljarder dollar.

@Fiddi: Mobil är den största plattformen för spel, antagligen större än PC och konsolerna tillsammans. Inte bara i antal spelare utan i omsättning också.

Testa flyga runt till några närliggande planeter, var förvånansvärt enkelt att köra rätt in i en med quantum-drive eller vad det heter:) Ingen autobroms där inte

Skrivet av Ender:

Den knottriga, för mer känsla? ;D

Eeuuuww

Tycker inte ME:A var fruktansvärt men jag spelade aldrig klart det. Kom aldrig in i storyn.

Gratis är bäst

Tror absolut att det kommer till pc. Men inte pga några rader kod, utan av rent ekonomiska skäl.

Fckn troll move on

Bee swarm simulator Roblox