Inlägg av Antowaan

Inlägg som Antowaan har skrivit i forumet

Jag har spelat väldigt mycket mer än jag gör nu. Mest för att de spel jag hade på mobilen innan spelar jag på iPaden nu. Funderar på att köpa en SteelSeries Strautus också så att det blir lite mer hardcore

Kickstarter och greenlight verkar vara jättebra sätt för indieutvecklare att finansiera sina idéer. Hur ska dom annars kunna betala för lokaler, licenser, personal etc.?

Och angående investeringar så vad gör det om jag köper ett spel på Steam som för tillfället befinner sig i alpha-stadie men som verkar vara något i min smak? Har jag kul med något som kostar 100 spänn i ett par timmar är det ju en ganska bra investering.

Skrivet av Eisenhart73:

Att Ubisoft skjöt upp spelet för finputsning har gjort att jag respekterar dem oerhört mkt mer än innan. EA?

Jag håller med dig. Tror inte att dom någonsin sköt upp något av Assassins Creed spelen. Så var dom ju inte särskilt finputsade heller.
Hur som helst hoppas jag verkligen att det blir iallafall nästan lika bra som jag vill att det ska bli.

Skrivet av Ravenknight:

Greenlight är ett träsk fullt med halvfärdigt mög. Synd och skam att folk numera frivilligt betalar för att bli alphatestare.

Men om man är intresserad av ett spel och kan köpa det för halv priset, så varför inte? Visst det kan ta lite tid innan den färdiga produkten kommer men det får man väl tåla.

Jag önskar att min pappa hade samma syn på spel. Jag är 27 nu och sedan länge självständig men får ändå höra att jag borde skaffa mig "riktiga intressen" nu när jag är vuxen. Vet dock inte riktigt vad han menar. Trädgårdsarbete? Nej så blir det nog inte än på ett tag.
Tack för en bra krönika. Hoppas att du mår bättre.

Skrivet av dmn:
Skrivet av Tompa:

men du kan ju välja vilka plattformar du vill läsa om genom att klicka på flikarna uppe till höger på ettan.

Vore bättre om man också kunde välja vad man inte ville läsa, så man kunde kryssa ur t ex IOS och Android och fortfarande se allt annat. Och gärna ett filter för att slippa se Arnroths krönikor, det vore bäst av allt.

EDIT: Nu när jag tänker efter ska jag nog göra ett script som plockar bort krönikorna automatiskt åt mig. Bra idé!

Hade också varit bra om man kunnat välja bort korkade och meningslösa kommentarer.

Varför blir så många förbannade? Vill du ha ett 360? Köp ett 360! Vill du ha ett XOne? Köp ett XOne! Problem solved för fan!
Kan ju dessutom vara ett alternativ som budget konsol för folk som varken har råd med nya generationen eller en bra PC som kostar flera gånger så mycket.

Sverige börjar fan bli en parodi på sig själv.

Verkar bra. Gillar att man kan välja sitt tillvägagångssätt.
Men jag kommer nog att vara en sneaky bastard i det här spelet också.

Tror bestämt att jag kommer att vara sjukskriven från jobbet ett par veckor i september i år. Attans!

Visst GTA IV kanske inte var det snyggaste spelet till Xbox/PS3 men Red Dead Redemption är ju mycket snyggare i mina ögon och det är väl samma motor gissar jag på.
Så om dom har jobbat vidare på samma teknik och med samma motor så borde det väl kunna bli ganska bra tror jag.

Tror fsktiskt att det finns en chans att Rockstar släpper GTA V till nästa generation också. När folk väl har köpt dom nya konsolerna.

Och anledningen att det inte släpps till PC direkt är väl förmodligen till stor del piratkopieringen. Har man lagt ut hundratals miljoner vill man väl gärna ha tillbaks så mycket som möjligt så fort som möjligt.

Skrivet av Jozo:
Skrivet av Antowaan:

Jag har ju fortfarande tid att ändra mig, men hade båda konsoler funnits ute nu hade jag köpt PS4.
Det enda som gör att jag tvekar lite är nya Metal Gear och Rising Dead 3, så jag hoppas att dom kommer till PS4 också.

Metal gear kommer till Ps4, Dead Rising är lite mer oklart.

Det låter ju lovande. Är egentligen mer sugen på nya MGS än Dead Rising så då är risken ännu större att det blir ett PS4.

Ibland börjar jag tro att vissa av Microsofts anställda är infiltratörer från Sony. Varför skulle dom annars envisas med att gräva sig djupare och djupare ner i skien?

Jag har ju fortfarande tid att ändra mig, men hade båda konsoler funnits ute nu hade jag köpt PS4.
Det enda som gör att jag tvekar lite är nya Metal Gear och Rising Dead 3, så jag hoppas att dom kommer till PS4 också.

PS4 here I come!

Känner att jag har börjat bli omvänd.
Från att i flera år, närmare bestämt sedan första Xboxen, ha varit lojal mot Microsoft, börjar det mer och mer luta åt att jag nästa generation kommer pryda min Tv-bänk med ett PS4. I alla fall som första next-gen konsol.
Jag baserar detta på de senaste dagarnas presskonferenser.
Microsoft vs. Sony.
Även om jag verkligen inte tvivlar på prestandan i någon av konsolerna eller känner mig överrumplad av den ganska likvärdiga designen, vinner Sony över mig med en mer avslappnad och välkomnande attityd.
Bland det bästa jag såg under Sonys presentation var när Jack Tretton (tror jag det var) gav Microsoft ett gäng väl valda gliringar angående uppkoppling och begagnade spel.
Sedan var det ju inte direkt någon nackdel att men faktiskt fick se lite gameplay från ett antal spel, något som det var förvånansvärt lite av under Microsofts presskonferens.

Så även om det bär lite emot att säga det, eftersom Xbox-fanboyen i mig inte riktigt givit upp hoppet om Xbox One än, kommer nog nästa generation domineras av Sony.

#blogg

Skrivet av naess91:

Har ju alltid ogillat Playstation och älskat Xbox ... men nu ... det känns så tomt att säga att jag kommer köpa en PS4

Håller verkligen med dig. Har precis kollat på Sonys presskonferens och dom körde verkligen över Microsoft i år.
ALLT var faktiskt bättre. Men det som gjorde mest var att personerna som pratade faktiskt verkade bry sig om PS4 och oss gamers.
Så även om det bär emot att ge alla hetsiga PS-fanboys här på FZ rätt, blir nog ett PS4 den här generationen ^^

Blir nog ett X1. Mycket för att jag gillar mitt 360 mer än mitt PS3. Tycker att Xbox Live är smidigare än PSN och att Xboxen överlag kändes snabbare. Är dock ett stort fan av Naughty Dogs spel så självklart har jag ju ett PS3 också.
Som sagt blir det förmodligen ett Xbox den här generationen också, men jag har inte helt bestämt mig än.

ÄNTLIGEN! Som jag har väntat.

Jag skulle vilja ha ett DayZ liknande MMO som verkligen handlar om överlevnad. Utforska en stor öppen ödelagd värld tillsammans med ett gäng kompisar. MUMMA!!