Veckans citat #1

Medlem
Veckans citat #1

Härmed presenterar jag den första i raden av återkommande "Veckans citat". Poängen är enkel: Varje vecka kommer jag att framföra ett citat som sticker ut i mängden av kunskapslösa och trångsynta uttalanden som fällts under veckan. För underhållningens (min lathets) skull får ni gärna tipsa mig om citat ni tycker är värdiga utnämningen "Veckans citat".

Veckans citat #1

Skrivet av Lingon:

Det är rent ut sagt odemokratiskt att demonstrera mot ett folkvalt parti och begära omval.

Fällda kommentar är taget ur en diskussion om protester emot rasism som anordnats i hela landet under veckan. Kommentaren tyder helt klart på okunskap och trångsynthet, eftersom @Lingon tycker att det är ODEMOKRATISKT att utöva sin DEMOKRATISKA rättighet att uttrycka sin åsikt. Att @Lingon även fått för sig att det har begärts omval av alla dessa tusentals personer som demonstrerade får endast fungera som en guldstjärna i kanten.

Grattis @Lingon
[ia=22450; small]

Källa: http://www.fz.se/forum/bloggkommentarer/rasist-96305/post-130...

#blogg


signatur

"A word to the wise is infuriating." - Hunter S. Thompson
http://www.fz.se/bloggar/min_kamp/

Veckans citat #1

This will be quite interesting... and I like it.


signatur

Grinder and paint
Makes me the welder I aint

Medlem

Jo självklart ska de få demonstrera mot ett parti om de inte gillar deras åsikter och politik, men att begära omval för att man anser att nästan 6% av Svenska folket har röstat på fel parti är bara sjukt.

Man kan inte få ett ut ett folkvalt parti genom att demonstrera och skrika, att ens försöka är ett hån mot allt vad demokrati heter.


signatur

I got a Goldenshower.

1
Skriv svar