Action-MMORPG:t Chrono Odyssey har fått en ny trailer

Robot
Action-MMORPG:t Chrono Odyssey har fått en ny trailer
Releasehästryttare

Snyggt värre!

Medlem

Sååååååååååååååå trött på dessa spel förstörs av p2w.

Medlem
Skrivet av JennieGlau:

Sååååååååååååååå trött på dessa spel förstörs av p2w.

Alla asiatiska mmo är så. Det är deras kundkrets som vill ha de så. De har helt annan syn på hur spel ska vara.

De i alla fall fortsätter ta fram många mmos till skillnad från andra regioner. Så jag tycker det är bättre än inget.

Medlem

Ser riktigt läckert ut!

"vi får hoppas att de skippar den pay 2 win-mekanik som dessvärre är vanlig i sydkoreanska MMO-spel"

Det lär bero på huruvida spelet primärt är riktat mot den koreanska marknaden eller ej. En stor del av spelen som produceras för inhemska spelare har betalmodeller skapta för att passa in i sättet som spelarna spelar. Generellt har folk inte en gaming-rigg hemma och spenderar sin speltid på Pc bang, alltså internetcaféer. Det är därför typ ekonomiskt självmord att släppa spel som du behöver betala för att börja spela. Att betala för för att få snabbare tillgång till föremål eller fördelar i spelet snabbare är en så vedertagen metod att man kan räkna med att så lär vara fallet även denna gång.

Det ska dock sägas att många spel som lanseras i väst byter utgivare och ibland justeras då även betalmodeller eller hela spelets ekonomi som en del av lokaliseringen.

Medlem

kommer floppa

Medlem

Tycker personligen att spelet ser helt identitetslöst ut. Är så trött på alla "Unreal Engine x"-MMOs som alla ser likadana ut. Har inte mycket till övers för WoW, men det var otroligt smart av Blizzard att köra på den stil de gjorde för det ser fortfarande bra ut idag trots att det rent tekniskt är ganska kass. Snyggast IMO är nog Guild Wars 2, har en unik stil utan att se för "cartoony" ut (som vissa kritiserar WoW för).

1
Skriv svar