Uppdaterad PS5-kontroll med bättre batteritid listas av butik

Medlem

Måste säga jag är grymt imponerad av DSense-kontrollen till PS5! En förbättrad sådan med mer batteritid kan ju inte skada

Medlem
Skrivet av Sorten:

Det räcker gott och väl säg att du spelar mellan 9 och 12 på förmiddagen sen äter du kanske en timme med tiden det tar att laga maten och äta den också vidare och då kan du ladda en timme. När du sen är tillbaka spelar du mellan 13 och 18 sen ska det vara kvällsmat och hela köret det blir 5 timmar speltid då har du spelat 9 timmar och hunnit ladda 1. När du sen äter kvällsmat laddar du ytterligare och kan spela resten av kvällen om man så önskar du klarar en hel dag och sen laddar du den fullt nästa morgon innan man börjar spela. Det behöver inte räcka mer än en dag på en handkontroll.

Tycker jag inte, uppskattar när man har en ordentlig batteritid på 50+ timmar så man i princip slipper tänka på det på veckobasis. Sanslöst att Sony inte kommit längre vad gäller batteritiden på dosorna..

Medlem

Alltså...jag kör till 90% trådat på min Edge V1. Så att punga pengar för batteritid endast...inte för mig. Är nöjd med dosan överlag. Men väntar lite till på fler utlåtanden om Nacons ps5 Elite Dosa. Nacon Pro Revolution V1 till min ps4 var lätt den bästa dosan jag haft!

12
Skriv svar