Switch 2 får LCD-skärm på 8 tum istället för 6,2 – enligt rykte

Medlem
Skrivet av anon_326145:

De slutade med det för några modeller sedan.
Har faktiskt aldrig varit med om att en glasskärm spruckit men testade nyligen skillnaden mellan att föra fingret över en glasskärm och den nya plast skärmen som min iPhone 14 har. På en glasskärm så glider fingret väldigt smidigt och fint över skärmen medan på den här skärmen så blir det som att huden typ fastnar mot skärmen, så att det typ blir hackigt när man drar fingret över, jätte obehagligt.

Har fått tips om att köpa typ en Samsung eller Sony nästa gång som har glasskärm och jag funderar faktiskt på att göra det. Plastskärm är typ det sämsta man någonsin har kommit på.
Hatar när man typ ska trycka på något och sen tror telefonen att man vill göra något helt annat. Trodde aldrig att jag skulle säga så om en iPhone. Älskade verkligen iPhone förut, annars får jag väl försöka få tag på en iPhone 7 nästa gång igen. Den var väldigt bra, bara att den som jag hade, hade väldigt dåligt minne.

Har du provat skärmskydd i glas? kanske löser känslan, faktiskt alltid funderat på vad poängen med dom var då jag trodde glasskärm var standard

Medlem
Skrivet av Majoren:

Det är påståendet ja, och ändå går folk och köper skärmskydd till nya nallen med gorilla glass . Sedan ser man typ 10% av populationen gå med spräckta glasskärmar på nya fina nallen...
Tycker plastskärm är en smartare idé på alla sätt, i alla fall så länge den används med ett skärmskydd. Använder man ett skärmskydd i glas så förstör plastskärmen inte ens "premiumkänslan".

true, plastskräm med glasskydd är nog bäst om man oroar sig för sprickor

Inaktiv
Skrivet av tuckdragon:

Har du provat skärmskydd i glas? kanske löser känslan, faktiskt alltid funderat på vad poängen med dom var då jag trodde glasskärm var standard

Jag har faktiskt haft tanke på att skaffa skärmskydd i glas. Det skulle kännas mycket bättre.
Dock vet jag inte om det löser det med att skärmen ibland tror att man trycker på något annat än vad man trycker. Har ibland fått slå in mitt lösenord flera gånger innan jag kommer in eftersom telefonen tror att jag skriver något annat än vad jag egentligen skriver.
Men skulle skärmskyddet även lösa det så vore det fantastiskt.

Medlem

Står på internet att det är glas på iphone 14 i alla fall, både skärmen och baksidan... men de kanske tillverkar dem med andra komponenter för svenska marknaden?
De kanske integrerat nått sorts anti-reflex i skärmen, det tenderar att ge friktion

12
Skriv svar