Vad tycker du om Battlefield 3-betan?

Medlem

Alla som klagar på buggar i betan = fail..

Det har funnits betydligt buggigare betor genom tiderna.

Spelet kommer (ofc) rocka när dom putsat upp det.

Har en liten önskning om att dämpa ficklamporna lite bara (utomhus om inte annat), dom tvingar mig och min alldeles för gamla dator att svära för mkt = Mina barn lär sig massa onödigt fula ord..

Medlem

Extremt besviken på grafiken i 360. BF2 på PC knäcker ju den skiten. Sen buggade det röven av sig hela tiden. Kass nätkod. 2/5. Gäller för folket på Dice att jobba hårt nu.

Medlem

Första intrycket var ju ingen höjdare men efter andra dagen med betan så är jag övertygad om att slut produkten kommer bli grym!
Valet att köra en Rush bana istället för Conquest som huvudbana var ju däremot tråkigt!

Medlem

Tajt men buggigt. Hela Origin historien är väldigt tråkig. Men kommer man över det så ligger det ett jävligt bra spel bakom. Finns en del småsaker man vill ändra på, in med commanders igen, gör så man kan välja vilken squad man är med i, gör så man kan ändra grafikinställningar och pilla med loadout utan att behöva vara inne i ett aktivt game.

Det nya fräna animationssystemet (jag antar att det är boven) bidrar med en riktigt stor hög anomaliteter också som jag hoppas fixas.


signatur

subterranean homesick alien

Medlem
Skrivet av Yunfat:
Skrivet av totte1015:
Skrivet av Yunfat:

Jag får "Your connection to the server timed out" Varje gång jag spelar efter nästan exakt 20 min.

Packetloss?
ISP?
DL&UL?
Brandvägg?
Anti Virus program?

Stängde av brandväggen och nu funkar det, Tackar för hjälpen, du har nu gjort mig 500 kr fattigare

Vänta nu, stäng inte AV brandväggen!!!
Vad har du för brandvägg?
Försök luska dig till nånting med "undantag" så du kan lägga till BF3.exe till undantag

Och på cdon.com kostar BF3 399 tror jag

Medlem

Får en 2a nu, med lite förändringar kanske det kan få en 4a.

Saker som är bra: Skademodellen, Ljuden, Bra bana (iaf Caspian Border)
Ta bort från spelet : 3D spotting, Healthregen, Unlocks, Battlelog.
Lägga till i spelet: Dedikerad Squadleader, Fixa bättre prestanda samt rensa buggar så klart, + åtgärda den oerealistiska flygningen.

Medlem

Känner att jag måste skriva av mig.

Har nu suttit i ett antal matcher och bortsett från alla buggar etc, sådant hör till beta (även fps lag och optimeringar och allt sådant). Dock är jag jävligt besviken på gameplayet.
Kan inte säga mer än det. Lade ned otaliga timmar på både BF2, dess booster packs och SF samt BC2. Otaliga timmar som ändå varit roligt för att man åtminstone har kunnat anpassa spelstil efter spelet.
Inte längre.
Nu dör man utav 1-2 skott utav riktigt äckliga support vapen, snipers och man får inte ens en chans. Mobile spawn points förstör spelet, människor spawnar bakom ens egen spawn även efter att man pushar fram och ingen gör något åt det. Jag tyckte om BC2 relativt mycket och blev väldigt duktig på det men nu känns det som att man varken kan titta fram någonstans för man blir spottad/campad/snipad etc.
Har hört att de ska fixa mycket som har med bindings, squads etc och göra så det är ju lugnt. Är ju trots allt beta.
Men en beta kan fan inte ha en sådan flawed gameplay. Får väl bli Conquest (zZzZz) om man nu ska lira BF3 :/ Känner mig jävligt negativ men nu är jag så trött på tactical insertion/mobile spawn location i spel att jag har fått nog. 1 positiv sak dock är att nu kommer man slippa bli carpet bombad utav någon äcklig idiot med en joystick iaf Cheers...

Medlem

Kul spel men känns lite samma samma som allt annat i genren, fast det var väl det jag förväntade mig. Förhoppningsvis blir det lite bättre när jag får testa på en bana med annat än bara infantrystrider.

Medlem
Skrivet av Manley:

Alla som klagar på buggar i betan = fail..

Fast grejen är ju att spelet snart släpps och det finns inte en chans i världen att DICE hinner rätta till buggarna om de inte skjuter upp release.

Skrivet av Manley:

Det har funnits betydligt buggigare betor genom tiderna.

En gång slog jag ihjäl en hel familj med en hammare medan de låg och sov. Fast fler människor dog i förintelsen, därför borde mitt brott förbises. Skämtsamma och överdrivna liknelser åsido, så kan jag säga att de allra flesta betor är mycket mindre buggfria än BF3. Katastrof.

Skrivet av Manley:

Spelet kommer (ofc) rocka när dom putsat upp det.

Spekulation. Du menar "om" och ifall de verkligen fixar allt. Exempel: BF2 innehåller fortfarande buggar. Prova springa för fort i en trappa så ska du se att du förlorar hp. Bulletloss, knivträffar som inte ger mer avtryck än ett vitt rökmoln. BF2 kryllar fortfarande av buggar och man får anpassa sitt spelande efter detta. Dåligt.

iuz
Medlem

Ljudet är det bästa jag upplevt i ett spel.

Medlem

Det är roligt,snyggt,balanserat och bortsett från buggarna ett riktigt bra och komplett spel.

Dock är operation metro uttjötad nu, så tyvärr kommer den nog inte spelas så mycket i början av fullverisionen. Skulle gärna haft en bana till eller haft Caspian Border istället (pga storleken, fordonen etc.)


signatur

Nämen!

Medlem
Skrivet av Yunfat:

Som Cod fannboy måsta jag säga att det faktiskt var ganska kul. Kanske var att det va en rätt liten bana. Gilla verkligen hela miljön i tunnelbannan. Är nog den ända som inte vill se fordon, ialf inte på denna bana.

Har dock ett problem som gör att jag funder på att ej köpa det. Jag får "Your connection to the server timed out" Varje gång jag spelar efter nästan exakt 20 min. Har även haft problem med bfbc2 och moh.
Nån som vet va det kan bero på? Har ett Geforce 580, windows vista 64

Testa den här fixen. den måste göras varje gång du startar datorn typ.

http://www.enterbf3.com/viewtopic.php?t=4398

Medlem

Helt Okej beta.. 4/5, minus är banan, oblancerad bana, mycket camping och spawnkilling..
men annars helt suveränt

Kan inte vänta tills release

Frag Out


signatur

//Peace out

Medlem

Blev 4/4 av mig

BF3 beta:
Detta var för mig en relativt problemfri beta om man jämför med betatestande i övrigt. Någon DC då och då eller när vad jag tror beror på servern att man plötsligt springer ner under backen. Men har inte sett så mkt av det på sistonde. Det som stört mig var väl att man inte kan lägga ut "mobile spawnpoint" ibland. Valet av bana kan diskuteras, varför Rush?

Battlelog:
Första intrycket var väl WTF är detta. Men efter att ha använt det nu ett tag känns det rätt smidigt och jag har börjat gilla det. Dom bör dock fixa så serverlistan uppdateras i realtid. Men det räknar jag med iom att dom gjort valet att ha den externt.

MINUS:
Varför måste Origin skiten ligga och rulla konstant? Av samma anledning som jag ogillar Steam. Du MÅSTE ha det för att spela har någon bestämt. Är det deras sätt att skydda sig mot pirat versioner och att binda folk till sin digital tjänst...fuck that!!

Annars är det släpp om 25 dagar...

Medlem
Skrivet av Filosofen:

Jag tyckte om betan men battlelog kändes väldigt "meh".
Det finns vissa fördelar och nytänket är trevligt men personligen skulle jag tyckt bättre om det hela om dem bara integrerade server browser o.s.v. i spelet som man brukar göra, för enkelhetens skull.

Håller med här. Integrera alla komponenter i spelet. Menyer som är kompletta, funktionella och effektiva. En serverbrowser som fungerar som en serverbrowser ska fungera. Och om det finns plats kvar, lägg till battlelog i spelet, där man kan hantera vänner, läsa nyheter och alla uppdateringar om nya vapen som sin platoon har fått. Ha allt samlat och klart ingame istället för att använda ett tredjepartsprogram som ett billigt alternativ. Använd webbläsaren som support till spelet istället för tvärtom.
Just nu känns det väldigt billigt. Inte alls som den seriösa känslan man haft med tidigare spel i BF-serien. Hela strukturen känns som ett Free-To-Play spel, som man tar betalt för.


signatur

"plz" - Worst kind of offense

Medlem

Måste säga att spelet som så är underbart roligt. Tar en timme att fatta dethäringa med rekyl när man lirat CoD men det är värt varje minut. Sen är det ju väldigt buggigt men jag litar på att dom ordnar det till release så det ska nog bli bra.

Ang Battlelog så är det bland det smartaste jag någonsin sett. Väldigt smidigt om du måste svara nån ringer på skype så tabbar du upp lika fort som det tabbdes ner. Vad som saknas är att man måste kunna ändra inställningar utanför spelet. Man måste tex spela för att kunna ändra kontroller och blir man då skjuten så raderas allt man gjort och det kommer man döda grannen för... allt som allt så är det bra idé men det känns som om dom missat vitala delar.

Medlem

Ist för att gnälla, rapportera in alla buggar, glitches och annat som inte funkar, det är DET man gör i en BETA.


signatur

"The reality is not limited to the perception that we have traditional used." //Paul Stamets

What you don't learn with wisdom, you learn with pain.

Medlem

det är iaf bättre än 2142, grenade out, grenade out, grenade out, grenade out, grenade out, grenade out, grenade out, grenade out, grenade out, grenade out, grenade out osv...

Medlem
Skrivet av Sillage:

Ist för att gnälla, rapportera in alla buggar, glitches och annat som inte funkar, det är DET man gör i en BETA.

Vadå gnälla? Kolla vad tråden heter istället:
"vad tycker du om Battlefield 3-betan?"

Folk har olika åsikter. Deal with it.

Medlem

Det är säkert skitroligt när man kan börja spela, men att missa något så elementärt som att kunna binda musknapparna som man vill är ju för fan katastrof. Så jag får vänta med att lira det tills jag kan spela det som jag vill.


signatur

För din skull: www.piratpartiet.se

Medlem

Precis flyttat till Irland och har ingen dator så kan inte testa eller spela det, surt när man förbeställt =/

Hur som helst, hur är Betan jämfört med Alphan för er som lirade den? Har de fixat 3d spottingen?

Medlem

Kan inte FZ varna dom som skriver att folk gnäller.
Det är väl vad den här tråden är till för, att säga vad man har på hjärtat, vare sig det är ris eller ros.

Jag ger betan en 3a.
Hitboxen är brutalt dålig, Metro är ingen BF bana.

Battlelog får en 4a.
Gör vad de den ska, men inget mirakel.

Origin ger jag en 0a, varför ha Origin när de har battlelog?

Medlem

Ingen riktig Uppföljare, Värdelös server bowser: Avbeställt.


signatur

Rwa?

Medlem

Riktigt bra, 4/5, men en bana blir lite tjatigt. Battlelogen får också en 4/5, fungerar kanoners!


signatur

AP201 | B650M | 7800X3D | 32GB | RTX 3090
G613 | G502 X | PRO X | G3223Q | PG279Q
OLED55C9 | PS5 | Switch

SvenskaDiablo Discord

Medlem
Skrivet av redgreenblue:
Skrivet av Sillage:

Ist för att gnälla, rapportera in alla buggar, glitches och annat som inte funkar, det är DET man gör i en BETA.

Vadå gnälla? Kolla vad tråden heter istället:
"vad tycker du om Battlefield 3-betan?"

Folk har olika åsikter. Deal with it.

Precis det du sa, folk har olika åsikter, det var min, deal with that.


signatur

"The reality is not limited to the perception that we have traditional used." //Paul Stamets

What you don't learn with wisdom, you learn with pain.

Medlem
Skrivet av ToRcH:
Skrivet av Newklear:

commo rosen kommer finnas när spelet släpps, squad menyerna kommer med all säkerhet också förbättras.

Det är inte den senaste koden utav spelet som vi spelar i betan, det är en relativt gammal kod och dem har redan sagt att i den senaste koden har dem fixat många av dem buggar som finns i beta-koden.

Tycker att betan var bra så länge det gick att köra caspian borders, men nu när den är borttagen så är det inte alls särskilt kul. Caspian borders visade hur en uppföljare till BF2 ska se ut, operation metro gör inte det.

Jag måste fråga, var Caspian borders endast för first hand beta players? För när jag rulade igång i torsdags så var den banan "unavaliable". Även fast det går att klicka för den i server filtreringen.
Jag hade inte bangat att testa den. Operation metro är lite uttjatad när man spelade den både i Alphan och nu i Betan...

Den var egentligen bara till för en utvald skara, men det var nån som hela tiden läckte lösenordet till servrarna, så alla kunde joina dem


signatur

|| Intel 8700K || Asus RTX 4070 TI Super TUF || Samsung 750 EVO 500GB & Kingston A2000 1TB & Samsung 960 EVO 250GB || Corsair RM 850x || Antec P183 || Asus G-Sync RoG Swift PG279Q || Dell XPS 15 || Thinkpad X220

The Force is like Duct Tape, it has a light side, a dark side, and holds the universe together.

Medlem

Vettefan vad det är men för mig är det laggigt! Om det är input-lag eller vanligt hederligt hö-snöre lag vet jag inte men det är på gränsen till ospelbart! Det var inte så här illa i torsdags när betan kom utan har sakta men säkert blivit värre!?!

Medlem
Skrivet av Sillage:
Skrivet av redgreenblue:
Skrivet av Sillage:

Ist för att gnälla, rapportera in alla buggar, glitches och annat som inte funkar, det är DET man gör i en BETA.

Vadå gnälla? Kolla vad tråden heter istället:
"vad tycker du om Battlefield 3-betan?"

Folk har olika åsikter. Deal with it.

Precis det du sa, folk har olika åsikter, det var min, deal with that.

Fast du verkar ju inte förstå vad tråden handlar om och går till personangrepp mot de som tycker olika. Jag har inget problem med att folk tycker saker om betan, det är ju det tråden är till för. Det du gör är i princip att säga att vi ska vara tysta om vi har fel åsikt.

Det är bara väldigt dålig stil att säga till folk att de "gnäller" för att de vädrar sina åsikter. Säger du samma sak om recensenter som sågar filmer?

Medlem

detta spel tror jag inte är redo för realse inom loppet av mindre än en månad, så buggigt som det är i betan så känns det halv klart och att dom skulle behöva längre tid för att städa upp allting, men man får väl hoppas dom släpper en rejäl patch som fixar dom största allefall.


signatur

Spela spel är kul ibland.

Medlem

Jag kan inte spela betan längre pga buggen till Geforce 560TI. Spelet kraschar 24/7 och desto mer jag spelar, desto oftare kraschar det.

I början kunde jag spela runt 5 rundor innan det kraschade, nu kraschar det efter 2-8 minuter precis hela tiden. Jag börjar bli orolig för att buggen kommer vara kvar vid release. Efter Black Ops så vet man att företag kommer undan med att sälja trasiga produkter..

Vore otroligt skönt om Dice kunde garantera att problemet kommer vara fixat till release, vill inte köpa ett till trasigt spel. För övrig är själva spelet jätteroligt!

EDIT: Just ja, hoppas dom gör det segare att ranka i det färdiga spelet. Såg en snubbe som var rank 24 redan den första tre dagar efter den stängda betan hade öppnats


signatur

Game long and prosper

Skriv svar