Obs: Spoilers för Harry Potter-böckerna i videon nedan.

Hogwarts Legacy utspelar sig som bekant i Harry Potter-världen, men på 1800-talet snarare än i nutid, så vänta er inte att stöta på den uppsättning karaktärer vi är vana vid. En del återseenden blir det dock, och en av dessa är rektorn Phineas Nigellus Black.

Hans röst lånas ut av ingen mindre än Simon Pegg, som är känd från filmer som Hot Fuzz, Shaun of the Dead och Mission Impossible – Rogue Nation. I videon nedan pratar han lite om sin roll och berättar bland annat att han länge väntat på att få en roll i Wizarding World-universumet.

Fler lånar ut sina stämmor till karaktärer till spelet, och även om det inte direkt är någon stjärnkavalkad, lär de som sett filmerna åtminstone känna igen Luke Youngblood, som spelade Lee Jordan i dem. Lesley Nicol kommer i sin tur gestalta Matilda Weasley, medan de två olika rösterna för spelarkaraktären görs av Amelia Gething och Sebastian Croft.

Hogwarts Legacy släpps 10 februari på pc, Xbox Series X/S och Playstation 5, medan det dröjer till 4 april på Playstation 4 och Xbox One, och 25 juli på Nintendo Switch. Trots att det inte släppts än säljer det dock redan som smör på Steam.