Idag är det dags för spelutbudet på prenumerationstjänsten Playstation Now att utökas. Först ut är det sista i en rad Final Fantasy-spel som ska släppas till tjänsten, nämligen Final Fantasy XII: The Zodiac Age. Detta är alltså den förbättrade versionen av spelet, och ni hittar Lövets recension här.

Näst på tur är möten med Raiden, Johnny Cage och de andra slagskämparna i våldsfesten Mortal Kombat 11, som har hyllats som ett riktigt bra fightingspel, men även fått kritik för grind och lootlådor. Fury Unleashed är i sin tur en utmanande sidoskrollare i roguelite-utförande. Det kan avnjutas ensam eller i co-op, både via internet eller i soffan.

Vill man ha något ännu mer retrodoftande så kanske Super Time Force Ultra passar. Det är ett plattformsspel där man kan kontrollera tiden och spela som 19 olika karaktärer. Därefter bär det av till zombieapokalypsen i Unturned, där man i en blockig och öppen värld måste hitta förnödenheter och vapen för att överleva tillsammans med upp till 24 andra på servern.

Avslutningsvis har vi den moderna klassikern Kerbal Space Program: Enhanced Edition. Där får man som bekant bossa över sitt eget rymdprogram göra allt från att bygga raketer till att hamna i rätt omloppsbana och landa på diverse himlakroppar.