Total War. Stor strategi, få raketkastare. Kanske några, men absolut inga rocketjumps. Därför kändes det vettigare att vår egen Total War-nörd Joakim Bennet fick presentera detta klipp som djupdyker ner i värdskartan i Total War: Warhammer 2.

Väl bekommen.

Äntligen presenterar Creative Assembly kampanjkartan för Total War: Warhammer 2. Följ med på en rundtur som visar de nya kontinenterna, och startområderna för de fyra spelbara raserna, uppdelade på åtta fraktioner. Från the Sea of Malice till avlägsna Lustria kommer dark elves, high elves, lizardmen och råttfolket skaven begå totalt krig i hopp att förgöra varandra och nå världsherravälde. Till skillnad från de andra tre raserna har skaven inga fasta städer, utan finns i och under ruiner som finns över hela kartan. Se upp för råttskit när du är ute på skattjakt!

Nu väntar vi bara på att få se hur den sammankopplade kartan ser ut - den som ska sätta ihop Warhammer II med originalet, till en enda stor kampanj.

Jocke tyckte också att en statisk överblick över världskartan, som också listar de olika raserna i världen, var av värde. Så här är den.