Betatestningarna står som spön i backen. Spelföretag lockar med gratistid och öppen beta för att fånga spelarnas intresse och potentiella plånböcker. Vilket spel kommer du att lägga din dyrbara tid på i helgen?

#Blizzard levererar en av toppkandidaterna i tävlingen om spelarnas tid. För första gången öppnar de Diablo 3-betan för alla för att stresstesta servrarna. Är du främst sugen på att slakta demoner i helgen eller kommer du att ge de andra kandidaterna en chans?

MMORPG:et #Tera vill nämligen också lägga beslag på din tid genom den öppna betahelgen som redan har börjat. Tera har väckt många gamers intresse genom spelmotor, stridssystem och ekonomiskt system. Kommer du att testa det? Eller blir det kanske Star Wars för dig? #The Old Republic är visserligen ingen beta – men #Bioware lockar med en gratishelg som kommer att dra en hel del spelare.

Vilket/vilka spel väljer du att spela i helgen? Eller känner du "meh" inför alla dessa titlar och väntar hellre en vecka på Guild Wars 2-betan? Eller tänker du strunta i att prova de fyra spelen? Rösta och kommentera.