Tester

Här hittar du våra senaste tester inom spel, hårdvara och tillbehör!

0

Logitech Wingman Formula Yellow

Racingspel har funnits ända sedan datorspelen först såg dagens ljus. Formel1-spel där man såg banan ovanifrån var en av de tidigaste spelsorterna, och fortfarande en väldigt rolig sådan. Idag har saker och ting förändrats. Nu är bilspelen minnesslukande 3d-spel där man susar fram över smala vägar i en alldeles för hög hastighet, där minsta lilla misstag kommer få ödesdigra konsekvenser. Det går nästan inte längre att spela med tangentbord, eftersom det för att klara sig oskadd genom en bana och ändå sluta som vinnare ibland krävs mycket små och precisa rörelser. Det är här ratten kommer in i bilden. Vi har lagt beslag på en ratt från Logitech vid namn Logitech Wingman Formula Yellow och hårdtestat.

0

Everglide Giganta

För bara några år sedan var det otänkbart att spela Quake med mus. Sedan dess har det hänt hänt otroligt mycket. Idag finns det företag som specialiserar sig på att tillverka möss och musmattor specialanpassade för gamers. På senare tid har man även bytt ut de traditionella tygmattorna mot så kallade Everglide mattor som är gjorda av hårt plast. Vi har lagt vantarna på en Everglide Giganta och hårdtestat.

0

Soldier of Fortune

John F. Mullins är namnet på en amerikansk krigsveteran, som tjänstgjort som fallskärmshoppare och sjukvårdare i bland annat Vietnamkriget. Som denne John Mullins spelar man i Ravens senaste spel, Soldier of Fortune, ett spel med lika spännande handling som Half-Life och lika mycket nervkittlande action som Aliens Versus Predator.

0

Thief II - The Metal Age

Som en hederlig tjuv i en mörk och dyster industristad blir man plötsligt lurad och hela poliskåren jagar en. Man vet dock att den korrupta sheriffen Gorman Truart gav ordern på befallning av någon annan. Vem är det som är så mån om att se dig död? Det här är frågan man ställer sig en bit in i Thief2 efter att man blev lurad av någon man trodde var en vän och plötsligt är alla ute efter att döda dig.

0

Counter-Strike

Counter-Strike är en modifikation till Half-Life som till och med blivit större på nätet än både Quake3 och Unreal Tournament tillsammans. Ändå är det många som inte vet vad det är för sorts spel. FragZone ska försöka ge svar på de vanligaste frågorna i den här recensionen.

0

Battlezone 2

Vi vet inte varför vi krigar. Vi vet inte vem vi strider emot. Vi vet inte var vi är, eller när. Det enda vi vet är att vi kämpar för att överleva.

Under en helt vanlig veckodag på Pluto blir en av ISDF-baserna anfallna av Aliens. Basen blir fullständigt överkörd av de så kallade Scionerna. När mänsklig förstärkning anländer så retirerar Scionerna i en slags portal, varpå hela andra stjärtnflottan under ledning av General Braddock följer efter. Vi vet fortfarande inte var vi hamnat, eller hur vi ska komma tillbaka. Vi vet däremot att om vi inte besegrar Scionerna och förstör deras vapen så har vi inget hem att komma tillbaka till.

0

Soldier of Fortune Demo

Ända sedan Half Life släpptes, så har bra action singelplayerspel lyst med sin frånvaro. Efter att Duke Nukem Forever flera gånger blivit försenat så står vårt hopp till Raven och deras Soldier of Fortune. För att ge oss ett smakprov på vad som komma skall har de släppt ett demo ifrån spelet och vi har givetvis lagt vantarna på det och hårdtestat.

0

Revenant

Du har blivit kallad från Anserak; helvetet, av en mäktig magiker, med knappa minnen från ditt tidigare liv blir du ryckt från förbannelsen in i en ny värld; du är Locke D´Averant, han som kom tillbaka.

1

Quake 3 Arena

Efter att ha släppt ett antal testversioner och ett demo så är Quake 3 Arena äntligen här i fullversionen. Spelet hann precis ut lagom till den värsta julrushen, frågan är dock om id Software släppte spelet halvklart för att hinna klart med det innan julen? Är spelet tillräckligt bra för att ta över från Quake1 och Quake2 och även slå Epics Unreal Tournament. Vi har lagt vantarna på ett exemplar och hårdtestat.

0

Codename Eagle

Runt år 1900 dog den ryska Tsaren Peter i en parallell värld skapad genom tidsresor. Hans son, Pietre, tog över Ryssland och förvandlade landets järnindustri till en enorm krigsmaskin vilket ledde till att rysslands vetenskapsmän utvecklade vapen vars like aldrig förr skådats. Den unga Tsaren var otroligt stridlysten, höll landet i en järnhand och ledde själv sina styrkor ut i krig. FragZone har tagit en titt på Codename Eagle, ett spel där det gäller att med alla möjliga medel krossa det ryska imperiet och sätta stopp för det blodiga kriget.