Det finns redan idéer för ett tredje Dragon Age-spel och en av dessa är att införa multiplayer. Det säger Mike Laidlaw, lead designer för butiksaktuella #Dragon Age II i en intervju med Eurogamer.

– Jag kan säga som så att det såklart alltid finns idéer, säger Mike Laidlaw angående ett eventuellt Dragon Age III.

– Dragon Age II presenterar en väg för oss att gå och utvecklas i en fundamental förändring av världen som jag tror gör Dragon Age som helhet mycket mer spännande. [Men] vi kan aldrig bekräfta eller förneka några uppföljare förrän utannonserandet.

Så hur är det med eventuella flerspelarplaner för framtida Dragon Age-spel?

– Som grundläggande idé skulle multiplayer absolut kunna fungera. [Dragon Age II] lägger absolut ett intressant förarbete [för det]. På lång sikt är det något vi måste fundera på.

Dragon Age II släpptes i förrgår. I recensionen var vi mycket positiva, trots förenklat gameplay. Under gårdagen riktades intern kritik mot Dragon Age II ifrån spelets kompositör, som kallade dess soundtrack för ett framhastat hafsjobb.

Om #Bioware funderar på multiplayer för Dragon Age i framtiden så kan det kanske också bli verklighet för #Mass Effect-serien, som hittills också bara bjudit på singelupplevelser.

Bilden kommer från Dragon Age II.