På bara fyra dagar lyckades Gunfire Games sälja över en miljon exemplar av Remnant 2. Alla dessa spelare kan dock inte lira tillsammans, eftersom försäljningen är utspridd på pc, Xbox Series X/S och Playstation 5. Men om allt går som planerat kommer det i framtiden bli möjligt att lira med polare på andra plattformar, alternativt bara bli ännu enklare att hitta en slumpmässig grupp att spela med.

I en frågestund på Reddit svarade spelregissör David Adams på en rad olika frågor om spelet, inklusive huruvida crossplay är något de planerar. Svaret blev att de tittar på saken, men att de olika plattformarna har olika saker som krävs för att de ska tillåta crossplay. De jobbar dock aktivt på saken, så förhoppningsvis innebär det att det inte dröjer alltför länge.

Alla är dock inte extatiska, utan menar att de inte vill spela med framförallt personer på pc, eftersom de förekommer fusk och "moddade" spel. Förhoppningsvis kan Gunfire låta spelarna själva bestämma om de vill ha crossplay aktiverat eller inte.