Vid midnatt drog #Ubisoft igång sin konferens. Mellan de torra skämten och det uramerikanska säljsnacket valde företaget att fokusera mycket på fina trailers som dock inte innehöll särskilt mycket substans. Fast ibland är det ju trevligt att bara vila ögonen på något tjusigt, och föreställningen bjöd på ett och annat undantag.

  • Spektaklet inleddes med att Sam Fisher strök runt och mördade elaka människor i ett klipp från #Tom Clancy's Splinter Cell: Black List.

  • Näst på tur var #Rayman Legends som vi egentligen borde spela redan nu. Istället får vi snällt vänta till i september på spelet som innehåller runt 120 banor och släpps till alla möjliga och omöjliga format.

    [video=14509]

  • #The Crew blev kvällens första nyhet – ett racingspel som kommer ge dig en gigantisk öppen värld att leka med. Det blir nextgen med en härlig hybrid av singleplayer, co-op och multiplayer i en föränderlig onlinevärld.

  • #South Park: The Stick of Truth flimrade förbi i en hastig trailer som handlar om att fisa. Det ständigt försenade spelet fick inte mer uppmärksamhet än så, vilket förstås kan ses som en besvikelse. Spelet ska i alla fall anlända lagom till julhandeln, om inte ännu något oväntat inträffar.

    [video=14508]

  • De tokiga kaninerna återvänder i #Rabbids Invasion – ett interaktivt tv-program för de minsta i familjen. Exklusivt för Xbox One.

  • Är du sugen på att skaka din bakdel i takt till musik kan #Just Dance 2014 kanske vara något att spana in. Under konferensen fick vi beskåda en ny trailer för spelet.

  • Två nya Trials-spel utannonserades. #Trials Fusion släpps till konsoler och pc – #Trials Frontier kommer till de mobila plattformarna.

  • Det efterlängtade storspelet #Assassin's Creed IV: Black Flag dök förstås upp framåt slutet av konferensen och frestade med en längre spelsekvens från piratäventyret. Enligt Ubisoft är det här den mest ambitiösa öppna världen som någonsin skapats, där man kan göra allt ifrån att jaga djur, leta skatter på havets botten eller anfalla fientliga fort. Upp till bevis!

  • Spektaklet avslutades med en klassisk E3-bomb. Det hittills topphemliga #Tom Clancy's The Division utvecklas av svenska #Massive Entertainment som inatt kunde visa upp vad de jobbat med för första gången. Det bjuds på en actionfylld och öppen onlinevärld med inslag av rollspel där det gäller att samarbeta med vänner för att piska ihjäl sina fiender.

    [video=14517]