Minns du bomben som chockade spelvärlden i mars 2010 när #Infinity Ward- och Call of Duty-killarna Jason West och Vince Zampella fick kicken från #Activision? Nu avslöjar Activision-chefen Bobby Kotick att det var ett lätt beslut för honom att ta.

– Du får reda på att två chefer planerar att bryta sina kontrakt, behålla pengarna du gav dem och stjäla 40 anställda. Vad gör du? Du sparkar dem, säger Bobby Kotick till NY Times.

Efter diverse obligatoriska stämningar och motstämningar (de är ju amerikaner) träffade parterna en överenskommelse utanför rätten i maj, så nu är allt frid och fröjd.

Nu går vi vidare till den verkliga anledningen till att du klickade på nyheten.

Den nyskilda Bobby Kotick säger nämligen också i intervjun att han har svårt med dejtandet, för det är inte lätt att hitta någon när man liknas vid Djävulen.

– Föreställ dig vad det innebär för mitt dejtingliv när den första bilden av mig som kommer upp är mig som Djävulen, säger Bobby Kotick.

Tvärtemot vad folk tror så hävdar Bobby Kotick att han visst är spelintresserad. Just nu spelar han mycket Skylanders med sin 11-åriga dotter.

– Folk kritiserar mig för att inte vara passionerad kring produkterna, men det är jag.

Han är dessutom en riktig skämtare som en gång tog strypgrepp på Los Angeles borgmästare innan hans säkerhetsvakter ingrep. Ja, Bobby Kotick är sannerligen en riktig hjälte och spelbranschens missförstådda Messias.

FZ vill ta tillfället i akt att önska Bobby lycka till med dejtandet och även en

riktigt

,

riktigt

God Jul!