Gänget bakom #Crate Entertainment är till stora delar samma personer som tidigare jobbade med #Titan Quest och dess expansion hos numera nedlagda #Iron Lore Entertainment. I mitten av förra månaden rapporterade FZ att de har ett nytt actionrollspel på gång – och med 10 dagar kvar av Kickstarter-insamlingen står det nu klart att Grim Dawn kommer att finansieras.

I skrivande stund har 6985 personer skänkt 293 000 dollar, varav 280 000 dollar var målet som behövde uppnås. Grim Dawn har redan varit under utveckling ett bra tag, men de drygt två miljoner kronorna säkerställer att företaget kan anställa fler personer på heltid så att de har möjlighet att slutföra sitt projekt.

Grim Dawn utspelar sig i en öppen värld där spelarens val får konsekvenser för upplevelsen. Du kommer att behöva ta ställning för och emot olika fraktioner, och skapa dig såväl allierade som fiender i processen.

Har du skänkt pengar till Grim Dawn, eller planerar du att göra det? De extra pengarna innebär att ännu fler personer kan anställas, vilket i förlängningen förhoppningsvis leder till ett ännu mer finpolerat spel. För som vi alla vet – ju fler kodapor desto mindre buggar, eller?