Om du hoppats på att få se ett framtida #Assassin's Creed-spel som utspelar sig i feodala Japan, det gamla Egypten eller under andra världskriget så kan du sluta hoppas nu. Seriens creative director, #Ubisofts Alex Hutchinson, säger att fansens önskemål suger.

De tre nyss nämnda miljöerna är de som oftast efterfrågas av fansen, men vad tycker utvecklarna själva om det?

– De är mer eller mindre de tre värsta miljöerna för ett AC-spel. Folk på internet föreslår de allra tråkigaste miljöerna, säger Alex Hutchinson.

Att andra världskriget kan bli lite svårt för en smygserie som AssCreed må vara en sak, men vad har den bäste herrn egentligen emot bento-ätande ninjor och pyramider och sandstormar? Ja, det förtäljer inte historien, men han avslöjar åtminstone ett av sina egna önskemål inför framtida Assassin's Creed-spel.

– Assassin's Creed 3-författaren Corey May vill verkligen testa på Indien. Det skulle jag också vilja. Jag skulle älska att få göra det Brittiska Indien.

Närmst på tur i AssCreeds underbara värld av lönndom och lönnmord så väntar #Assassin's Creed III och den amerikanska revolutionen. Trean släpps i höst till pc, Xbox 360 och Playstation 3.