Inlägg av MMLazarus

Inlägg som MMLazarus har skrivit i forumet

Lazaruskie - PC

Skrivet av Ellehbg:

Fotar själv endast på hobby-nivå men gillar det du gör. Gillar framförallt att du anstränger dig för att få till en bild (som med hopp-bilderna eller de rostiga bilderna). Det visar på motivation och entusiasm, keep it up!
Själv gillar jag framför allt att leka med Depth Of Field på natur-objekt. Lycka till!

Ka vi få titta?

Nej, du har svårare för att skapa kort skärpedjup, men det går ändå. Använd längsta zoomen, minsta bländen och placera huvudmotivet långt från bakgrunden, då får du snygg oskärpa i bakgrunden ändå.

Edit: förtydligande. Med minste bländen menar jag lägste talet, inte minsta bländeöppning. Det ska nämlig vara största öppningen du kan få.

Skrivet av bent toe:

Ska leka runt lite mer med DOF då, låter kul.
Church of driftwoodm sädesfelt och thunderstorm var sjukt fetsnygga bilder! Fantastiskt bra motiv måste jag säga, men min favorit var alla gånger Dead Tree.. himlen och trädet i förgrunden blev riktigt bra. Du verkar vara en jävel på motiv/landskapsbilder.

Tack.
Jo, DOF är jättekul, du kan ju själv styra hur djup den ska vara med kombinationen av blände och avstånd till motivet. Jag har bilder där ögat är i fokus, men redan öronen är ur fokus.

Du borde gå med i gruppen "övergivna platser" på Facebook, där finns det massor av Urbexing och förfallsbilder.

Jag gillar också dina hoppbilder. Och dina mera vanliga med, medan dina första med grönt ljus inte riktigt ät i min smak.
Henne japanska flickan har jag sett på Flickr innan hon är helt otroligt bra på det. Finns en del som gör sådanna billder under vatten med, det är lika kul, men svårare med ljuset.
Fokus, eller Depth of Field (DOF om du ska googla) är kul och kan användas både som du gör i exemplet, till att ge en känsla, eller för att framhäva huvudmotivet vid porträtt. Då ska bakgrunden vara oskarp, och helst ska objektivet ha cirkulär blände, det ger snyggast bokeh.

Är själv en glad amatör jag med, vill du titta på mina bilder hittar du dom här: http://www.flickr.com/photos/ignavus_oculus/
En annan typ av bilder än din, du är redan på god väg att uttveckla ett eget bildspråk, det lovar gott för framtiden.

Flera som stör sig på chattrutan? Den täcker halva flanken ju....

Skrivet av raefzm88:

Men varför ta bort texten? Det är upp till dem själva om de vill bli blåsta av ea, vi andra har möjlighet att handla där vi själva vill!

Spelar ingen roll var du köper spelet, det kräver Origin i alla fall för att köra. Så det är avstå eller böja sig som gäller.

Så himla surt. Jag spelar nästan baara med amerikaner och nu ska jag få vänta två dagar extra... eller vänta förresten. Den 25 är en tisdag och jag harr ändå inte tid att spela mitt i veckan. Gammal som man är går ju barnens tider före... Rätt OK ändå altå. Fast ett konstigt beslut, är vi sämmre här? Det är ju samma Origin vi laddar ner från...

Skrivet av Hannu:

Vid 1:20 så står det 10.25.11 men spelet släpps väl först den 27? Eller är det tidigare i US?

Fast det kom ju också gratis banor. Till PC i alla fall.

Är du trådlöst uppkopplat? Testa i så fall att stänga av funktionen "kolla efter tillgängliga trådlösa nätverk" den ger lagspikes.

En sån artikel är väl bara ett säkert tecken på att Aftonbladet behöver en ny spelskribent som hänger med tiden, som ersättning från ännu en PK "det var bättre förr"-nisse.

Under annnat namn sen -97, lirade Quake och sen QII. Minns med glädje alla mods man laddade ner, grappling hook var fan kung tillsammans med Chaos Quake!

Jag hoppas bara att flyget är bättre balanserat än i BF2. Halva laget stod uplinat på startbanan för att få ett plan, hälften av dom TK'ar för att komma före.
Andra hälften försöker spela TP ute på banan men blir hela tiden mejat ner av ett bombplan som är omöjligt att skjuta ner...

Fast att två kan skjuta varan är väl inget konstigt? Jag har inte intryck av att det laggar med explosioner heller, utan att man smäller en bomb och sen raser väggen långsamt. Helt normalt väl?

Skrivet av Tommy_h:

För övrigt så är ju allting i frostbite motorn efter!

Efter vad?

Tack för dessa, spelade 2-3 timmar där igår. Bra server!

Skrivet av dengamle:
Skrivet av MMLazarus:
Skrivet av dengamle:

Hörde rykte om en uppdatering till grafikkortet?
nej som 46 åring är man på sin högsta topp ; )

Det var dåliga nyheter. Blir ju 47 i mars, så då går det alltså utför...

japp

jag har gett upp tills de kommer på vad de har gjort för fel!?

de skall ändra lite saker igen läste jag igår lägger mitt hopp till detta eller så ger jag bort detta spel till en som har bättre tålamod än vad jag har.

Det är ju så svårt att ge bort i och med att dom bundit det till ditt steamkonto.
annars hade jag nog gett bort mitt redan. Tillbringer mina kvällar i BF:BC2, just nu i Vietnam. Det är så mycket roligare!

Skrivet av eak:

nu är vi 70% som har bekymmer med spelet av de som köpt det.

SKANDAL

70% av dig och dina kompisar ja. Av all i dom communities där jag kommer som har detta spel så är det nu ingen som har strul mera. Nej, förresten en är det. Av ca 100 personer.
Du/dina vänner får ju försöka se vad som är den gemensamma nämnare för era datorer och sikta in er på det.