Inlägg av Looner

Inlägg som Looner har skrivit i forumet

1
Skrivet av Karmak:

Priserna är helt galna

Jag har pengar men tycker ändå det är helt för mycket. Nästa 1000kr för ett spel? Kom igen

Kan delvis hålla med dig, men kom samtidig ihåg att spel för 25 år sedan kostade 400-500kr redan då. Kronans värde har dragit iväg rätt mycket mer än priset på spel tänker jag. Jämför man däremot med priserna på spel om de köps i Mexico så är det dyrt med uppåt 700-800kr / styck i Sverige.

Vem vann?

Vem vann egentligen tävlingen?

Sharpness for skill - Absolute Zero

En Monster Powerup som ger dubbel zoom på sikte och ökad precision i skotten. När man dödar någon får man den klassiska ljudsekvensen ”mmmmonster-kill” uppspelad för alla som befinner sig i närheten!
Absolute Zero passar givetvis in för att det är med kylan (absoluta nollpunkten) som skarphet uppstår

Hej Tomas, har du haft möjlighet att testa vilket ljud som PS5 stödjer? Ryktena säger att PS5 inte stöder Dolby Atmos, men det hade vart trevligt att få en mer ”officiell” bekräftelse.

Typiskt, bara 1 timme efter men alla nycklar slut
Jag tar gärna emot en nyckel till PS4 om någon fick en som de inte kan använda!

Skrivet av Drummerhk-47:

Jag slutade titta på betygen för ganska länge sedan. När jag läser en recension så är , just som det står i artikeln, att få reda på olika element i spelet. Sen om jag tycker det är bra eller inte kan ju bara jag avgöra.

Ett bra exempel är när det första The Witcher kom. Jag hade hittat spelet via en notis här på FZ, kollade in det och blev förälskad. Jag förbokade det och blev absolut inte besviken, jag tycker fortfarande det är bland dom bästa spel jag spelat. Men här på FZ fick spelet bara 2/5 av recensenten. Han tyckte det var buggigt och gillade inte alls det så kallade samlarkorten. Buggarna fixades efter 2 dagar och korten var ju bara ett litet sidoelement som man inte behövde bry sig om.

Nåja, det jag vill ha sagt är att just betygen har spelat ut sin roll. Det är informationen i recensionerna som är viktig.

Vi lever i en spelvärld där bolagen är pressade att släppa sina spel så fort det bara går. Buggar i början är något vi får förvänta oss, men vi vet ju att de inte blir långvariga tack vare spelarna. Det recensenterna borde göra är att bortse från buggar och små irriterande detaljer och istället titta på helheten. Det är kanske ibland fel att recensenterna är så nogranna i sina recensioner?
I ett annat scenarie när tex ett bolag som EA släpper ett nytt spel där flera huvudfunktioner saknas bara för att få ut spelet innan säsongen. Då tycker jag recensionen gör stor nytta även i betyget eftersom en av plus eller minus brukar vara just detta.

Jag tycker bäst om recensioner som pratar om helheten och den potential spelet har, detta eftersom spel tenderas att patchas efter release. Men dom ska inte lämna ut spel i förtid utan vissa funktioner som de lovar senare.
Det var bättre förr på den gamla goda 8-bitars tiden, då var buggarna en del av spelet, men alla funktioner fanns iallafall

Krönika – Metacritic bryter benen i den digitala framtiden

Intressant läsning, bra skrivet. Jag hoppas att vi alla står bakom Starbreeze och håller en tumme för dom, även om alla inte tycker om just Payday.

Skrivet av Ellakk:
Skrivet av Draug:
Skrivet av Ellakk:

Hur svårt kan det va? Har inte dött en enda gång i dark souls.

Du antingen ljuger eller så har du knappt spelat spelet.

Jag har aldrig spelat spelet ifråga, trollololoollo=)

Ellakk till nästa gång får du gärna bevara oss från dina onödiga kommentarer. Har du inget att bidra med eller roligt att berätta kan du lika gärna vara tyst.

Jag skulle kunna skippa att uppmärksamma inlägget för att inte mata trollet, men jag säger det för att du förhoppningsvis har bättre saker för sig än att snacka skit i en forumtråd. då slipper jag dessutom läsa skräpinlägg i framtiden

Man kan bara hoppas

Ni som har fått early access och dessutom var med i stresstestet. Har Bioware aktiverat så att det går att slå igång AA och AF nu?

Är svaret ja: Ser ni någon skillnad? Finns det någon jämförelse gjord med AA/AF aktiverat och inte?

1