Inlägg av Dalthor-san

Inlägg som Dalthor-san har skrivit i forumet

Vet inte hur jag skickar en feltrycksnisse på detta men rubriken på huvudsidan säger Overcocked-vibbar vilket är fantastiskt roligt men lite fel ändå

Skrivet av Cacariuz:

Börjar man om på lvl 1 vid varje säsongsstart?

Om du vill spela en säsongskaraktär så ja. Det är så med alla aRPG som har ett säsongssystem mig veterligen.

The end is nigh!

Bästa spelet enligt artikel bilden är. Tomas - Life simulator.

Hade haft alla rätt om det inte vart läsfel. Men va gör det om hundra år?

Skrivet av Molotov:

Hahaha! Tack för att du lade ner den tiden att leta upp en länk åt mig hahaha.

Skrivet av Molotov:

Värt att nämna att spelet kommer ha VR-stöd på PSVR2

Ingår det vuxenblöjor?

Skrivet av itsnotme:

Fast vad betyder ens din kommentar? Det är många buggar i spelet. Särskilt i akt 2 och 3. De har sålt spelet utan att informera kunderna om det, alltså har de blivit påkomna med problemet. Även att lansera spelet tidigare så journalister inte fick chansen att spela igenom alla akter och skriva färdigt recensionerna innan lanseringsdagen är rätt fult gjort. Jag förstår inte varför Larian målas upp som ett undantag.

https://www.youtube.com/watch?v=e5xe0cy_cAE&ab_channel=Digita...

Klart det finns buggar och det vet alla men en del verkar inte ens erkänna problemen utan hoppas klagomålen dör ut med tiden och buggarna blir kvar eller att dom introducerat nya buggar med nya patchar. Det Larian har gjort är att dom tar tag i sakerna så fort vissa kritiska grejer dykt upp som t ex. att missa kreditera folk som vart inblandade i utvecklingen som dom inte ens ansvarade för. Är spelet ospelbart pga buggarna så kan det va i sin ordning med en ursäkt men då tror jag heller inte dom hade släppt spelet tidigare som dom gjorde nu. Spelet va tillräckligt bra för lansering enligt dom och jag tror majoriteten håller med.

Hur tidigt ska man skicka ut Recensions ex? Speciellt med ett så stort och komplext spel? Recensenter vill ju gärna göra mainstory gå igenom alla system i spelet och eventuellt testa mer än en karaktär. 3-4 veckor på den säkra sidan?

Det bästa hade väl vart då att dom låtit släppdagen legat kvar och låtit pressen ta den extra tiden med fulla spelet men nu så blev det som det blev.

OBS. jag sitter på natten nu efter en blöt kväll ute så jag reserverar mig för otydligheter och felskrivningar.

Jag känner väl också att många ber om ursäkt efter dom har blivit "påkomna" med att dölja problemet först och bett om ursäkt först när folk blivit tokiga. Larian gör ingen grej av det utan ber om ursäkt i ett andetag och fixar problemen i nästa. Det är i min bok mycket bättre. Dom respekterar sina kunder på ett helt annat sätt.

När jag såg försättsbilden så undrade jag när He-man mötte Vader med lightsabers? Blev nästan besviken när jag upptäckte att jag såg fel. Nu vill jag ju se den fighten!

Skrivet av Godofcheese:

Ser snyggt ut men jämfört med den som Microsoft fixade är 10 gånger bättre när det kommer till egenanpassning av kontrollern för individen.

4 aux portar på den här, jämfört med 19 aux portar på den från Microsoft.
Sure, du kan tydligen koppla ihop 2 dosor för att få 8 portar....men det kommer kosta dig dubbelt så mycket som Microsoft dosan
Och den kan man använda på flera olika system

För mig så är det enkelt att se en klar vinnare

Exempel nedan hur det kan se ut.

https://cdn.discordapp.com/attachments/231588571025244160/110...

Gö om Gö rätt tycker jag

Men det är väl ändå bättre än ingenting alls? Ibland handlar det om vilken konsol man föredrar i slutändan och då är det ju fantastiskt att det äntligen finns en kontroller för dom som föredrar playstation.

Skrivet av Kyraal:

Visst är jontebula värsta Xbox-fan:et, men de har faktiskt en poäng. Microsoft's policy med Game Pass är ju faktiskt att alla förstapartsspel kommer till Game Pass day 1, och när köpet går igenom är Diablo 4 ett förstapartsspel. Microsoft slänger ju till och med deras största flaggskeppsspel Starfield in på Game Pass dag 1.

Jag tycker det är ganska självklart att Diablo 4 kommer komma på Game Pass fortast möjligt nu när så många redan köpt spelet, så ännu fler som förmodligen inte hade betalat fullpris får tillgång till basspelet och kan börja köpa season passes och mikrotransaktioner.

Åh jag tvivlar inte alls på att det kommer komma till Game Pass så småningom. Jontebula är lite som pojken som ropar vargen kommer. Folk slutar lyssna. Så jag lyssnar hellre på nästan vem helst annars som inte febrigt talar om GP eller xcloud. Det är väl mest frågan om när köpet går igenom just nu och färdigställningen av affären. Spelar det roll vart spelet är när affären går igenom? säg skulle dom lägga till det mid season? eller vänta tills den slutar och OM season två hinner börja så kanske dom väntar tills årsskiftet?

Skrivet av jontebula:

Klart dom säger det nu eftersom inte Microsoft köpt Activision Blizzard än. Efter det lär ju Diablo IV komma får inte Microsoft som dom vill löser dom det eftersom dom äger dom. Mest troligt vi lär få det 2023 till Game Pass och Xcloud.

Skrivet av Hipshot:

Absolut inte säkert att det går så snabbt om ens. 2023 låter inte alls troligt faktiskt, som någon sorts julklapp då eller?

Behöver inte va rimligt när det gäller jontebula. Bara hen får nämna Game pass och Xcloud. Kolla hens kommentars historik.

"alltså dom här underrubrikerna skriver ju sig själva!" -Jonny Myrén

För Ung? Tack! För gammal? ... för glömsk? men sparka på en som redan ligger ner då?!

Skrivet av WarpGuN:

Tydligen öppen beta till helgen (xbox) 👍

Det är öppen beta för "alla" plattformar dvs Xbox, PS och PC plus crossplay så alla kan uppleva samma misär som vi andra betalande upplevde förra fredagen :'D

Skrivet av Raider:

Vad tror ni, har man chans att komma in direkt eller kommer man få sitta i köer hela kvällen?

Jag förväntar mig worst case scenario men jag tänker ladda med en whiskypinne, slänga upp fötterna på datorn och köa hela kvällen om det är så!

Skrivet av Mathmage:

Bokade Diablo IV till både XBOX och PC. Ska bli djävulskt kul att spela 😃.

Såg några kommentarer om krav på Battle.net-konton men det känns lite oklart fortfarande. Kommer jag kunna spela tillsammans med med barnen om de spelar på XBOX och jag på pc? Behövs det flera battle.net-konton eller kan vi spela på samma konto samtidigt? Tror mitt XBOX är anslutet till mitt battle.net-konto.

Jag tänker att om du har flera konton på Xboxen så löser det sig självt? fast då måste du ju köpa spelet igen genom barnens konton. Jag har ingen xbox men det är så det skulle funkat på PS tror jag. Eller att dom kan starta spelet genom sina konton med den versionen du har?

Skrivet av Ikaruga:

Mitt resultat: 5/10.

Föll lite snöpligt i ett par frågor, exempelvis var jag helt säker på att man kunde spela bågskytte i Wii sports.

inte i det ursprungliga iallafall. Det va bowling, baseball, boxning och tennis om jag inte minns fel.

EDIT: och golf tydligen vilket jag inte riktigt kommer ihåg alls.

Jävligt nöjd alltså, några gissningar men annars riktigt bra!