Inlägg av Bijornn

Inlägg som Bijornn har skrivit i forumet

1

Jag försöker nästan alltid gå in för 100% completion också, när jag var yngre tror jag det mest var för att man ville uppleva allt som spelet hade att erbjuda. Nuförtiden är det mer en rolig utmaning, då det ofta får en att ändra sitt spelsätt för att achievementet ska slutföras. Kan vara rätt skönt som en påminnelse att inte bara spela för att min/maxa, och kan ibland vara en rolig upplevelse även för motståndaren/motståndarna man spelar med också.

Såg det på Gamex, en liten unge klarade sig utmärkt genom att hamra x-knappen, med lemmar som flög hejvilt som resultat

"Mattrick, Go Home"...

Skrivet av Corp!:
Skrivet av floke:
Skrivet av Corp!:
Skrivet av Bijornn:

Arica Harbour!!!

Ja eller mina favorier Panama Canal och Laguna Alta. BFBC2 hade flest roliga banor av alla BF spel hittils! Fattar inte vitsen med Caspian Borders tyvärr.

Håller med angående att BFBC2 hade flertalet banor jag faktiskt saknar när jag spelar BF3. De var mycket mysigare på något vis. Inte så att jag ogillar de i BF3 dock.

Ja det är sant... Att dem upplevs mysigare, men det måste bero på "blå-filtret" i BF3. I BFBC2 var ju bilden lite livligare och öken var verkligen gulbrun! Kanske bara en sån sak!

Och sen att förstörelsen av byggnader och träd och liknande gällde typ alla byggnader, trist att dom tog bort det i 3an.. Sen blev det som typ Halo mycket mer action när man inte bara la sig ner och campade, utan faktiskt försökte ta sig till flaggorna och flaskhalsar för att göra kaos med andra laget!

Bf:BC2 men fortfarande bästa banan i denna generation av BF!

Arica Harbour!!!

Mycket bra avsnitt, Engström är fantastisk och bromancen lyser igenom rutan!

Skrivet av Sebastian Lind:

– Jag kan berätta att Bobby stött Blizzard väldigt mycket och att vi har ett jättebra förhållande till honom.

Shit vad har han sagt som stött Blizzard? Verkar inte varit nåt allvarligt eftersom Blizzard talar så väl om honom fortfarande? Eller är översättningen att han stöttat Blizzard möjligvis?

Tror tyvärr inte att denna patch är för konsolversionerna =( kommer nog snart en för oss också!

1