Inlägg av -Zarkov-

Inlägg som -Zarkov- har skrivit i forumet

1
Skrivet av fzusr:

"Första"? Har ni missat att det kom två andra trailers innan?

De tidigare räknades väl snarare som teasers?

Skrivet av deep9:

Seriösare ton på denna trailer. Får lite Arya Stark känsla på Daisy Ridley's karaktär. Gillar rösten på Kylo Ren. Men var är Luke? Kan det vara som så att Luke har gått över till den mörka sidan. Är denna trilogins Palpatine? Gömmer sig i bakgrunden och drar i strängarna för att sedan dyka upp mer i ep 8 och 9 kanske? Vem vet...

Gillar starkt också att de nya unga hvuudkaraktärerna, inte känner till så mycket om kraften, jedi's och sith's. Att det är historier. Skapar liksom den där mystiken som saknades i prequel-trilogin.

Luke syns vid 1:40 i trailern. Avslöjas av robothanden och det faktum att det är R2-D2 han lägger handen på.

Skrivet av walter_iego:
Skrivet av Bojkott:
Skrivet av walter_iego:
Skrivet av Bojkott:

Metro är en trilogi och Last Light hade inget med andra novellen att göra. Så det finns en ganska stor chans att vi kommer få se fler spel i Metro-serien i framtiden.

Dmitrij Gluchovskij har bara skrivit två böcker, så det är ingen trilogi. Du tänker kanske på Andrej Djakovs böcker: "Resan till ljuset" och "Resan till mörkret", dessa böcker tillhör samma "universum", men är inte direkta fortsättningar på Gluchovskijs böcker. Därutöver har det getts ut ett 20-tal böcker i Ryssland till om den här världen, så det är en serie av böcker.

Jag tror dock inte det blir fler spel. Även om vi tycker de är fantastiska och snygga har de nog inte sålt tillräckligt mycket för att göra en stor vinst.

Tänkte mest på den här, men det var visst bara Last Light i bokform.
http://metrovideogame.wikia.com/wiki/Metro_2035

Aha, men då så. När den boken släpps så blir det i varje fall en trilogi i bokform. Den läser jag gärna.

Om jag inte minns helt fel så började spelet utvecklas under namnet 2034 för att sedan tvingas byta då Dimitrij började skriva på en bok med samma namn men annorlunda story. Last light kommer i bokform så inte helt omöjligt att 2034 kommer i spelform.

Skrivet av Bojkott:
Skrivet av -Zarkov-:

Slutade hoppas på Shenmue 3 för lääänge sedan, men elakt att retas sådär.

Jag känner mig övertygad om att vi kommer få se Shenmue någon gång nu under den nya generationen. Frågan är bara om det kommer HD-utgåvor på dom gamla spelen, en 3a eller både och, och till vilken/vilka plattformar i så fall? Känns som att det kan bli exklusivt till antingen PS4 eller Wii U då det är Sony och Nintendo som visat mest intresse.

Sist jag hörde något om Shenmue 3 så visade det sig att det var under utveckling till Nintendo DS av Nintendo själva och var så gott som färdigt. Men så fick Miyamoto syn på delar av spelet och Shenmue 3 blev till slut Nintendogs. Vet inte hur mycket som är sant om det, men ganska tragiskt om det stämmer.

Jag håller mig knappt uppdaterad på rykten och nyheter ang spelet längre, men det har väl nästan alltid varit ett budgetproblem som stoppat produktionen? Är det verkligen ett budgetproblem så tror jag absolut att vi får se spelet någon gång i framtiden.

Sonic & All-Stars Racing får Shenmue-dlc

Slutade hoppas på Shenmue 3 för lääänge sedan, men elakt att retas sådär.

Jag köpte Fallout Collection i stället, kostade 49kr. Och så köpte jag Fallout 3: Game of the year edition samt Assassins Creed när jag endå höll på

Skrivet av warh0g:

Viktigaste frågan: Finns det hattar?!

Det kommer finnas hattar. Antar att det kommer bli exakt som systemet i TF2.

Ficklampan stör mig inte ett dugg då många är dumma nog att använda den på stora, ljusa och öppna maps då de bara avslöjar sin position. IR-siktet är dock något åt h*lvete överdrivet då man ser precis allt utan nackdelar. Jag använder det men tycker det blir tråkigt i längden då spelet blir för lätt.

- Battlelog laggar och buggar något grymt.
- För långa laddningstider.
- Spelet krashar ibland vid uppkoppling till servrar (om det faktiskt går att "connecta")
Det krashar också ofta vid map-byten

Förutom dessa problem och de problem jag upplevde under installation och registrering av spelet så är det grymt när man väl spelar.

Skrivet av Palpatine666:

Det har gått typ ett år nu när ska han göra det då? Man kan inte hålla på och "teasa" så utan att göra något tycker iaf jag. *cries*

Den killen har inga problem med att teasa
Han har snackat om efterföljaren allt för länge nu.

Man ska vell inte få för höga förhoppningar med tanke på att de gått ut med liknande saker innan... MEN OMFG VAD NICE!

1