Inlägg av Sir! Sir!

Inlägg som Sir! Sir! har skrivit i forumet

Hela projektet kan endast gå i land med Kickstarter-donationerna liksom, så man får hoppas att folk är intresserade. Annars får man typ börja sälja hamburgare.

Kommer på fredag. ^^. Jag är så jävla nervös så att jag skiter knäck.

Självfallet!

Kickstarter på fredag. ARghhh

Okej. Kickstarter har godkänt min kampanj och det innebär att mitt spel, A Song for Viggo (gjort i papper) kommer gå live där på fredag (17:30 bestämt). Har slitit mina gråa hår för att få allt att gå ivägen med alla krav: Bankkonton, amerikanska skattesatser och gud vet vad. Har i två år velat släppa projektet där, och äntligen, i veckan är det dags.

[ia=955129; large]

Jag ger mig två klapp på ryggen.

#blogg

Ja det är nog en kombination av allt, mina känslor. Man blir lite frustrerad när man sitter i en omgjord klädkammare som nu är verkstad, två x två meter. Svårt överlag att röra sig o göra grejor så att det ser ut som man vill när allt omkring ramlar o faller omkull.

Ge mig en musa och ett kok stryk

Argh, jag behöver inspiration och en mängd motivation. Är aldrig nöjd med saker jag gör och jag vet inte varför det är så, kvittar vad folk säger, för jag har så himla svårt för att det ska gå in. Bekräftelse funkar en sekund på mig, sedan går det ut och självförtroendet minskar på stört.

När är man färdig? Never.

[ia=949664; large]

Ett piano jag jobbade på för några dagar sedan. Hade jag orkat eller "fått som jag ville" så hade jag suttit och gjort små svarta tangenter också. Men samtidigt är enough, enough. Men hur fan känner man sig stolt när man inte känner sig helt färdig? Men hur blir man någonsin färdig?

MVH förvirrad kreatör.

#blogg

bloat: du får en kram isåfall! :D. det finns en demo på introt, fast bara franskt översatt på en utställning i Paris, som har temat stop motion (jag har egentligen ingen aning om hur jag lyckades bli inbjuden där), men åker man till Paris kan man ju spela det introt. ^^,, men troligen kommer en engelsk demo ut relativt snart på introt och halva kapitel 1 (alla kapitel släpps samtidigt) om det lyckas bli fundat.

Templar: Godspeed to you too mr korsriddare!

Bojkott: Det är ingame screenshots. :). YAY!

Tacktack mr hipshot.

Mja, alltså, först o främst är ju frågan om Kickstartern lyckas att raisa fundingen sen ska jag lägga ut den på greenlight samtidigt. Så får man väl se därefter. :), men hade tänkt släppa till pc först o främst om kickstartern blir lyckad. Annars får man väl sälja hamburgare liksom. ^^

merci monsieur!

Gör allt själv mest för att kunna behålla vad jag är ute efter gällande atmosfär i känsla. ^^ Har hållt på seriöst i ett halvår, men mycket tid har gått åt att fastställa vad jag är ute efter, story, intervjuer med folk som förlorat sina barn, och planera kickstarter. Så om nu fundingen går igenom (håller typ alla tummar jag har plus några andras), så kan man börja med allt på riktigt.

Tack Sebastian.

Gameplay kommer att vara, peka och klicka spel goes the sims. Inte direkt the sims, men handlar om att göra vardagliga sysslor som att diska, hantera relationer, gå till doktor och psykolog i kombination med något tyngre ämne per kapitel. Så det är ingen direkt "svår" gameplay ur skillz-perspektiv, utan snarare ett sätt att känna sig delaktig i karaktärens liv.

Absolut. Kloka råd! :).

Att hålla vad man lovar är en utmaning i sig, det är ju alltid lättare att gå den "enkla" vägen i och med att Kickstarter lämnar saker därhän när ett projekt blivit fundat. Men det är något jag verkligen vill anstränga mig med, och beroende på hur mycket funding det blir så blir utvecklingstiden längre i och med att jag hatar spelprojekt som "oj nu skippar vi allt bara för att hinna deadline". Prioriteringar är en sak, dumdristighet en annan. :).

På adventuregamers!

Spelet jag arbetar på har precis skrivits som en nyhet på Adventuregamers.com, lite stolt, första offentliga publiceringen i ett internationellt spelmagasin.

http://www.adventuregamers.com/news/view/26419

Hoppas bara på att Kickstartern o allt går igenom relativt smärtfritt.

#blogg

Jävligt smooth, rörligheten ser fantastisk ut. Använder ni armaturer/skelettriggar i själva lerfigurerna?

Men videon är väl uppenbart bara en kommentar på lökiga simulatorspel, ironi?

Indiana Jones and the fate of atlantis är ett, enligt mig, de bästa äventyrsspelen. Köp det.

Annars är det nyare spelet Catlady väldigt trevligt.

Allt blir så roligt i Ryssland. https://www.youtube.com/watch?v=8YKqAvjWnjk

Jag har inga byxor på mig. Jag heter Slajmboll på Hearthstone. Adda mig plz.

awh jag kommer inte på nåt. >_<