Inlägg av roftg

Inlägg som roftg har skrivit i forumet

Skrivet av Molotov:

Kalla folk efterbliven för att man ställer en fråga.
Du kunde ha svarat med ett enkelt ja/nej.
tack och hej skriver inte mer till dig heller.

Jag har inte kallat dig för ngt, jag frågade ju bara om du är det!, precis som du frågade om jag är vegetarian lr nått!..

Jag jobbar nu så har inte mer tid med det här ändå..😅

Skrivet av Molotov:

Du behöver inte skriva nått bara för att skriva nått.
har du nått du vill säga ta det i pm det gjorde jag med den andra som börja med personangrrepp

Det var inget personangrepp, det var en fråga, precis som din "sk fråga"

Skrivet av Molotov:

Förstår inte varför det är sån upprörande fråga
Jag frågade för vegetarianer brukar ha negativ inställning till jakt och att det bör upphöra.

Det har väl inget med mig att göra, så jag förstår inte varför du ens frågar,..

Skrivet av Molotov:

Inget problem jag ställde en fråga.

Är du vegetarian lr ngt?, vad är det för fråga...det har inget med saken att göra
Varför frågar du det? Är det konstigt att du får ett tyket svar tillbaka när du kommer med sånt...
Desutom så har jag inte sagt ngt om att jakt inte skulle behövas lr ngt annat emot lr för jakt för den delen... men man måste väl för guds skull kunna skriva ngt om jakt utan att bli ställd frågor om vad man äter...

Jag frågar väl inte om din sexuella läggning?

Skrivet av RallarFrasse:

Jämfört med staten? Ja. Cirka 10 000 gånger mer eller så. Du, jag har en känsla att du och jag aldrig kommer komma överens så låt oss bara avsluta "bråket" här. Du får tro vad du vill, samma med mig. Vi är på en spelsida och snart kommer vi båda bli tillsagda att lägga av ändå. Helt meningslöst ändå för vi vet båda två att det inte kommer leda till något.

Kopierat från sydsvenskan från 2019 ngn gång
"Den jägare som sköt 75-årige joggaren Olle Rosdahl dömdes på torsdagen till ett års fängelse för grovt vållande till kroppsskada och grovt jaktbrott"

När kommer det på konsol?

Skrivet av Pretorian24:

Sony tar över Disneys distribution av fysisk film.
Jag tror många ser det som en fördel att köpa PS för spel plus att den spelar fysiska filmer.

Jo så har jag tänkt med en gång i tiden, varför köpa en dvd spelare, bluerayspelare osv jag har ju konsolen... facit har blivit: ngra begagnade johan falk och beck på dvd för 10 spänn styck och 1 st star wars på blueray... men ett med mina mått digert bibliotek med digitala filmer..
försäljning av fysiska filmer är på starkt nedåtgående.

Skrivet av Ruffles:

Spel på skiva säljer betydligt bättre på PlayStation än Xbox så det är nog en bit kvar innan Sony har incitament nog att helt dumpa skivläsaren. Jag har inget emot att de erbjuder en konsol utan skivläsare bara det finns ett alternativ MED en.

Skivläsare är snart ett minne blott, tyvärr..

Skrivet av Ruffles:

Du är lite mer optimistisk än jag, men som jag skriver i slutet handlar det för mig om ett antal sammanvägda faktorer, inte bara någon sorts fanboyilska över att Xbox börjar släppa spel till PlayStation. Som samlare ogillar jag verkligen att de dumpar fysiska media som de nu gör, och om alla deras uppköp av studior inte ens garanterar att det blir några exklusiva titlar (som de pratat om i över ett decennium), vad är poängen. Sedan är jag inte sämre än att jag kan ändra mig ommdet skulle hända något som får mig att omvärdera situationen. Jag kommer inte sälja min Series X i vrede eller något. Det blir nog snarare ett slags utfasning av Xbox och infasning av PS5. Game Pass lär jag ha kvar ett bra tag till åtminstone.

Du tror inte Sony planerar att vandra samma väg med sin Playstation?, dom har väl en konsol utan skivläsare dom med?,..

Skrivet av pazu:

IP:n de köpte upp visa sig inte vara dödsstöten för Sony o nu grinar MS. LoL

😂🤣😅.. finns nog ingen som ens inbillar sig att det öht går att slå ut Sony från spelmarknaden,.. Det är bara Sony själva som kan göra det..

Skrivet av Kavakava83:

Gamle Phil verkar lida av dubbelmoral. Märkligt uttalande 🙈

Det vet jag inte, han poängterar ju bara att det inte är bra,.. men han nämner ju även att det är så det är med arvet blablabla osv, och att dom gör det ju själva...
Det är väl bara bra att han kommenterar sådant här öht..

Skrivet av vladimir:

Så alltså först kom
Xbox One X - Den starkaste maskinen någonsin!
Xbox Series X - Den starkaste maskinen på jorden!

Och nu tänker dom göra det igen?
Synd att det inte finns några spel att motivera den hårdvaran.

Dom gör väl allt dom kan för att ändra på detta.

Jag menar vad är det annars för mening med en fortsatt tung satsning på egna konsoler?

Skrivet av Gaara:

Så hur många fler spelare måste Wow tappa innan det kommer till GamePass är ju frågan :/

Min fråga är hur många spelare behöver dom tappa innan det kommer en uppföljare

Skrivet av Dex:

Lite intressant att dom skriver specifikt att det inte blir nya spel i BEFINTLIGA franchises. Så kanske kommer nya IP under året?
Borde ju nästan vara så annars hade dom ju inte sagt att där inte kommer nya spel från befintliga IP. Men man får väl vänta och se

Ska bli kul och se vad deras egna studior jobbar på, men kan ju inte direkt säga att man saknar nya spel. Kommer ju väldigt mycket intressanta 3:e parts spel till PS5 detta året ändå

Finns det ngra nya ip som är under utveckling? Jag menar dom brukar väl inte utannonseras samma år dom planeras att släppas?

Nu tror hag inte microsoft vill göra game pass på playstation, MEN om man tänker sig att jo nu vill microsoft gå den vägen!
Jag funderar på är Sony fria att göra hur dom vill?, får dom tex blockera Microsoft från att släppa tex gamepass lr spel på Playstation?

Skrivet av Weeks_death:

Att folk blir missnöjda för en sådan sak är förståeligt, men knappast något man som företag tar, eller bör ta, hänsyn till. Knäcka ägg för en omelett etc etc.

Det klart dom tar med det i sina beräkningar,

Skrivet av Mirage:

Varför skulle de bli missnöjda över det? Jag kan förså missnöje om de verkligen verkligen MÅSTE ha en playstation och starfield, men i annat fall kvittar det väl?

Jag tänker att dom kanske pga ekonomi och sånt trams varit tvungna att välja antingen en xbox eller en playstation och då valt xboxen för starfield lr ngt av de andra exklusiva släppen,.
men om nu ryktena visar sig stämma så är dom kanske inte exklusiva så länge till och då känns kanske det där valet dom gjorde för ngt år sedan lite sådär...

Är ju om inte annat bra reklam för xbox om bra spel görs tillgängliga på ps5,..
Dock är det förståeligt att de som skaffat en xbox för tex bla Starfield kan bli missnöjda om nu det skulle hamna även på Playstation..

Skrivet av submariner:

Läste en artikel precis att Usa hade xbox series s till rea pris 200$ hela december o januari o ändä ville ingen köpa den trots att det är deras hemma marknad. Så den säljer inget vidare. Jag tror siffrorna är 60-20miljoner sålda till Sonys fördel

Förlängde dom rean för att dom sålde så dåligt! Var finns den infon för den hittade inte jag på google?

Skrivet av Casimir2323:

Ja, och till och med Switch säljer bättre än Xbox.. Ooops! https://www.gizmochina.com/2023/12/04/sony-leads-global-conso...

Xbox har liksom ingen riktig USP! Allt som Xbox har kan man på något sätt få någon annanstans, iaf mer eller mindre. Ska bli intressant att se vad de presenterar i veckan.

Switch är ju snart världens mest sålda konsoll, så det är ju ganska väntat..