Inlägg av SuBOnez

Inlägg som SuBOnez har skrivit i forumet

Jaha, får lämna klubben och gå tillbaka till grundskolan då man inte är läskunnig. Gick i mål på SS1 och tänkte skumt att alla kör samma bil… utom jag… = retaired

Skrivet av Tinardirith:

Jodå, eller missförstår jag
<Uppladdad bildlänk>

Skumt, står det inte när man tittar inne i WRC…

Hittade en Sten mur så överlevde inte första sträckan… misstänker att fler kommer göra mig sällskap och få promenera i mål

Skrivet av Balkp:

Jag har inte heller något emot upplägget. Blir som andra säger mer strategi över rallyt.
Tyvärr har jag stora problem med eas app. nästan omöjligt att uppdatera spelet. nerladdningen stannar helt och min ssd går på 100%. Har försökt med det mesta men inte hitat någon lösning. Någon annan här som har samma problem?

Tolkade det under nerladdningen som att de gör ändringar inne i filerna, i alla fall på Steam vilket leder till mindre fil att ladda ner, men själva installationen av dem tog en stund med uppackning och implementering i filerna, den ersatte alltså inte filer, då har jag en vansinnigt snabb NVMe disk

Gillar att man behöver tänka till, då mest med tanke på däckval och reservhjul. Kanske sätta intervall som de kör i verkligheten, säg service efter 3 mil, sen om det är 2 eller 4 sträckor spelar inte så stor roll. Vi kör ju inte heller med HC, så borde gå, när man inte lägger sig i ett stup dvs.

F2 är dock min nemesis.

För er som inte vill gå till gymmet eller gärna även vill se sidan av streckens kan jag varmt rekommendera BMWn, den gick fort som tusan där det var rakt men väldigt onådig när man gick med ett hjul utanför. Kula att vi är igång igen!

Inte kört Forza alls, men blivit lite Dirt, Crew och även F1 nu på sistone. Hoppar kanske in och ansluter

Som flera varit inne på, aldrig varit med om ett spel som stundtals är 5+/5 och ibland ligger på en svag 3/5.

NPC och folk i städer är det som stör mig. Det är som att dem svärmar och inte vet vart den ska eller är på väg. AIn på fiender är stundtals bra, framförallt på att ta skydd och ibland Kamikaze. Fattar inte, är som att de får hjärnsläpp. Dock måste jag ge dem att visa sidemisson och bl.a Vanguard museet var grymt välgjort. Kommer det lika mycket modar som till Fallout/Skyrim kommer det bli grymt. Just nu är det bara bra. Tack Gamepass!

Edit: Tack för en grym recension som vanligt!

Skrivet av fersking:

Från början körde vi när det passade flest men nu senaste säsongen har tisdagar och torsdagar 21.00 blivit inarbetat.

Tack för svar. Är det typ kval på tisdagar och race torsdagar då?

Pappa till två, så man skulle passa in. Varit med några säsonger på FZDZ, är det liknande upplägg som där att man kör den dagen som funkar eller är det fasta dagar för race? Får nog med mig en kille till.

Skrivet av Xstioph:

Ja du det har jag fullkomligt förträngt! 😅 Det gick nog fullständigt åt skogen med punktering etc! Man är ju skapligt korkad som väljer Spanien, när man själv skapar grejerna, hah.. Diggar Tyskland, men Spanien är jag inte alls bra på!

FZDZ, denna tråd, har paus på obestämd tid. Jag har "lite slarvigt" slängt ihop en separat klubb för lite lättsam rally, blir inga fancy stats eller så. Men klubben "rally fans" som lite halvt tillhör r/simrally som @lerb länkade tidigare, den är lite väl hardcore för min del (10 sträckor som inte har nåt direkt sammanhang - jämfört med @lerb som alltid verkar snittsla en tydlig röd tråd mellan sträckorna). Så jag tryckte ihop fyra länder, fyra korta sträckor styck. Brytpunkt torsdagar 0:00 - men det är bara jag och @Tinardirith som kört, så jag gissar att det snarare var passande med ett sommar-break här! 😎

Vi ansluter nog två tappra själar, hoppas vi hinner köra innan torsdag bara, men tack för att ni håller flaggan på topp under tiden!

Fan, det har kört ihop sig, vilka tider är det som gäller för serien som är igång nu? När roterar den?

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Ja, jag måste nog det, tänk om man handlar och så finns det något annat bra

Blir M1:orna varma vid vanligt användande?

Läste det någonstans.

Nej, det tycker jag inte. Väldigt bra batteritid om man märker stor skillnad på appar som kör utan rosetta. Photoshop som jag använder funkar kanon.

Event om någon vecka, kanske läge att avvakta? Grymt nöjd med M1 och håller med föregående talare kring ram.

Ska man vara helt ärlig mot sig själv måste jag säga Fallout 3, inte många spel efter det som har motsvarat hypen hela vägen, från första bilderna tills eftertexterna. Morrowind och Mass Effect är nära dock.

Haft en och annan bugg när man bygger bergochdalbana. Såg även i streamen, går att bygga så man åker under mark, även utan tunnel, detta leder till att man ser mapen underifrån. Pitch och roll återgår inte. Kan alltså stå ex 0 grader men den är ändå lite lutad. I övrigt funkar det ju grymt och det är kul bara att bygga roller coastern.

Edit: verkar mest varit ett problem under 1:a uppdraget. Dock en av dem klara rollercoasterna har rätt grafiska buggar i loopen.

Såg live genomgången, kul att de ändå fått till rollercoaster bygget stabilt. Ska bli spännande detta.

#jagvillspelabeta

Skrivet av lerb:

För att svara på detta och ge lite info om tiden framöver:

Efter att nuvarande säsong är över (2023, säsong 2) så tänker jag mig att FZDZ pausas. Låt mig förklara varför.

Jag är personligen lite utbränd på Dirt Rally 2.0 och söker utmaningar i andra former och andra spel. Vi står även inför ett stundande släpp av WRC23 (any minute now...) som förhoppningsvis kan bli en ny plattform för FZDZ.

Viktig take-away är alltså att klubben inte läggs ned, utan det är en paus. Exakt hur länge, det kan jag inte riktigt svara på nu tyvärr. Om WRC23 släpps om två veckor då kan ni ge er tusan på att FZDZ återkommer samtidigt. Om WRC23 dröjer längre... Då kanske FZDZ dröjer lite längre med.

Om det är någon som tycker att detta är BAJSTRÅKIGT och vill ratta FZDZ själv under tiden så är det mer än OK - skicka mig i så fall ett DM här på FZ. Man måste absolut inte driva klubben på så vis som jag har gjort, det är fritt fram för vilka upplägg som helst. Hojta till om du är sugen.

Tack alla förare som deltagit, både tidigare och ni som fortfarande är kvar. Vi ses igen när det finns lite mer och lite nytt content på rally-fronten

Frågor? Skriv! Jag svarar på allt

Med det sagt, om det är någon som fortfarande är riktigt tagg på Dirt Rally 2 och vill ha en bra anordnad klubb att sladda i under tiden FZDZ ligger i dvala, då kan jag rekommendera RFD - Rally Fans Discord. Det är en internationell klubb som har ett lite tuffare upplägg än FZDZ med längre rallyn och så, men man kör likt FZDZ med egna säsongstabeller och dylikt. Man kör även med en och samma klass över en hel säsong. Det enda "kruxet" är väl att det sköts helt på Discord. Är man intresserad så är detta länken till RFD's discord = https://discord.gg/fENSBY3JeB

Stort tack för all tid du lägger ner och ditt engagemang! Säger som tidigare, hade inte avnjutit detta spel om det inte vore för FZDZ. Helt rätt att du tar en paus, det ska aldrig bli jobbigt eller tvingande, hellre att du kommer tillbaka och gör samma fina jobb vid senare tillfälle.

Finns det något annat, ex Asseto eller F1 vi skulle kunna växla till? Dålig koll på om det finns något liknande system som lämnar tävlandet öppet en hel vecka, det är det som funkat så bra när man har småbarn. Ska kolla in det ni tipsat om också.

Återigen, stort tack @lerb och till vinnaren!

Jaha, då var Argentina klart. Vi börjar mjukt då man inte hunnit köra något i förväg. Vi slår till med första punkan i kurva 4… ja ni vet den stora runda stenen man kunde använda som stöd för att inte köra ner i stupet. Därefter var det en sådan där fyrkantig Sten, det köper jag att det inte går att köra på… för att summera, jag kommer nästa säsong ta med en släpkärra med reservhjul…. Bra jobbat igen Lerb, hade inte kunnat hantera snabbare bilar i denna bergsklädda värld…

EDIT: hela SS3 gick på 3 hjul…

Nu sitter man på helspänn. Brukar inte hinna köra tidigt, utan blir alltid i sista stund. Denna gången var jag klar i tisdags och var inte så många som hade kört då. Törs man hoppas på en top tio… kul gäng och rolig läsning från ett par av er. Lyckats lura med brisarna nu också, så hoppas han hinner köra färdigt.