Inlägg av Huskisson

Inlägg som Huskisson har skrivit i forumet

Råder det verkligen delade meningar om huruvida VR kommer att slå stort eller inte? Jag provade en VR-demo som var ungefär en minut lång och det var helt otroligt. Det kanske dröjer ett tag innan tekniken har optimerats för spel men tänk er bara en sådan sak som att filma en konsert med 360-kamera. Jag tror inte att frågan är om VR kommer att bli stort utan när det kommer att bli stort.

Jag minns när jag var yngre och brukade tillsammans med en vän fantisera ihop saker som vore häftiga att se i spel. Vi försökte bräcka varandra i hur fantastiska funktionerna skulle vara och man kunde inte hålla sig från att bli lite exalterad över tanken på att dessa funktioner kanske någon gång långt in i framtiden skulle implementeras i något spel, oavsett hur otroliga och orealistiskt stora visionerna var. Peter Molyneux är lite som vi var då men med skillnaden att han är 55 år och fortfarande lovar att hans visioner ska bli verklighet.

HBO äger rättigheterna till Game of Thrones och där ingår antagligen även spelrättigheterna, därför var Telltale tvungna att förhandla med HBO för att göra ett spel baserat på Game of Thrones. Ett motkrav som HBO med största sannolikhet har haft är att spelet ska knyta an till TV-serien så det har nog inte funnits mycket annat val för Telltale.

Jag tycker att själva konceptet verkar vara väldigt intressant men stör mig något oerhört på att huvudpersonen ser ut att turnera med The Lumineers.

Skrivet av HaZe303:

Fan vilket tjat om feminism m.m!? Så trött på allt det här genusskiten. Jag är absolut för jämlikhet, tjejerna får gärna göra lumpen istället för mig. Jag skaffar mig gärna en sugarmamma som betalar allt för mig och så. Och oj vad skönt det ska bli nu när kvinnorna får bära lika mycket på kassar från butiken, och alla dom här föreställningar kvinnor har om att det är mannen som ska betala för maten på en dejt, det är mannen som ska skydda hemmet, det är mannen som ska ut i krig och dö, allt det där funkar jättebra för mig. Jag är absolut för jämlikhet, men då ska det vara 100% åt båda hållen. Då ska pappor ha lika stor chans att få barnen vid skillsmässor, då ska män få lika rättigheter som föräldrar överhuvudtaget (som inte finns idag). Så jag är för jämlikhet, och vi är det land som har mest jämlikhet, det är bara aldrig nog. Sen däremot, i arbeten där man använder mycket muskelkraft, då ska männen tjäna mer, för då gör faktiskt män hårdare och mer än kvinnorna, jag har själv haft sånt arbete, och jag fick göra en kvinnligs medarbetares 30% av jobben för hon inte klarade av det fysiskt, ändå fick hon mer lön än mig för hon var äldre, men gjorde mindre. Visste knappt vad en skruvmejsel var, hur kan man jobba som fastighetsskötare om man inte ens vet hur man skruvar in en skruv i väggen?? Så visst 100% jämlikhet!!! Men åt båda hållen!!!! För kvinnor har faktiskt många fördelar som inte männen har, glöm inte det när ni kallar oss för mansgrisar så fort vi säger något. Trött på feminister och deras "alla män är svin" attityd. Och av personliga erfarenheter, så har jag mest träffat kvinnliga svin i mitt liv, så det där stämmer inte heller...

Tror du verkligen att feminismen är anledningen till att män har det svårare att få vårdnaden vid skilsmässor? Att män inte har lika mycket föräldraledighet? Nej, det beror givetvis på männen, männen som har haft makten och drivit igenom våra lagar. Varför vänder du dig då mot feminismen? Det mesta av det du nämner är ju en rest av ett patriarkalt samhälle där mannen skulle försörja familjen och kvinnan skulle ta hand om hemmet och skyddas av sin make. Har du varit tillsammans med många feminister som vägrar bära kassar från affären eller förväntar sig att du ska betala för maten?

Det hade varit kul att se en jämförelse sida vid sida mellan in-game-animationerna och det filmade motion capture-materialet.

Tack för alla gratulationer! Nu har glädjeyran hunnit lägga sig lite, hoppat runt på små lätta moln hela förmiddagen. Låg och surfade på mobilen när jag precis vaknat och kan säga att jag flög upp ur sängen ganska snabbt när nyheten lästes, har haft en lånad Asus Eee som enda dator de senaste 18 månaderna så detta var välkommet! Jag hade verkligen inte förväntat mig detta och konkurrensen verkar ha varit hård om man läser här bland kommentarerna så jag tackar ödmjukast för att mitt bidrag blev utvalt.

God jul allihopa och hoppas att ni också blir nöjda med era julklappar!

Är det Michael Jackson till höger?

Ha ha, vi får väl i alla fall konstatera att FZ underskattade det genuina intresset för den här sortens simulator!

Jag hoppas i ärlighetens namn att det inte är så fasligt många zombies när man inte gör uppdrag. En av mina värsta spelupplevelser när det gäller zombiespel är faktiskt Dead Rising, spelet hade mycket potential men i längden tyckte jag att det blev påfrestande när man fick anstränga sig för att inte dö varje gång man klev utanför "safe room". Det var lite som ett GTA där man har fem stjärnor i efterlysning så fort man kliver utanför sitt "safe house", jag tyckte helt enkelt att det blev frustrerande att det kändes som ett uppdrag i sig bara att ta sig till nästa uppdrag. Alldeles för stressigt. Magsårsvarning!

Jag tycker mest att man blev förvirrad och inte visste om man skulle kolla på TV-apparaten eller handkontrollen men det är kanske poängen? Det var tillräckligt ansträngande under tre minuter, undrar då hur slut man är i huvudet efter att ha spelat hela spelet, å andra sidan är det kanske inte lika förvirrande när man sitter och faktiskt spelar själv.

Skrivet av Propy:

Förvånad att ingen klagar på grafiken. Brukar nästan alltid bli så här...jag bryr mig vanligtvis inte så mycket om sånt men i det här fallet är jag lite förvånad över hur det ser ut.
Kanske har man blivit lite bortskämd med spel som shogun 2 etc. Men man får väl se hur det ser ut i verkligeheten först.
Bra lär det bli iaf!

Klaga på grafiken? Det måste vara jobbigt att ha så höga krav! Jag själv förväntar mig inte så mycket av grafiken i spel vilket är ganska härligt för då blir jag ofta imponerad. Jag tittar på bilderna i den här artikeln och blir så otroligt fascinerad över detaljnivån, att den inzoomade grafiken ser ut som FPS-spelen i mitten av 00-talet. I ett strategispel! Fantastiskt. Då finns det inte mycket att klaga på.

Skrivet av Strasser:

Om det nu vore sa att personen i spelet hade okänt kön sa hade man kunnat använda det pahittade ordet hen (även om normen är att använda han vid okänt kön), men alla som har spelat 2:an vet att det är en karl i dräkten.

Ifall det är sa att man absolut känner sig manad att använda hittepaordet sa far man leta upp nagot lämpligt objekt man syftar pa, t.ex. transsexuella eller hermafroditer där man da kan säga hen istället för den/det.

Ja, alla vet att "hen" är ett PÅHITTAT ord, till skillnad från alla andra ord som stod på små papperslappar som växte ut från ett särskilt sorts träd för några tusen år sedan!

"Jaha, vilka nya ord får vi med dagens skörd? Hm, 'musik', 'grotta' och 'hjärta', spännande!"

Dubbelpost.

Är det inte intressant ändå hur priserna verkar fortsätta stiga i och med onlinetjänster som Steam och Origin även om man borde tagit bort flera led i distributionskedjan som måste kostat massvis med pengar? Vad är det som motiverar att nya titlar ofta kostar mer på Steam än i webbutiker där man får en fysisk produkt hemskickad (t.ex. play.com)? Någon som sitter på siffror?

Jag förstår inte den här ständiga grafikhetsen, det ser väl jättefint ut? Fan, jag tycker GTA 4 är snyggt fortfarande. Inget fel på grafiken? Tvärtom! Grafiken är helt OTROLIG! Min haka ligger praktiskt taget på marken när jag inser att man kommer kunna utforska flera kvadratkilometer som är så där fina! Härligt!

OMG GTA E LÄTT BÄSTA SPEL SERIEN NÅNSIN!!!

http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/264/200/acb.jpg

Skrivet av Sebastian Lind:
Skrivet av Huskisson:

Sebastian! När du skriver GTA-relaterade nyheter som inte handlar om GTA 5 så får du gärna skriva t.ex. "gamla" innan titeln (i det här fallet skulle det vara passande med "Gamla GTA-titlarna 3 och Vice City släpps via Playstation Network?") för när jag såg GTA i rubriken och i en halv sekund trodde att det handlade om information om femman så höll jag på att kollapsa i en hög på golvet. Nu gick det lyckligtvis inte så långt men det känns tråkigt om jag eller någon annan läsare i framtiden helt i onödan skulle kollapsa av en GTA 3-nyhet.

Det står ju klart och tydligt vilka titlar det rör sig om. Det är omöjligt att få GTA 3 till GTA 5 utan att göra en tankemässig vurpa utav episka proportioner. Om du håller på att "kollapsa" så fort du läser en nyhet om GTA så ska du kanske kolla upp det, låter inte vidare hälsosamt.

Halvsekunden är givetvis innan hjärnan registrerat trean, man uppfattar endast GTA och blir exalterad. Nåja, tyckte min skämtsamma ton var tillräckligt uppenbar men ditt svar och alla ogilla-markeringar pekar på motsatsen! Det verkar vara extra känsligt med sådant på FZ, skämta om spel. Allvarliga saker.

Edit: Oj, oj, oj! Ogilla-markeringarna bara väller in trots att klockan är efter tre på natten, håller tummarna för att ursprungsinlägget nått åtminstone 30 nedåttummar tills jag läser i morgon. Om jag har tur så kommer minst lika många ogilla även detta inlägg eftersom jag påpekar att så många ogillar.

GTA 3 och Vice City släpps via Playstation Network?

Sebastian! När du skriver GTA-relaterade nyheter som inte handlar om GTA 5 så får du gärna skriva t.ex. "gamla" innan titeln (i det här fallet skulle det vara passande med "Gamla GTA-titlarna 3 och Vice City släpps via Playstation Network?") för när jag såg GTA i rubriken och i en halv sekund trodde att det handlade om information om femman så höll jag på att kollapsa i en hög på golvet. Nu gick det lyckligtvis inte så långt men det känns tråkigt om jag eller någon annan läsare i framtiden helt i onödan skulle kollapsa av en GTA 3-nyhet.

Skrivet av 73mpl4R:
Skrivet av Huskisson:

Jag tycker att spelet låter väldigt spännande och skulle gärna gett 15-20 dollar om jag faktiskt hade haft pengar.

Skrivet av 73mpl4R:
Skrivet av Rebecca Black:

@73mpl4R
Menar du XIII?

Nej tyvärr! Det är också ett charmigt spel. Det jag tänker på heter något med Shadow tror jag, och man rör sig på ett rutnät likt det i Might and Magic-spelen. Var en mysig stämning i spelet, och mellan varje uppdrag är det en liten berättelse. Man kunde även uppgradera sina karaktärer också om jag inte minns fel. Fanns 4-5 karaktärer man kunde välja på. De har blåa SWAT-uniformer och är i någon slags cellshade-grafik. Bear hette den stora killen med shotgun som sagt, sen var det en asiatisk (?) tjej som var bra på kampsport.

Jäklar vad bekant det låter! Synd att jag inte kommer ihåg vad det heter. Återkommer om jag kommer på vad det var för titel.

Please do! Vill gärna spela det igen

http://www.youtube.com/watch?v=b_l338v4EDc

He he.