Inlägg av Ogrelin

Inlägg som Ogrelin har skrivit i forumet

Ja, är de INTE intresserade av röster från internetanvändare så var det här en superidé!

som om det inte vore dyrt nog redan...

blir inköp

niiice!

Va han inte ganska rik även innan han sålde?

Jag har för mig att ha ska sagt att han inte orkade ta hand om företaget länge och ville bli fri, han kanske skulle ha gjort det på något annat sätt?

Skrivet av kebbe:
Skrivet av mrpijey:

Jäkla nötter... också ett bevis på att amerikat behöver se över sina vapenlagar... tur dock att polisen där inte är lika mesiga och handlingsförlamade som här.

Jaså du, USA behöver alltså se över sina vapenlagar när det handlar om ett fall där någon bryter mot dem. Kolla på vårt underbara Sverige istället där de enda som är beväpnade är de redan kriminella och resten får stå försvarslösa. Men det är lugnt, vi har ju poliser som gör allt i sin makt för att ta fast ungdomar med trimmade mopeder.

Jag tyckte oxå det var JÄVLIGT onödigt att de jagade mig när jag körde moppe, men nu när jag har egna småbarn och nån kommer flygande i 70-80 på sin moppe med hjälmen på styret så tycker jag de gör rätt.

De kanske planerar att börja sälja en tjänst till företag där de skannar efter just det företagets programvaror för att sedan stänga av de olagliga kopiorna?

Det är oxå bra reklam, man kan tex hamna på FZ.se?

Skrivet av dTexN:

Jag har 200kr kvar att överleva resten av månaden. Vad vill ni, måste få fly verkligheten genom att spela

då hade jag köpt mat.

Skrivet av Cpt_JackHammer:

Shit va dom stackarna över på Elite: Dangerous kontoret är stressade nu.
Star Citizen FPS modulen m.m ska visas upp under GDC nu så förstår att dom svettas duktigt.

Jag menar, Tänkte inte så mycket p d först när dom visade att man kunde gå runt på stationer då flera spel än STAR CITIZEN vill ha det i sitt spel garanterat... men tydligen så har dom tittar mera på Star Citizen än va jag trott dom gjort och det blir bara mer patetiskt för varje sak som kommer fram. (Finns ett helt forum ang detta btw, jävligt många fans är rakt av pissed off ordentligt)

Först kom Chris o sa vi ska ha stationer i SC man kan gå runt på, Handla, titta på skepp m.m
Ett tag senare så kom Elit teamet, DET SKA VI OCKSÅ !! *Facepalm*

Sedan gick SC ut o sa, Vi ska OCKSÅ ha flera planeter / städer att gå runt på, där du kan utforska, hitta gruvor och andra relics, handla m.m..... Tog ju inte lång tid innan Elite teamet som tydligen inte kan komma på saker själva utan måste sno från andra insåg... Men d vill vi ju också haaaa.

Så ist för att komma på sin egen version av hur man landar, Vad man ska göra och vad som kan hända där nere på ytan så är d lika bra att man snor allt från SC och sen gör om det "lite" i Ue4 motorn så vips så kan vi landa också.

Nu kunde man ju dock landa på planeter redan i Elite för 20 år sedan och planet-landning var en feature de lovade skulle komma så småningom redan under kickstarten, det måhända att de har panik inför släppet av den här expansionen.... men det beror inte på Star Citizen.

Skrivet av Tarmböld:

FZ kan ni förklara varför en nyhet som denna blir postad men inget nämns om Path of Exile?
PoE släpper snart en stor expansion, med ny act och en massa content. Ändå nämns det inte? Istället är en ko-bana viktigare, eller folk som slår levling rekord.

Allt blizzard gör är inte viktigare nyheter.Diablo 3 är ett mediokert spel. PoE är mer omtyckt av fans och har 10 miljoner som testat spelet. Trots att dom anstränger sig mer så får dom ingen uppmärksamhet för det.
Spelbranchen är allt bra fucked up.

Om man skickar in bra tips till FZ så brukar de faktiskt publicera det, så försök med det? Jag kan tänka mig att Johan Olander som skrivit artikeln spelar D3 men inte PoA så det kan vara därför nyheten dyker upp här på FZ? eller så har inte PoE skickat ut nån pressrelease som nått Fz.

Till alla kids som inte har CC så finns det presentkort på gamestop som man kan ladda sin steam wallet med.

Nått man kan önska sig till födesledagen eller julafton.

inte till PC...fail!

Vi betalar ju redan moms på bredbandet väl?

Detta är väl sista planerade DLCt till BF4?

Var väl investerade pengar att köra premium! Älskar BF4!

Efterson Notch inte dementerat det så lär det nog vara sant...

Nä, hoppas inte det är sant.

Battlefield 4: Final Stand tar oss till Ryssland

Nice!

Gamers gör upp på framför datorn/TV-Spelet INNE i spelet, inte fan är vi ute och slåss på gatorna... det är ju stenåldern!

Dom spelande nog Pong och Spaceinvaders redan då!

Skrivet av Bennii:

Om han kan något om fotboll så vet han att fotbollshuliganer har funnits nästan lika länge som sporten. Alla huliganer som härjade i England under 50-80-talet kan inte ha blivit triggade av GTA, eller Motorsågsmassakern. Men vänta, just det, det var ju rockmusikens fel. Jag glömde rockmusiken.