Inlägg av Ogrelin

Inlägg som Ogrelin har skrivit i forumet

Prestanda före utseende imho, men jag spelar mest strategispel. Mitt favoritspel just nu är RimWorld.

Det här är ju löjligt. Det är ju inte människoorgan det handlar om utan elektronik-prylar, det finns ju ingen som MÅSTE ha ett nytt grafikkort på lanseringsdagen? Ingen kommer dö av att vänta några veckor/månader på ett grafikkort.

När man sitter och streamar ett spel representerar man faktiskt spelet i sig ganska mycket, sitter man då och skriker och hotar folk samtidigt så kanske man inte gör andra spelare så sugna på att börja spela spelet? vad vet jag? Men det är så jag reagerar på streamers som härjar för mycket.

Skrivet av NuZ:

Fuck EA. Respawn känns som den där rebelliska tonårsdottern som berättar allt hemsk deras föräldrar håller på med. Se bara hur de uttryckte sig när de sa att EA har inget med vårat system av mtx att göra. Nu är ju jag redigt Epic kär och gillar Fortnite och UT väldigt mycket men Respawn med såpass bra titlar som Titanfall bakom sig är iaf i min top 5 av utvecklare. F*n de borde gå indie eller något. EA och deras slipsar kan gärna gå i konken

Ps. Ja jag gillar inte lootlådorna i Apex men jag gillar shoppen överlag.

Vad jag menade var att bara EA ser att Free to play + shop fungerar ekonomisk så kanske de vågar gå den vägen med andra titlar...

Jag gillar inte 600kr för spel som sedan ska fortsätta dra in pengar via en shop. Man kan ju undra hur en BF5 Free to play-lansering hade sett ut, känns spontant som om det oxå borde fått 25miljoner spelare ganska fort det oxå.

Frågan är väl hur mycket prylar folk köper? EA lär inte bli glada om det inte drar in pengar...

Seriöst... varför får hon sitta och "tycka" om något på det viset? Har hon någon kunskap i ämnet? refererar hon till någon riktig forskning på ämnet eller är det bara något hon suttit och "tyckt" sig fram till?

Man kanske kan "tycka" att ens egna barn skall göra något annat än spela fortnite, som tex citera poesi eller lära sig latin... men att själva spelet skulle göra folk dumma har jag inte sett någon forskning om.

PROBLEMET för en förälder som henne är ju att ALLA andra barn får spela fortnite så då blir det svårt att säga nej till sitt eget barn...

Skulle vilja påstå att det är vuxna som skaffar barn som har färre vänner, så har det iallfall blivit för mig Tappat kontakten med både irl vänner och spelkompisar sen jag blev "vuxen". Speciellt tydligt blir det när man skaffar barn långt före ens vänner gör det.

Ska bli kul att se vad det blir av det här, det är mycket som behöver jobbas på för utvecklarna.

Är med i Alfan atm men väntar med att spela mer tills det blir Beta.

#DaoC #Prydwen #Midgard #SveaUlvar

Skrivet av anon_306295:
Skrivet av superapan:

Jag förstår inte heller kritiken rörande automatvapen, det är ju verkligen ingen simulator - det är det väl ingen som vill ha?

Och eftersom det inte är en simulator kan man ju lika gärna lägga till laserpistoler, eller?

Poängen är väl att man vill att spelet ska kännas autentiskt, att det ska kännas som första världskriget och inte som att det utspelas i något slags fantasiuniversum.

Dessutom är strider med bolt action rifles roligt och skulle vara något annorlunda. Själv tycker jag Battlefield har känts för mycket som Call of Duty ända sedan Battlefield 3.

Vad jag förstått så fanns alla vapen som finns i spelet under första världskriget, men jag kan ha fel.

Angående hur realistiskt det är: Hur kul hade det varit att sitta i en lerig skyttegrav och vänta på en visselpipa och sedan kuta upp föra att bli nermejjad av ett maskingevär?

Spelade i båda Alfa och Open Beta och tycker spelet var väldigt roligt.

Skulle man sitta och skrika till datorn hur man vill att gubben ska springa och skjuta när man lirar då eller hur fan menar han? och handkontroller är för konsol-bönder.

och om man inte kan skriva till folk man spelar med, hur tusan ska man kommunicera när folk inte vill använda voicecom?

Skrivet av kaealy:

Haha så jag som köper de flesta spelen genom humble store kommer alltså inte kunna recensera spel? Sjyst att straffa dom som ger till välgörenhet istället för 100% i de flesta fall till giriga mångmiljard företag.

är nog snare spel köpta på G 2 Play osv som de är ute efter...

Finns betydligt fler Free-to-play spel nuförtiden oxå.

Gratisspelet Pokémon Go drar in miljarder

Har köpt för ca 40 kronor.

All de har en karta där man kommer tillbaka till där man började tycker jag är ganska coolt, alla andra spel är bara en fyrkantig stor zone.

För dyrt, blir köp på nån rea i framtiden.

Skrivet av k3m:
Skrivet av MaXMC:
Skrivet av Syrfid:

Frun ringde och frågade om det var ok om hon spelade rollspel med sina vänner ikväll och om jag själv kunde fixa middag, fredagsmysa och natta barnen.

Så det bli pizza till barnen, nån vidrig Barbie-film och fri tillgång till godis om barnen nattar sig själv.

Pappa ska ju rädda världen!
Det måste ge tillräckliga pappapoäng!

Jag skickade iväg min fru (och son) till vänner över helgen istället

aargh! jag har för unga småttingar för sånt sen gillar jag skarpt intrycken av Xcom2, vilket jag inte gjorde av ettan jag måste försöka få iväg frun med ungarna nånstans

Xcom är bästa sortens spel för föräldrar, tunebased... du kan gå ifrån i stort sätt när som helst, spelet väntar ju på din tur.

Man kan tävla i allt... så varför inte bf4?

Han använder ingen bot-programvara, han styr ju alla samtidigt bara, dom klarar sig inte själva som en bot gör.

vilken typ av kort är det? Jag har för mig att mitt kort höll på så där innan det gick sönder.