Inlägg av Juel91

Inlägg som Juel91 har skrivit i forumet

Måste säga att Reforged ser rätt B ut för ett spel från ett företag med Blizzards resurser.

Lol. Känns som en dummare plan än att skriva in typ en 5% backend eller nåt för custom games som blir egna spel. Nu kommer Blizzard vinna väldigt lite för att väldigt få kommer vara lika motiverade att ens försöka skapa nåt nytt och unikt.

Skrivet av Bethåven:

Crytek är ett skämt och borde stänga ner. Har vänner som jobbar där och det är inte ovanligt att de plötsligt inte får lön då och då utan förvarning. Medan ledningen är cowboys som kör runt i dyra sportbilar

Förjävligt asså. Gillade Crysis spelen skarpt och älskar Hunt: Showdown så det suger att veta att ledningen där inte kan hantera saker rätt.

Är väldigt skeptisk men vem vet. Lär nog bli äldre spel dom portar då för att inte göra dom till mindre system sellers.

Skrivet av Chimaera72:

Filmen var OK inte mycket mer, lite hjärndöd aktion så som man ibland vill ha i en film, en popcorn rulle helt enkelt. Synd dock att man inte gjorde en Starship Troopers film med boken som manus. Den filmen hade kunnat bli riktigt bra. Men med alla remakes och reboots som pågår i Hollywood just nu så kanske vi får se en 'riktig' Starhip Troopers i framtiden.

Tror jag tar anti-fascism över pro-fascism för egen del.

Blast from the past. Filmlicensspel brukade vara en av dom värsta sakerna i industrin... saknar dom dagarna.

Intressant respons spelet har fått. Tror jag aldrig har sett denna sortens polarisering mellan spelare och kritiker.

Ser lite B ut men så länge mekaniken är bra så kan det bli kul. Är rätt nyfiken på hur mycket licensen kostade att göra ett spel baserat på en 20+ år gammal film.

Skrivet av hoppalängdhopp:

Antar att luftfödet är rätt bra på den där, men hade nog inte velat att PS5:an ser ut sådär.

Njaa, tycker inte det osar så mycket tidig 2000-tal om den. Då såg det ut såhär:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1c/PS2-Versi...

Tänkte mer på hur mycket annan elektronik försökte se ut då. Devkitet ser inte ut som en konsol lika mycket som typ en stereo eller dvd-spelare från den eran IMO.

Skrivet av Kazutoyo:

Relativt få japanska spelare är PC-spelare så Epic Store har en extremt liten påverkan där, om någon alls. Det är inte alltför många år sedan då japanska utvecklare sa "Steam? Vad är det?" om dom blev tillfrågade om deras spel skulle släppas till PC.

Tror inte grafiken har någon större inverkan heller, bortsett från ett fåtal högbudgetspel så ser dom flesta japanska spel ut som om dom är högupplösta PS2-spel, som Trails of Cold Steel osv.

Att spela på mobilen istället för konsoler är populärt i Japan nu för tiden, men det kan inte vara svaret heller, då det faktiskt finns spel till PS4 som säljer bra. Kanske Shenmue 3 helt enkelt bara gått ur tiden och släpptes alltför sent, då det faktiskt gått 18 år sedan tvåan först släpptes. Eller så väntar folk på en rea.

Du kan mycket väl ha rätt om Epic Store men jag tror att spelets utseende hade stor inverkan på hur folk såg det. Mer än att det såg gammalt ut så såg det bara dåligt, budget och stressat ut. Shenmue 1 och 2 släpptes för ett år sen på PS4 så jag känner att intresset för serien inte borde ha påverkats nämnvärts bara på grund av tid och tvivlar också på att folk som var hypeade nog att köpa remastern väntar på en rea för nästa spel i serien.

Ser så tidigt 2000-tal ut att jag nästan skulle vilja ha den över den riktiga designen. Rätt ful på sina håll men det känns mer charmigt men fattar verkligen varför någon aldrig skulle vilja ha den designen.

Skrivet av NuZ:

MS är världens tredje största företag. Såå att eehh. Sony är bara noterat som ett mediebolag. MS är störst i världen på molntjänster också så Sony ligger längt efter i bolagsvärde. Men ja en pryl från dem har sålt mer än en pryl från MS

Lol ämnet var ju tydligt om konsol-sidan så hur mycket MSoft tjänar på andra håll är helt orelevant.

Skrivet av dLiiN:

Jag tänkte typ så här istället:
"Kul!
Skulle aldrig ens komma på tanken att köpa spelet själv, kul att testa."

Jo men det skulle släppts tillsammans med något annat åtminstone. Det är meningen att det ska fungera lite som en "System Seller".

Skrivet av robbis:

vem fan köper en konsol när streaming is the shit? 1200 spänn för en S?! det är ungefär som att spela Crysis på en chromebook. Misstänkar att du inte ens äger stadia eller ett pro?!

Yaaaaay... latency... begränsat utbud... sämre grafik än pc... ojämn upplevelse om man inte kopplar in det i en hundra lina... "the shit"...

Inte så konstigt med kombinationen av Epic Store kontroversen kombinerat med en trailer som fick det att se ut som att det var från 2006.

Skrivet av dLiiN:

Jag skulle kunna tänka mig lira allt utom typ CS på Stadia, destiny 2 funkar skitbra, väljer hellre att starta stadia än ps4an.
Så jävla smidigt.
Latensen känner man endast om man spelar destiny via Chrome med mus och då är den minimal.

Tänk dig att gå tillbaka från 240/144hz på CS till 60hz, det är lite jobbigt i början men det är helt klart spelbart.

detta är min uppfattning, det kan skilja sig mycket pga många olika faktorer.

Jag hoppas att när dom släpper basic så kommer dom också släppa nån demo på nått spel så att man själv kan avgöra om det är spelbart hemma hos sig eller vart man nu vill spela.

"Under den här veckan med Stadia har tjänsten betett sig oförutsägbart. På FZ-kontoret är den irrationell, spattig, ologisk. Vissa gånger flyter allt, andra har det känts som att spela i 10 fps."

Att betala 130 spänn i månaden för att praktiskt taget endast slippa 30 sec boot-up på sin hemkonsol känns inte helt värt.

Låter som rent skräp ärligt talat. Dom enda spelen som verkar körbara om man inte sitter hemma på en 100 lina (I vilket fall man väljer PC eller konsol som inte har fucking latens) verkar vara turordningsbaserade spel och dom har inte inkluderat ett enda av dom. Bara action. Att ha någonting som Civ eller Total War att spela när jag vill hade varit praktiskt taget den enda anledningen att skaffa Stadia.

När man kan få en konsol för under 2000 kr så känns Stadia som det värdelösaste alternativet som introducerats sedan Ouya.

Hur fan levde spelet så här länge? Imponerande faktiskt.

Skrivet av Oakenborn:

Det var precis vad jag skulle skriva kommer dock inte ihåg vilket spel.

Jackfrags lade upp en BF 4 gunmaster match nyligen på YT och där hade servern reklam för deras "Cheaters only" server. Antar att det är skit folk har där för att farma stats.

Skrivet av Fletchett:

Visst, men därför måste vi också ha system där folk man bestrida felaktiga bans. Idag har vi inget sånt, förutom just då GDPR, men det är ju knappst hållbart och än mindre om vi börjar med AI anti-fusk.

Sen är där en enorm skillnad mellan 98.2% och 99.9%. Från 250 till 1-2 bara på de 14 000 vi snackar om här.

Håller med. Om man ska ha ett sånt här system så är det bättre att det bannar lite för få snarare än för många och så får spelare rapportera dom som inte bannas automatiskt. Fuskare ska permabannas så man måste vara säker innan man slänger på sånt.

Mängden förvånade människor: 0.

Påminner mig lite om när Ouya släpptes som ingen människa ville ha eller behövde och den total floppade. Stadia har hanterats så otroligt dåligt att det är nästan svårt att lansera sämre.