Inlägg av phoz

Inlägg som phoz har skrivit i forumet

1

Har gamervänner som inte fixar prislappen - så hade varit sjukt kul att överaska dom med ett collectors edition lagom till release!

Tråkigt! Var ju en hel del duktig folk som jobbade där. Dubbelt tråkigt att jag helt missat spelet - ser definitivt ut som någonting som jag hade köpt.

Jag vill ha en nyckel!

Åtta procent conversion rate måste väl endå anses som helt okej.

Letar man efter något som inte finns så blir man oftast besviken.
Det verkar som krönikören har varit så pass upptagen med att hitta Bioschock 1's tematik i Infinite att han missar vad i min mening är ett helt underbart spel, med minst lika djupa teman som i föregångaren.

Det finns helt enkelt en poäng med att världen och karaktärerna i den framställs som väldigt svartvita. Det är trots allt en historia om kontraster.

Länken som Foock delade med sig av slår verkligen huvudet på spiken när det gäller att sätta ord på det jag själv kände när jag spelade igenom Bioschock Infinite. Helt klart ett mästerverk.

Trevligt att ni informerar, men att skriva ett nyhetsinlägg om en twitter-post och sedan lägga upp en bild på posten i fråga istället för att faktiskt länka till den direkt var sådär bra i mina ögon. Att länken som man skulle kunna misstänka går till Mobydick studios hemsida eller liknande, i själva verket pekar till ytterligare ett inlägg på fz var snäppet värre.

Ser hemkst gärna att ni länkar till det ni skriver om i framtiden, tack!

1. Hur planerar dem att hålla kvar mitt intresse efter att jag spelat igenom till maxnivå / avklarat "huvud-quest-linen". Encounter/Duengons likt World of Warcraft, eller fokus på PvP.
2. Hur många spelare kan man spela igenom spelet med? Förutsatt att man spelar det som ett coop-lir och inte som ett MMO.

Det är också Köln som årets bästa spelprojekt från Högskolan på Gotland kommer att besöka, så det är väl ingen tvekan om vart man ska infinna sig i mitten på augusti ;D

1